- Konu Sahibi blankenese
-
Aslında bu soruna bir çözüm bulamazsam çok sarsıcı bir değişim yaşayacağım (işimi kaybetmek gibikonsantre olamamanıza takmış ve kendinizi sürekli bu yönde telkin ediyor olabilir misiniz? Boşuna okuyorum yine anlamıcam vs vs gibi
Durduk yerde ortaya çıkmaz bence tabi hayatınızda sarsıcı bir değişiklik yaşamadıysanız
Bir uzmana başvursanız illaki vardır tedavisiAslında bu soruna bir çözüm bulamazsam çok sarsıcı bir değişim yaşayacağım (işimi kaybetmek gibi), ama yumurta kapıya dayanmadan önce de bu sorunu yaşıyordum.
Herkese merhabalar, uzun zamandır çok ciddi konsantrasyon problemi çekiyorum. Okumam gereken yığınla şey varken ben hiçbir şekilde okuduğum şeye konsantre olamıyorum, bu nedenle yapmam gerekenleri sürekli erteliyorum. Bu yüzden iş hayatımda da sıkıntı çekiyorum, çünkü sürekli birşeyler okumam ve yazmam gerekli ama ne okurken ne de yazarken konsantre olabiliyorum. Ders çalışmak kabus oldu resmen, çünkü başına oturduğumda konsantre olamadığım için acı çekiyorum. Bu dertten muzdarip olup çözüm bulan birileri var mıdır?
Bir uzmana başvursanız illaki vardır tedavisi
Evet aslında psikiyatriste gidebilirim ve bu konuda etkin 2 ilaç da biliyorum. Ama bu ilaçların etkisi kısa sürede geçiyormuş ve ciddi yan etkileri varmış. Hem de bir müddet sonra ilaç almadan önceki halinizle aynı oluyormuşsunuz. O nedenle ilaç olmadan bu işi çözmeye çalışmak istiyorum.Psikiyatri ye gidebilirsiniz.
İlaç zaten kalıcı bir etki bırakmıyor, kullanan biri olarak söylüyorum gerekli prosedürleri yerine getirdiğinizde herhangi bir ciddi yan etkiyle karşılaşmıyorsunuz. İlacım sayesinde 3 üniversite kazandım o yüzden mutluyum, hayat kurtarıyor.Evet aslında psikiyatriste gidebilirim ve bu konuda etkin 2 ilaç da biliyorum. Ama bu ilaçların etkisi kısa sürede geçiyormuş ve ciddi yan etkileri varmış. Hem de bir müddet sonra ilaç almadan önceki halinizle aynı oluyormuşsunuz. O nedenle ilaç olmadan bu işi çözmeye çalışmak istiyorum.
bildiğim ilaçlardan birisi bu, el titremesi, gerginlik, çarpıntı yaptı mı sizde?Yetiş ya r*talin.
bunu duyduğuma sevindim, ben kullananlardan hep olumsuz yorum duydum çünküİlaç zaten kalıcı bir etki bırakmıyor, kullanan biri olarak söylüyorum gerekli prosedürleri yerine getirdiğinizde herhangi bir ciddi yan etkiyle karşılaşmıyorsunuz. İlacım sayesinde 3 üniversite kazandım o yüzden mutluyum, hayat kurtarıyor.
Onların bir çoğu kulaktan dolma bilgilerle doktordan bu ilacı isteyenler bence.bunu duyduğuma sevindim, ben kullananlardan hep olumsuz yorum duydum çünkü
bildiğim ilaçlardan birisi bu, el titremesi, gerginlik, çarpıntı yaptı mı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?