Komsuyu sikayet ettim kapiya vuruyor kufrediyor yardimm

Üst katta saz çalıp şarkı söylüyorlardı saat 00.30a kadar bağıra bağıra. Jandarmayı aradım tanimadigim için. Apartmanın girişleri de farklı gidip uyaramazdım. Polis geldikten sonra dairemizin önündeki çok kovasını fırlattı poliste aşağıdaydı önüne düştü. Geldi kapıya vurdu. Pencereyi açıp açıp kapatıyor. Az önce ağza alınmayacak küfürler etti pencereden. Sikayet etmeyecekti görür o vs dedi. Şu an ellerim buz tutmuş durumda. Titriyorum. Tekrar polisi çağırayım dedim ama bayilcak gibiyim. Esinin sesi geliyor sakin ol hayır yapma tamam sakin ol vs diye. Pencerelere kapilara kosuyor adam demek rahatsiz olmus o... vs diyor. Su an ne yapmaliyim ayrica daha sonra ailemden birisine zarar verir mi? Sabah ablam ise gidecek korkuyorum birsey yapar mi :KK43: Su an bile asagi inip inip çıkıyor. Lütfen yardım edin yutkunamaz hale geldim...
polisin hatası neden sizin şikayetçi olduğunuzu belirtmiş
sadece gürültü sokağa kadar geliyor dese uyarsa yeterliydi halbuki

polisin hatası neden sizin şikayetçi olduğunuzu belirtmiş
sadece gürültü sokağa kadar geliyor dese uyarsa yeterliydi halbuki
Evet evet haklısınız ses geliyordu rahatsız olan olur keser mısınız müziği dese birşey olmayacaktı. Biz mi öğreteceğiz ne diyeceklerini

nıye jandarma geldı ?
polıs gelır jandarma gelmez kı
ayrıca sızın sıkayet ettıgınızı soylemezler soyleyemezler
en ust katda mı oturuyorlar bu komsular ordan tahmın etmıslerdır ya da daha once bır gergınlık yasadınız mı aranızda
Biz sikayet etmeden önce çok eden olmuş zaten kavgalari oluyormuş şiddetli şekilde çok uyarmışlar. Öncesinde anneannem uyarmış tansiyonum var sessiz olur musun diye yüzüne bakmış yürümüş gitmiş birşey demeden. Neden jandarma bilmiyorum

Biz sikayet etmeden önce çok eden olmuş zaten kavgalari oluyormuş şiddetli şekilde çok uyarmışlar. Öncesinde anneannem uyarmış tansiyonum var sessiz olur musun diye yüzüne bakmış yürümüş gitmiş birşey demeden. Neden jandarma bilmiyorum
kucuk yerde yasıyorsanız ondan jandarma gelmıs olabılır
annanenız daha once uyardıgı ıcınn sız oldugunuzu anlamıs
polısler jandarmalar soyleyemezler sızden su kısı sıkayetcı dıye ceza alırlar onlar guvenlık guclerı guvenlık saglamak ıcın varlar sıkayet edenın ustune adamı saldırtmak ıcın degıl :)
jandarma uyarısını bır kere yapmıs bır daha yaparsa para cezası keser sıze o yuzden jandarma sıkıntı yok bız uyardık demıstır :)
kı yasanan mevzuya sahıt olması ıyı olmus en azından bır dahakınde tekrarlarsa belırtırsınız jandarma da sahıttı dıye sıkayet yerıne gelen jandarmalar mahale gıderken ımza verıyor cunku kım oldukları bellı evet sahıdız derler :)

bırdaha aklınızda olsun sıkayet edeceksenız oncesınde kendınızı bellı etmeyın belkı sadıst psıkopat belalı adam ? resmen sız kendınızı alanen acık etmıssınız nerden ogrendıler polıs soyledı dıyorsunuz bırde
once apt yonetıcıne soylersınız yoksa beledıyeyı zabıta ekıplerıı veya polısı ararsınız :)
boyle gecımsız kavgacı komsuları apartman sakınlerı ımza toplayarak evden bıle attırabılır cogu kısı bılmez cıddı mueyyıdelerı var aslında

kucuk yerde yasıyorsanız ondan jandarma gelmıs olabılır
annanenız daha once uyardıgı ıcınn sız oldugunuzu anlamıs
polısler jandarmalar soyleyemezler sızden su kısı sıkayetcı dıye ceza alırlar onlar guvenlık guclerı guvenlık saglamak ıcın varlar sıkayet edenın ustune adamı saldırtmak ıcın degıl :)
jandarma uyarısını bır kere yapmıs bır daha yaparsa para cezası keser sıze o yuzden jandarma sıkıntı yok bız uyardık demıstır :)
kı yasanan mevzuya sahıt olması ıyı olmus en azından bır dahakınde tekrarlarsa belırtırsınız jandarma da sahıttı dıye sıkayet yerıne gelen jandarmalar mahale gıderken ımza verıyor cunku kım oldukları bellı evet sahıdız derler :)

bırdaha aklınızda olsun sıkayet edeceksenız oncesınde kendınızı bellı etmeyın belkı sadıst psıkopat belalı adam ? resmen sız kendınızı alanen acık etmıssınız nerden ogrendıler polıs soyledı dıyorsunuz bırde
once apt yonetıcıne soylersınız yoksa beledıyeyı zabıta ekıplerıı veya polısı ararsınız :)
boyle gecımsız kavgacı komsuları apartman sakınlerı ımza toplayarak evden bıle attırabılır cogu kısı bılmez cıddı mueyyıdelerı var aslında
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için ama üstte de yazılmış müzik sesi sokağın başından duyuluyor rahatsız olan olabilir sessiz olun deseler adam dakikasında kapiya tekme atar miydi? Inanın bilmiyorum yaşadığım şoku. Belki tahminle gelmistir ama birde sikayet etmis o... diye pencereyi acip bagirmasi sikayet etmicekti gorecek vs demesi beni düşündürdü. Önceden sikayet eden esnaflar olmuş komşular olmuş ama kimse karışmak hatta yorum yapmak bile istemiyor. El birliği olması gerek atılması için.

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için ama üstte de yazılmış müzik sesi sokağın başından duyuluyor rahatsız olan olabilir sessiz olun deseler adam dakikasında kapiya tekme atar miydi? Inanın bilmiyorum yaşadığım şoku. Belki tahminle gelmistir ama birde sikayet etmis o... diye pencereyi acip bagirmasi sikayet etmicekti gorecek vs demesi beni düşündürdü. Önceden sikayet eden esnaflar olmuş komşular olmuş ama kimse karışmak hatta yorum yapmak bile istemiyor. El birliği olması gerek atılması için.
yıne tekrarlıyorum
komsular sızden sıkayetcı yuksek sesle muzık dınlıyormussunuz demıslerdır

su komsu sızden sıkayetcı demez ustelık ısmımı bıle vermedım dıyorsunuz
komsunun tahmın etme sebebı hemen oncesınde aynı sebeple annanenızın uyarması sız kendınız kendınızı bellı etmıssınız

jandarma sızı tanımaz etmez nasıl bır garezı olabılır allah askına sıkayet edenı ıfsalayamaz suc

Son düzenleme:
Biraz abartılı değil mi ? Bir insanın ölmesi için beddua etmekten korkarım hep, yaratıcı o canı verdiyse günü geldiğinde almasını da bilir.
Böyle ayılara acıyamam kusura bakmayın
Beddua değil bir temenni
Bu insanlar gereksiz olduğu kadar diğer insanlara zarar veriyor
Ne demek elalemin kapısına dayanmak
Karşısındaki genç bir kadın
Evet keşke bitseler dünya daha güzel bir yer olurdu

Şu an sesler kesildi. Pencereleri carpri kapi sesleri geldi tehdit sesleri. Sevgilisi susturmaya calisti tamam sakin ol askim laflarini duyduk. Sonra uyudular galiba. Ama inanın o küfürleri duymak bile nasıl zoruma gitti nasil elimi ayagimi titretti anlatamam
Kesin kafaları güzeldir sabah olunca hatırlamaz inşallah da sonrasında bela olmaz size

Bende yan komşuyu şikayet etmiştim polis ifadesini alırken kapıda (daha önce de geldikleri için ifade aldılar sanırım) kadın aşağıdakiler şikayet etti sandı merdivenden aşağıya anıra anıra bağırdı kim şikayet ettiyse ben onu biliyorum falan diye poliste hiç bişey demeden gitti. Polisin hiç bi yaptırımı yok. Anca böyle magandalarla ortalığı kızıştırıyor. En iyi polis sosyal medya gerçekten yayalım videosunu.

Üst katta saz çalıp şarkı söylüyorlardı saat 00.30a kadar bağıra bağıra. Jandarmayı aradım tanimadigim için. Apartmanın girişleri de farklı gidip uyaramazdım. Polis geldikten sonra dairemizin önündeki çok kovasını fırlattı poliste aşağıdaydı önüne düştü. Geldi kapıya vurdu. Pencereyi açıp açıp kapatıyor. Az önce ağza alınmayacak küfürler etti pencereden. Sikayet etmeyecekti görür o vs dedi. Şu an ellerim buz tutmuş durumda. Titriyorum. Tekrar polisi çağırayım dedim ama bayilcak gibiyim. Esinin sesi geliyor sakin ol hayır yapma tamam sakin ol vs diye. Pencerelere kapilara kosuyor adam demek rahatsiz olmus o... vs diyor. Su an ne yapmaliyim ayrica daha sonra ailemden birisine zarar verir mi? Sabah ablam ise gidecek korkuyorum birsey yapar mi :KK43: Su an bile asagi inip inip çıkıyor. Lütfen yardım edin yutkunamaz hale geldim...
Çok geçmiş olsun.. bir kaç hafta önce bizim üst komşular da gecenin 2 buçuğunda kahkaha vs takılıyorlardı uyarıdan da anlamıyorlar polis çağırdım bende son çare. Daha sonra kapımıza inip vurdular neler neler... haliyle kavga çıktı yaralanmaya kadar gitti maalesef.
Üstteki kiracı ise başka rahatsız olanlar varsa imza toplayıp çıkarabilirsiniz belli ki saygısız sorunlu biri

Evet sessiz olun rahatsız oluyorlar dedi gitti. Çöpe vurunca jandarmanin önüne düştü bir kat aşağıya. Bu ne dedi. Dedim onlar attılar kapiya vurdular. Yani adam jandarma iner inmez kapiya geldi firlatti. Jandarma da tamam tamam sıkıntı yok dedi adami uyarir gibi gitti. Sikayet edenin biz olduğunu nasıl anladı bilmiyorum
Gürültüsünü biliyor da o yüzden.. Hem suçlu hem güçlü şaka gibi

Herkese merhaba bir güncelleme getireyim dedim.
O günden sonra karşılaşmadık öyle kapandı olay.
Sadece geceleri duymamamız gereken sesleri çok geliyor. 12de 1de oturup dinliyoruz resmen.
Apartmanda oturmanında bir adabı var bilmeyen oturamasa keşke.

Back
X