konsantrasyon sorunu

Bende benzer birşeyler oluyor ama bağdaşır mı bunlarla bilemiyorum.
Şöyle ki 4 kez girdiğim bir sınav var ve 4unde de kazanamadım. Ama aynı sınavı evde yapınca kazanacak puanı alıyorum. Sınav anında aklıma hiç olmayan şeyler geliyor. Örneğin sınavdan çıkınca napacağımı düşünüyorum ya da aklımdaki birini düşünüyorum hayal kuruyorum falan garip şeyler oluyor kafamda ve sınavı anlasam da çabucak bitsin diye emin olmadan şak şak işaretleyip çıkıyorum. Evde gelmiyor hiçbiri aklıma ama o ortamda odaklanamıyorum bir türlü düşüncelerden kurtaramıyorum kafamı. Ben takıntılı olduğumu düşünüyorum ama inşallah bir bilgisi olan vardır takipteyim..
4 senede 4 sinav kaybettiniz neden psikiyatra gitmediniz ki? Dikkat eksikligi bozuklugu bu, ilac tedavisiyle halledebilirsiniz

bu aklima gelenler yuzunden zevk alamiyorum

ama aklima gelenler sadece bu haberler degil.
dedim ya, anne babam vs, baska kisiler farkli sekillerde! aklima geliyor. soguyorum aninda.

sevindim senin adina

ben bunlari hep dusunuyorum ama bunlar neyse sadece dikkati dagitan seyler.
aklima gelen igrenc seyler buz gibi sogutuyor aninda.
Yok obsesyon oyle bi sey degil, su an doktora gidemem dediginiz icin dikkat eksikligi bozuklugu uzerine netten arastirin mevzuyu anlarsiniz

4 senede 4 sinav kaybettiniz neden psikiyatra gitmediniz ki? Dikkat eksikligi bozuklugu bu, ilac tedavisiyle halledebilirsiniz
4 senede değil, 7 8 ayda girdim sınavların 4üne de aslında çok da önemsemedim sınavları o yuzden boşverdim gibi oldu. Psikiyatra gideyim o zaman ben bir, alışmışım boşvermeye bir yıldır o yüzden üstüne gitmiyordum..

Back
X