KontroLden Çıktım

canım benim üzülme öncelikle
bak benim sevgilimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. o izmirde okumayı tercih ettiği için burada amcasıyla kalıyor. okul zamanlarında burda, okul tatil olunca ailesinin yanına dönüyor. geçen sene 4 ay görmedim. şu an da yanımda değil 2 ay daha görmeyeceğim,:gitme: ama birbirimize daha çok sarılıyoruz, daha anlayışlı olmaya çalışıyoruz ve bir şekilde bu zamanı geçiriyoruz.:asigim: Lütfen üzme kendini, eminim o da senden ayrı kalmak istemiyordur:teselli:

gerçekten ama gerçekten sizinle aynı duygulara sahibim ve aynı durumdayım. Bende yansıtmamaya çalışıyorum ama kendime hakim olamıyorum bazen

sizin durumunuzada çok üzüldüm inanın :çok üzgünüm: teselliniz bana iyi geldi diyebilirim :)

sizin durumunuzada çok üzüldüm inanın :çok üzgünüm: teselliniz bana iyi geldi diyebilirim :)

tabiki canım sıkma canını gerçekten böyle ayrılıklar ilişkiyi daha da güçlendiriyor.opuyorumnanaktan. o geldiğinde bunu farkedeceksinopuyorumnanaktan

cnım sana bsey solıyım mı ben esımden 9 aydır ayrıyım kendısı asker ızın zamanı gelıcekte gorusucezz ahhh ahh ve arkadasların dedıgı gıbı bazen ozlemek cok ıyı oluyo ılıskı ıcın degerınızı anlarsınız bırbırınızınn :)

sizin durumunuzda kötü.. inşallah sizin dediğiniz gibi olur ve en kısa sürede görüşebiliriz. Sizede sabırlar diliyorum ayrıca:Saruboceq:

sizin durumunuzda kötü.. inşallah sizin dediğiniz gibi olur ve en kısa sürede görüşebiliriz. Sizede sabırlar diliyorum ayrıca:Saruboceq:

yok cnm ya durumumuz kötü değil evet çok ayrı kaldık çok özlüyoruz ama çok sevdiğimiz için katlanıyoruzz:)

Bıraz uzak kalmalar aşkı güçlendirir
eğer gerçek aşksa (!)
bence çok guzel bi duygu gelceği günü saycaksın ve son gun buluşucanız
kavusucanız günü hayal et ondan önceki geceyi uyuyamcaksn heycandan ve ilk sarılmanızı
bu duygular düşün emin ol bu ayrı kalışın özlemi kadar mutlulu oluo zemuszemus

arkadaşım yat kalk şükret haline.benim sevgilim kpss yi kazanınca istanbula gitti ve gideli 8 ay oluyor.ailesiyle beraber orda kalıdğı için gelme durumu hiç yok mafoldumben 8 ay içinde sadece 2 kez gelebildi yanıma: ( ilk başlarda bende senin gibiydim ama insan özlemeyede alışıyor bi süre sonra :2: ben kaç gece kokusunu,gülüşünü özleyip yastığa gömülüp ağladığımı bilirim :gitme: ama arkadaşlarında dediği gibi aradaki bağ,sevgi giderek artıyor.gözümden sakınıyorum onu o da beni :kedi: senin durumun geçiciymiş gene,bense ya ankaraya atanmasını bekliyorum dört gözle eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…