Konizasyonun nüks oranın yüksek olduğunu kim söyledi mantıken tersi olması gerekmiyor mu leep daha yüzeysel, konizasyon daha derinlemesine alınıyor. Yani bence bu doğru bişey değil leep olanlar genelde 6 ay-1 sene içerisinde negatif oluyor. Umarım negatife dönersiniz çok uğraşmışsınız durumunuzu haber edin burdanmerhabalar sürekli başlık açmaktan yoruldum fakat ben leep değil konizsyon olmuşum leepe göre hastalığın tekrar nüks etme olasılığı varmış doğru mu bu?
Durumumu özet geçeyim;22 yasındayım hpv16 lsil ve hsil vardı cin2 ve cin3 mevcuttu bu sonuclardan dolayı ameliyat oldum(vajinal fitiller kullandım ahcc kullandım aşımı yaptırdım sağlıklı beslendim)1 hafta sonra işlemden sonra ilk kez test vereceğim bu islemde gerçekten nüks ediyor mu tekrar psikolojim bozuldu tekrardan cok yleuldum bilen varsa yazsın lütfen psikolojim kaldırmıyor artık
İnternette öyle yazıyordu korkuya kapıldım insallah temiz gelir ilk işim burda başlık açmak olacak çok stresliyim allah herkese şifa versinKonizasyonun nüks oranın yüksek olduğunu kim söyledi mantıken tersi olması gerekmiyor mu leep daha yüzeysel, konizasyon daha derinlemesine alınıyor. Yani bence bu doğru bişey değil leep olanlar genelde 6 ay-1 sene içerisinde negatif oluyor. Umarım negatife dönersiniz çok uğraşmışsınız durumunuzu haber edin burdan
Bu psikoloji o kadar zor ki bi dönem unuttum yokmuş gibi davrandım ama haftaya leep konizasyondan sonra ilk kez test vereceğim öyle korkuyorum ki yani anlatamam insallah hepimizinki temiz gelirde kurtuluruz düsünmekten beni mahvettiSizde benim gibi çok araştıyorsunuz ve evhamlısınız sizi çok iyi anlıyorum umarım temiz gelir
Düşünmemek elde değil keşke bende bir süre unutabilsem. İnşallah temiz gelirBu psikoloji o kadar zor ki bi dönem unuttum yokmuş gibi davrandım ama haftaya leep konizasyondan sonra ilk kez test vereceğim öyle korkuyorum ki yani anlatamam insallah hepimizinki temiz gelirde kurtuluruz düsünmekten beni mahvetti
Merhabalar hayır dün leepten sonra ilk testimi verdim bende sonucu bekliyorum stresli bir sekildeMerhaba çıktı mı sonucunuz
Anladı bende konizasyon oldum yarın test vereceğim 8 ay oldu.insallah negatif olmusuzdurMerhabalar hayır dün leepten sonra ilk testimi verdim bende sonucu bekliyorum stresli bir sekilde
İnsallahAnladı bende konizasyon oldum yarın test vereceğim 8 ay oldu.insallah negatif olmusuzdur
İnşallah iyi haberlerle tekrar yazisirizİnsallahsizden de güzel haberler bekliyorum
Sizin cin3 muyduAnladı bende konizasyon oldum yarın test vereceğim 8 ay oldu.insallah negatif olmusuzdur
Cin2 ve cin3Sizin cin3 muydu
Öyle bi şey yok. Ben konizasyon oldum negatifi gördüm. Tekrarlama olasılığı yüzde 1,5 dedi doktorum.merhabalar sürekli başlık açmaktan yoruldum fakat ben leep değil konizsyon olmuşum leepe göre hastalığın tekrar nüks etme olasılığı varmış doğru mu bu?
Durumumu özet geçeyim;22 yasındayım hpv16 lsil ve hsil vardı cin2 ve cin3 mevcuttu bu sonuclardan dolayı ameliyat oldum(vajinal fitiller kullandım ahcc kullandım aşımı yaptırdım sağlıklı beslendim)1 hafta sonra işlemden sonra ilk kez test vereceğim bu islemde gerçekten nüks ediyor mu tekrar psikolojim bozuldu tekrardan cok yleuldum bilen varsa yazsın lütfen psikolojim kaldırmıyor artık
Merhabalar benim rahim ağzımda yara varmıs ikolposkopi sonucumda lsil,hsil,cin2 ve cin3 ve sanırım yoğun enfeksiyon varmış çok şüküe enfeksiyondan kurtuldum önceden olan hicbir sikayetim yok dün gittim leepten sonra ilk testimi vermeye doktor da sasırdı leep konizasyon olmama hem bir yandan üzülüyorum bu yasta bunu geçirdiğime bir yandan seviniyorum erken tedaviden dolayı negatifi görmenize cok sevindimÖyle bi şey yok. Ben konizasyon oldum negatifi gördüm. Tekrarlama olasılığı yüzde 1,5 dedi doktorum.
Ama sizin yaşınız çok küçük nasıl öyle hemen ilerlemiş ki?
Teşekkürler. Peki çocuk konusunda sizi bilgilendirdi mi?Merhabalar benim rahim ağzımda yara varmıs ikolposkopi sonucumda lsil,hsil,cin2 ve cin3 ve sanırım yoğun enfeksiyon varmış çok şüküe enfeksiyondan kurtuldum önceden olan hicbir sikayetim yok dün gittim leepten sonra ilk testimi vermeye doktor da sasırdı leep konizasyon olmama hem bir yandan üzülüyorum bu yasta bunu geçirdiğime bir yandan seviniyorum erken tedaviden dolayı negatifi görmenize cok sevindim
Hayır gelecekte sorun mu teşkil ediyor bu durum ?Teşekkürler. Peki çocuk konusunda sizi bilgilendirdi mi?
Benim 3 çocuğum var daha düşünmüyorum ama siz çok gençsiniz. Yani rahim ağzı alınıyor. Bu yüzden bebek tutunmayıp düşebilir dedi doktorum ama çok az ihtimal dedi, bunun için serklaj yapıyorlar yani dikiş atıyorlar hamileyken. Siz bi sorun doktorunuza bunu detaylıca dermHayır gelecekte sorun mu teşkil ediyor bu durum ?
Tesekkür ederim bahsettiğiniz için ben bunları bilmiyordum dün gittiğim doktor rahim ağzım icin çok dikkatli tıraşlanmış dedi tıraşlanmakla rahim ağzı alınması aynı şey miBenim 3 çocuğum var daha düşünmüyorum ama siz çok gençsiniz. Yani rahim ağzı alınıyor. Bu yüzden bebek tutunmayıp düşebilir dedi doktorum ama çok az ihtimal dedi, bunun için serklaj yapıyorlar yani dikiş atıyorlar hamileyken. Siz bi sorun doktorunuza bunu detaylıca derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?