komusunun evinde ...

bizim toplumun problemi bence. kendi iç ilişkilerini halletmeden başkalarının ilişkilerine burnunu sokmak.
ortada burnunu soktuğu bir durum yok, gidip eşiyle paylaşmamış ama bayanla ilk karşılaştığı an söylemesi düşüncesindeyim ben. Rahatsızlığını dile getirmiş hem komşuluk ilişkisinden ziyade ortaklık ilişkileride var. Bu durumda güveni sarsıldığı içinde açılmış bir konu.

eşiniz yapsa anlarımda,çok afedersinizde sizene elin adamından
hayır yani,buraya konu açacak kadar etkilenmeyin başka insanların özel hayatlarından

Eşi hamileymiş adamın, komşu birde kadınla yüz yüze bakıcaz diye duygusal olarak baktı olaya herhalde. Ama tepki abartılı tabi bence de.

tebrik ediyoremmmm :)
Yok cnm konu ondan ziyada adam bi tlf konusuyor bagira bagira konusuyor yuruyor dersin dev yürüyor o derece gürültülü bi yapisi var ondan onceden oturan iki alman vardi dersin hic yoklar evde o kadar sessiz ve sakinlerdi ama bu adam bi baska yahu
Ne yazik ki demek istedigim bazen farkli anlasiliyor cnm

canım nasıl diyorsun bunu ya. karısına söylesin hemen diye. bu konular sadece karı ve kocayı ilgilendirir. darp falan haricindeki konularda komşuların takınması gereken tavır, kol kırılır yen içinde kalır olmalı. herkesin kapı numarası farklı...

nasıl diyorum böyle bir durumda ben olsam bilmek istermiydim diye düşünüp diyorum,evet bilmek isterdim.Ben başka yerde hamileyken eşimin arkamdan ne dolaplar çevirdiğini kesinlikle bilmek isterdim.bunu direk yapamasamda anonim bir mailden durumu anlatırdım.

anladığımı söylemiştim
bende diyorum ki başkalarının hayatıyla çok ilgilenenler,kendi haytlarından bişeyleri kaçırıyor farkında olmadan
evet adam imansızın biriymiş,ve böyle insanlara mesafeli davranmalı falanda,ev taşıyacak kadar,eşine durumu anlatacak kadar falan...fazla bence

adam yalan gözünle gördün mü dese ne yapıcan.. yok ses duyduk mu dicen :)

Sanirim Tr de evlendi karisida 1 aya gelecek derken, siz Almanyada yasiyorsunuz, bu durumda adamin eskiden kalma alman sevilisi olabilir, ama karisi geldikten sonra boyle seyler olmayacaktir bence siz evinizden olmayin bosverin kim ne yaprsa yapsin.

İnsanların özel hayatı yahu. Yok kadına karşılınca söylerdim falan ne alaka hem de ortaklar eşiyle bana şu kişi dedi dese karısı ortaklık ilişkileri zedelenir bunu düşünemiyor musunuz ayrıca otel diye bir şey var adam ortağının üst katında oturuyor kadını eve getirir mi hiç mantıklı mı yani getirse bile o kadar ses yaparlar mı bilemiyorum bir de Alman olduğuna kadar nasıl anladınız o kadar mı ses geldi koca Türkiye'de bir Alman daha nasıl buldu hayret ev değiştirmek falan da ne alaka canım yani hiçbirşey duymamış gibi hayatınıza devam edin.

Esimde sahit oldu olaya ve tasinma fikri esimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…