- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ben almanyada oturuyorum cnm ve almanca az cok biliyorum evim alt kat oldugu icin dış kapınin önünde Almanca bi seyler konustular tekrar görüsmek gibi yolcu ederken kullandigi kac cümleyi duydum hem esimde duyduİnsanların özel hayatı yahu. Yok kadına karşılınca söylerdim falan ne alaka hem de ortaklar eşiyle bana şu kişi dedi dese karısı ortaklık ilişkileri zedelenir bunu düşünemiyor musunuz ayrıca otel diye bir şey var adam ortağının üst katında oturuyor kadını eve getirir mi hiç mantıklı mı yani getirse bile o kadar ses yaparlar mı bilemiyorum bir de Alman olduğuna kadar nasıl anladınız o kadar mı ses geldi koca Türkiye'de bir Alman daha nasıl buldu hayret ev değiştirmek falan da ne alaka canım yani hiçbirşey duymamış gibi hayatınıza devam edin.
en beğendiğim yorum bu oldu kesinlikle :)Anaaam üst kattaki komsumun evinden seks sesi gelirse ortada kalırım,nerde bulurum ben ev kış günü..
İnşallah gelmez öyle bi ses..
Anaaam üst kattaki komsumun evinden seks sesi gelirse ortada kalırım,nerde bulurum ben ev kış günü..
İnşallah gelmez öyle bi ses..
Omg değil..Hele bi de almancaOMG
Adam cok gürültülü bi yapisi var ve evim balkonsuz kucuk bi kizim var esimde cok sigara iciyor onun icin zaten degistirecektik sadece esim daha erken tasinalim dediBana ortağını söyle sana kim olduğunu söyleyeyimBöyle miydi Değil tabii ama şu kadarını biliyorum hiçbir erkek arkadaşının yediği nanelerden rahatsız olmaz ,hele hele hemen burdan taşınalım karıcım senin kulakların böyle şeyler duymasın diye pılısını pırtısını toplayıp tüymez
Omg değil..
Mein gott!
Adam cok gürültülü bi yapisi var ve evim balkonsuz kucuk bi kizim var esimde cok sigara iciyor onun icin zaten degistirecektik sadece esim daha erken tasinalim dedi
Bende bu kadar varZaten söz konusu sex sesi dilin ne önemi var
noktasına virgülüne kadar katılıyorum :)Bizim evin duvarları da epey ince ve bazen normal konuşmalar bile duyuluyor.
Üst kattakiler gece coştuğu için o saate kadar uyumamışsam kadının inlemelerini falan duyuyorum (yatak odaları benim odamın üstü). Bizde mi taşınsak napsak?Adam karısını aldatsa bile evimi değiştirmeyi düşünmem. İkisinin sorunu beni ilgilendirmez.
Bir keresinde karısını sabahın köründe hemde bayram günü epey dövmüştü, polis çağırmayı düşünmüştük, bi kaç gün sonra kadının inlemelerini duymuştuım. Bizene? diyorum artık.
hele ben hele ben :)Ne ev degistirmesi allasen .?
Alman ablayi sen mi getirdin eve , hataliymissin gibi tasinmak istiyorsun.?
Seks yapiliyor diye evden ciksa millet suan hepimiz sokakta yatiyor olurduk..
İyide ev değiştirseniz nolacak ki adam eşinin ortağıymış. Eşin de duyduklarına şaşırmak yerine bize ne diyorsa belli ki ona da anlatıyordur adam.Kızlar yine ben ...Konu su dün gece 12 de biz esimle oyun oynuyorduk yatak odasinda o kendi telefonundan bende kendi telefonumdan birden üst katta hızlı hızlı ayak sesleri geldi sanirim adam bizim uyumamizi bekliyordu cünkü kendisi esimin ortagı ve yeni türkiyede evlendi karısıda hamile getirtmeye calısiyor sanirim evde bos olunca alt kata asırı ses geldi ...neyse sonra bu adam gitti dısari geldi 5 dk icinde ve sonrasinda kadın sesleri duymaya basladim esime soyledim bizene dedi ...onuda geciyorum resmen sex sesleri geliyordu cok degil kadın almandi belliydi cunku Almanca konusuyorlardi esimin yaninda ben utandim valla sonra oda drgistirdik oturma odasinda uyuduk ...onuda geciyorum be adam utanmiyormusun karıni aldatmaya yazik kadinda senin cocugunu tasiyor karninda yaptiklarindan bi haber... en fazla 1 ay sonrada burda olur zaten ....Alllah böyle erkeklerin belasini versinnnnnnn dün esimle konustuk evde degistirecez insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?