Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bi keresinde üst komşuyu şikayet etmiştik. Kadın pavyonda çalışıyordu gece giren çıkanın haddi hesabı yok sessiz sedasız girip çıksalar neyse müziği son ses açıp kendileri de bağıra bağıra söylüyordu. Polis geldi uyardı ve daha polis 1 kat inmişken kadın o kadar kuvvetli şekilde vurdu yere ve bağırdı ve biseyler fırlattı. Polis dönüp arkasına bile bakmadı. Onlar geliyor, uyarıyor ve gidiyorGirişleriniz ayrı ise nasıl gelip çöpü fırlattı? Jandarma buna nasıl sessiz kaldı?
Ilgilendiklerini soyleyemem zaten. Adamin kapiya vurdugunu gormelerine ragmen tepki vermedileri. Evet var ablam anneannem annem var.@Lexacommander 'a katılıyorum kesinlikle video çekin hem delil olur. Yakını polis olan varsa alınmasın ama ben polislerden umudumu keseli çok oldu, eminim keyiflerini bozup çağırdığın için tripli tripli gelmişlerdir laf olsun diye. Evde sizinle yaşayan birileri var mı şu an?
Bizim karsi kapidan ust kata cikiyor arka tarafa. Yani girişi değişik apartmanın. Baktı bu ne dedi adam yukardan bağırdı yanlışlıkla oldu dedi bende pencereye çıktım kapiya tekme attı duymadınız mi dedim haklisiniz dedi sorun yok tamam tamam vs dedi gitti. Uyardılar ve o kadar kibar uyardılar ki sanki suçlu biziz.Girişleriniz ayrı ise nasıl gelip çöpü fırlattı? Jandarma buna nasıl sessiz kaldı?
Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz anlamadım ki? Arayın polisi çağırın! Bu devletin polisi bir şey yapamayacaksa ne işe yarıyor Allah aşkına ? Polis boşuna mi polis olmuş?Anneannem 80 yaşında şu an yatağının kenarında aramaaa yeter diyor. Tansiyonu var kadının nerdeyse ağlıcam şu an. Birşey yapamaz değil mi![]()
Şu an sesler kesildi. Pencereleri carpri kapi sesleri geldi tehdit sesleri. Sevgilisi susturmaya calisti tamam sakin ol askim laflarini duyduk. Sonra uyudular galiba. Ama inanın o küfürleri duymak bile nasıl zoruma gitti nasil elimi ayagimi titretti anlatamamInşallah her şey yolundadır
Vermedim sadece şikayetimi soyledim zaten isteseler de soylemem ki ismimi. Böyle durumlar daha çok tehlikeye sokmaz mi sikayet edeni cok önemli bir konu olması gerek. Alt kattaki komşunuz rahatsız oluyor demiş olabilir diye düşündüm bendeSiz jandarmaya kendi isminizi vermiş miydiniz? Onlar mı söyledi acaba?
Vermedim sadece şikayetimi soyledim zaten isteseler de soylemem ki ismimi. Böyle durumlar daha çok tehlikeye sokmaz mi sikayet edeni cok önemli bir konu olması gerek. Alt kattaki komşunuz rahatsız oluyor demiş olabilir diye düşündüm bende
Ama zaten ondan önce direk bizim kapiya tekme atıp çöp kutusunu fırlattı yani biz olduğunu anladı. Anlamasa neden kapiya gelip öyle tepkiler versin ki. Şaştım kaldım sessiz kalmamak gerek tabi ki ama ortalık karıştı ben sikayet ettiğimle kaldim sankiKeşke çöp kutusu mevzusunda çıkmasaydınız, ordan anlamıştır sizin olduğunuzu..
Ama zaten ondan önce direk bizim kapiya tekme atıp çöp kutusunu fırlattı yani biz olduğunu anladı. Anlamasa neden kapiya gelip öyle tepkiler versin ki. Şaştım kaldım sessiz kalmamak gerek tabi ki ama ortalık karıştı ben sikayet ettiğimle kaldim sanki
Cok teşekkür ederim. Gücünüz soyledikleriniz icime su serpti gercektenHayvanın oğluna bak ya hem suçlu hem güçlü, videoyu çekin burayada atsanız yayarız biz onu, dağ başına dönsün orda anırsın ayı