komusunun evinde ...

Ben almanyada oturuyorum cnm ve almanca az cok biliyorum evim alt kat oldugu icin dış kapınin önünde Almanca bi seyler konustular tekrar görüsmek gibi yolcu ederken kullandigi kac cümleyi duydum hem esimde duydu

Bana ortağını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim Böyle miydi Değil tabii ama şu kadarını biliyorum hiçbir erkek arkadaşının yediği nanelerden rahatsız olmaz ,hele hele hemen burdan taşınalım karıcım senin kulakların böyle şeyler duymasın diye pılısını pırtısını toplayıp tüymez

Adam cok gürültülü bi yapisi var ve evim balkonsuz kucuk bi kizim var esimde cok sigara iciyor onun icin zaten degistirecektik sadece esim daha erken tasinalim dedi

niye bu kadar rahatsız oldunuz ki. ben olsam oda falan değiştirmem uykuma bakarım. zaten evi değiştirmek aklıma bile gelmez. size ne ki???

ayrıca eşiniz o adamın karısını aldattığını da biliyordur

çok abartmışsınız olayı

Bizim evin duvarları da epey ince ve bazen normal konuşmalar bile duyuluyor.

Üst kattakiler gece coştuğu için o saate kadar uyumamışsam kadının inlemelerini falan duyuyorum (yatak odaları benim odamın üstü). Bizde mi taşınsak napsak? Adam karısını aldatsa bile evimi değiştirmeyi düşünmem. İkisinin sorunu beni ilgilendirmez.

Bir keresinde karısını sabahın köründe hemde bayram günü epey dövmüştü, polis çağırmayı düşünmüştük, bi kaç gün sonra kadının inlemelerini duymuştuım. Bizene? diyorum artık.

noktasına virgülüne kadar katılıyorum :)

İyide ev değiştirseniz nolacak ki adam eşinin ortağıymış. Eşin de duyduklarına şaşırmak yerine bize ne diyorsa belli ki ona da anlatıyordur adam.

Adam esinin ortagi, esin ortakliga devam ediyor amma velakin herkesin kapisinin kapali oldugu evini tasiyor oyle mi

bana biraz kocan "bak karicim ben ne kadan ahlakliyim, boyle ahlaksizliga goz yumamam, nayir tasiniyoruz" demeye getirmis gibi geldi. Siz elalemin sex sesini aldatmasini bosverin de ortakliga dikkat edin. Ev degistirecek kadar rahatsiz olacak adam toptan baglantisini keser, zaten biliyordur ortaginin ne oldugunu da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…