Aslinda temel sorunum bir şeyi ben yapmamış isem, güzel olmamıştır diye düşünmem sanırım.
Herkesin her yaptığına fazlaca karisiyorum ve bu hem beni hem çevremi hem is arkadaslarimi etkileyen bir durum.
Her seyi, benim istedigim gibi yapılmış mı diye kontrol etmek beni cok yoruyor, karsimdakileri de!
Bu huyumu ev hayatinda, esimle ve çocuklarımla olan iliskimde gizliden yapmaya calisiyorum. Hatta çocuklarımı evde her işe dahil edip hic karismiyorum, çünkü en büyük isteğim cocuklarimin bu huyumdan etkilenmemeleri. (Bunu yaparken zorlanıyorum) ama soz konusu onlar olunca dedigim gibi kendimi frenliyorum lakin, esime ve digerlerine karşı hic acimiyorum
Ornek olarak, esim evi supurduyse, genellikle o gormeden ben yine supuruyorum, bulasik makinesini bosalttiysa, her seyi dogru yerine koymus mu diye kontrol ediyorum. Bunlar basit ornekler.
Is yerimde gercekten insanların bana nasil tahammül ettigine sasiriyorum, ben olsam etmezdim kesinlikle.
Ama benim annem de böyle, acaba gitgide anneme mi benziyorum...
Kayinvalideme gittigimde, orayi burayi duzeltmekten oturamıyorum, soylenme huyum da fazla olduğundan, o oyle mi yapilir, bu boyle mi yapilir diye kadini bezdiriyorum, ve artik beni çağırmıyor:)
Destek almak istiyorum artik, eğer zaman bulursam...
Oyle iste, icimi dokmek istedim...
Okuduğunuz için teşekkürler♡