Kendine hakim olman lazım
sevmek uzaktanda yürütebilmektir bazen...
2 aydırda ben görüşememiştim düşün-tatlicadiarzu-
sevgilin askerliğini yaptı mı?
canım biraz makul olmaya çalış... kısa bir tatil bu... uzaklığın ; özlemin tadını çıkar... her gece yatarken birgün daha onsuz geçti diye düşünmek yerine kavuşacağınız günün hayalini kur...
uzaktan sorunları çözmek kolay olmaz ; o yüzden sırf bir süredir görüşemiyorsunuz diye sorun çıkarma sonuçta zararlı çıkmak da var... kendini oyala birşeylerle ; uzun süredir vakit aıramadığın şeylere vakit ayır...
Sevgili Ayliss yaşın küçük olarak tahmin ediyorum. En fazla 23...yoksundur bile.. Bu yaşlarda biraz sabırsız, aceleci bir karakter içinde olman normal. Fakat bunu hayatını zehir edecek kendine ve çevrene yansıtacak derecede olmamalı. Ne var yani 1 yadır görüşmüyormuşsunuz bu süreç çok uzunda olabilir. Burda amac beklemeyide bilmektir. Hem sevgilini bu kadar hayatının merkezine, yaşam alanının tam odak merkezine getirme onu, yarın birgün seni bırakmayacağı yada ayrılmayacağınız ne malum. O yüzden sabretmeyi, beklemeyi, sinirlerine hakim olmayı öğrenmenlisin..
Sen bi asker yolu gözlede gör bakalım özlemek neymiş :umursamaz:
hakLısınız, onu düşünemiyorum biLe..
Merhaba bn buqun katıLdm aranıza daha önceLeride özeLLkLe son bir haftadr sürekLi qirip konuLara bakıp yorumLarı okuyordum vee buqun de üye oLmaya karar verdm a.s
Benim sorunum şu : cuma qünü tam bir ay oLacak svqiLimLe hiç qörüşemedk sadece teLefnda konuşabiLdik o kadar. :çok üzgünüm: nedeni ise: onun iki hafta aiLesyyLe birLkte tatiLe kırkLareLiye qitmesi ve orda kaLması. kırkLareLidn döndüLer döner dönmz SiLiwriye qittiLer yine aiLesyLe birLkte. bu özLem artk canıma tak etti. Dayanamaz oLdum, onada çok kötü davranmaya başLadm sürkLi baqırıyrm, aqLıyrm, en ufak bir şeyde saatLerce konusmuyorum kendimi kontroL edemez oLdum. Çok asiLeştm evde biLe en ufak bir şeye baqırır oLdum.. swqiLmde bana destek oLmaya çaLşıyr üzüntümü en aza indirmeye çaLışıyr ama bn onu çok üzüyorm. Bu özLem svqimizi daha da qüçLendirecek diyr ama bn artk dayanamıyrm, kndimi tanıyamaz oLdum. yardım edin Lütfn çok çaresizim :çok üzgünüm::a015::a015:
bu tatiller süresince sevgiliniz ilgisini azalttığı için bu kadar hırçın olabilir misiniz
15 16 ya varsın ya yoksun. şu harfleri kelimeleri doğru düzgün yazsanız ölmezsiniz ya kötükedihüso
ilgisini hiç azalmadı diyebilirim çok sık konuşamasak bile sürekli mesajlaşıyoruz.
iki hafta snra 18 yasına gireceğim. bundan sonra daha dikkatli olacağım yazarken, ilginiz için teşekkür ederim
o şekilde yazman hem senin diline sahip çıkmadığını gösterir hemde anlaşılmanı güçleştirir. o yüzden uyarıyoruz.turkbayragi
hayatının merkezine onu koyma. dünya hali yarın bir gün ayrılmak zorunda kalırsanız çok zorlanırsın. kendine yeni uğraşlar bul. bu halin hiç iç açıcı değil. senden başka kimse değerli olmamalı gözünde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?