Konak!

emosuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
383
17
38
Ankara
Bebeğim 3 aylık ve kafasının önünde konaklar olmaya başladı her şeyi denedim zeytin yağlar, Konak için özel bi markanın kremleri ve şampuanları... Yok yok... Çıkmıyor ne yapmalıyım?

Bebeğini yıkarken nasıl yıkıyorsun benim bebeğim 17 aylık oldu hala şampuanını bir tülbente döküp köpürtüp kafasını tülbentle ovarak yıkıyorum hiç konağımız olmadı ve birde çok iyi durulamak gerekiyor.

Deniz süngeriyle yıkıyorum ama kafasına sürmüyorum bıngıldağı açıkya korkuyorum bişey olucak diye...

benimde bebeğimde olmuştu vakti zamanında ve güzelce zeytinyağı sürdükten sonra ince uclu tarakla usulca tarardım..
taradıkca yavaş yavaş konaklar bir güzel temizlenirdi sonrada güzel bir bebe sampuanıyla yıkardım..
güle güle bebeğini büyüt :nazar::nazar: şimdi mis kokuludur yaaaa yavv bebek kokusunu özledim..:1:

Bebeğim 3 aylık ve kafasının önünde konaklar olmaya başladı her şeyi denedim zeytin yağlar, Konak için özel bi markanın kremleri ve şampuanları... Yok yok... Çıkmıyor ne yapmalıyım?

Canım banyo yaptırmadan önce bir çay bardağı ılık suya 2-3 çay kaşığı karbonat ekleyerek karıştır ve bir pamukla yavaş yavaş bebişinin başına sür. bi 5 dk filan bekle. Saçını tara, ardından banyo yaptır. En çok 2 uygulamada tertemiz oluyor.

Back
X