benim sevgilim yurtdisinda. yil icerisinde toplasan 1 ay bile goresemeyebiliyorsun. ve bu cidden cok buyuk skinti... bende ani tepkiler veriyorum, ustune cok gidiyorum ama bu onu yipranmasina neden oluyo ayni zamanda iliskide surekli dirdirdan etkileniyor. bazen korkuyorum boyle giderse iliskimiz eski ozenini yitirirmi diye.. ama sucun bi cogu da bende biliyorum. simartilmaya. ilgiye cok aliskinim kucuklugumden beri.. sartlarda malum ama fazlasini istiyorum bencillik yaparak.. bunun savunulacak hicbir yani yok.. sizde ayni durumdasiniz suan.. ama sizinki gecici. ona cok yansitmayin olan iliskinize olmasin. :)
canım benim üzülme öncelikle
bak benim sevgilimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. o izmirde okumayı tercih ettiği için burada amcasıyla kalıyor. okul zamanlarında burda, okul tatil olunca ailesinin yanına dönüyor. geçen sene 4 ay görmedim. şu an da yanımda değil 2 ay daha görmeyeceğim,:gitme: ama birbirimize daha çok sarılıyoruz, daha anlayışlı olmaya çalışıyoruz ve bir şekilde bu zamanı geçiriyoruz.:asigim: Lütfen üzme kendini, eminim o da senden ayrı kalmak istemiyordur:teselli:
sizin durumunuzada çok üzüldüm inanın :çok üzgünüm: teselliniz bana iyi geldi diyebilirim :)
tabiki canım sıkma canını gerçekten böyle ayrılıklar ilişkiyi daha da güçlendiriyor.opuyorumnanaktan. o geldiğinde bunu farkedeceksinopuyorumnanaktan
cnım sana bsey solıyım mı ben esımden 9 aydır ayrıyım kendısı asker ızın zamanı gelıcekte gorusucezz ahhh ahh ve arkadasların dedıgı gıbı bazen ozlemek cok ıyı oluyo ılıskı ıcın degerınızı anlarsınız bırbırınızınn :)
inşallah sizin dediğiniz gibi olur :)
sizin durumunuzda kötü.. inşallah sizin dediğiniz gibi olur ve en kısa sürede görüşebiliriz. Sizede sabırlar diliyorum ayrıca:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?