kontrollü bebek bisikleti

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
bebişlerimiz 19 aylık olamak üzerler artık oyunun tadına yavaş yavaş varıyorlar şimdi artık yazda geldi şu kontrollü bebek bisikletlerinden alan yada alacak olan varmı alanlar memnun kaldılarmı aldıysalar ne marka aldılar ben pilsanınkini almak istiyorum ama kararsızım sanki biraz zorlanacakmışım gibime geliyor bebişlerin tepkilerine hoşlarına gittimi mesela???

ben henuz almadım ama almayı dusunuyorum
marka olarak nedır bılmıyorum
cıvıl bebek magazasında begendım bır tane oldukca genıs
emnıyet kemerı, sepetı ve tentesı gıbı aksesuarları var
sanırım hazıran gıbı alırım sımdı cok sık cıkmıyor dısarıya

beyazmelek arkadasımız almıstı ve memnun sanırım
ben de cocukların begenmeyeceklerını sanmıyorum

valla ben almayı düşünmüyordum baston araba alacaktım ama oğlum onları çok seviyordu dışarıda başkalaında görünce hemen koşup gidiyordu
o yüzden karar değiştirdim ve bu bisikletlerden aldım benimki kanz marka çok çok memnunum iyiki almışım diyorum oğlum çok seviyor severek biniyor ileride kendisi bisiklet olarakta kullanabilir

birkaç ufak tefek sıkıntısı var, mesela bebek arabaları gibi katlanamıyor sadece arkasındaki sürecek demiri çıkabiliyor o kadar bizim bagaja falan sığıyor ama çok uzak yerlere götürebileceğimizi sanmıyorum

ikincisi eğer uzak bir yere yada uzun süre kalacağımız bir yere giderken mesela sabahtan akşama kadar orada vakit geçireceksek bisikletini almıyorum arabasını alıyorum yine de çünkü uykusu gelince arabasında uyuyabiliyor bisiklette böyle bir imkan yok

tek elle falan çok rahat kontrol edilebiliyor sürmesi falan ok çok rahat hatta eymenin bebek arabasından çok çok daha kolay dsürebiliyorum dediğim gibi tek elle kontrol edilebiliyor
yalnız bebeği uzun süre içinde yalnız bırakmayın evin içinde bile bisikletle oynarken yanında bulunun çünkü inmeye falan çalışır ağırlığını bir tarafa verirse yan geliyor bisiklet yıkılabiliyor
biz ilk zamanlarda birkaç kez yaadık bir problem olmadı şimdilerde hiç olmuyor diyebilirim öyle birşey sanırım artık kendisi de öğrendi

bende aldım 3 ay önce falan pilsanın bisikletini ama yaşına pek uygun değil aslında.evde çok rahat biniyor akşamları evde tur atıyoruz ama dışarda güvenemem çünkü koruması yok sadece elle idare edilebilen bisiklet şeklinde.3 yaşından sonra süper olacak dışarda da .ben zaten evde oyalansın diye almıştım seneye dışardada kullanırız inş..

ben de pilsanınkini aldım..emniyeti tentesi var..müzik korna vss..arka sepet..

parçalara bölünüyor..5-6 parçaya ayırıı kutuya atıp getirdik tr den..

ama ben verandada bıraktım iniyor çıkıyor..ama gidemiyor..itmmem lazım..yorulduğum için kendi oynuyor..dışarına pusete koyuyorum ya da yürüyor..

40 kilo ya kadar da taşıyormuş..ben de bindim 1-2 kere:))))

ya benim istediğimde tenteli korumalı falan istoçta pilsanın yeri var oradan alıcam tel. konuştum yetkililerle modeline göre fiyatlandırılmış fakat sanırım benim istediğim 90 yada 100 tl civarında bişey inşallah rahat ederiz benim oğlanı parka götürdüğüm zaman herşeyi bırakıp onların peşinden koşturuyor aslında birazda buyüzden alıcam yoksa baston pusetimiz çok rahat çok hafif ama oğlum deli oluyor onun için zaten araba ve bisiklet delisi

bizede babanesi akülü motorsiklet almış evde kullanıyorda bende dışarda cesaret edemem ama belki yaza kullanabilir artıkın bakıcaz

bende sunny babynin aldım kızım çok sevdi sürmek çok rahat hem kızım çok mutlu oldu hem de ben...
yürüyüşte falan da çok kullanışlı oluyorrrr....
ben hepsi buradan 110 tl ye aldım ortalama fiyatlar bu zaten piyasada da....

benim kızında kontrollü kamyonu var :)) napim öyle şeyleri daha çok seviyor ,kuzeninde vardı ,deli oluyodu binmek için bende öyle aldım ,şu anda annemin bahçesinde ,kızım da orda zaten bütün gün tepesinde ,koruması olmadığından kendi inip binebiliyor..

ayrıca karagözlücüm sende çatalcada değilmiydin ,bir türlü görüşemedik ,haberleşelim bana telini filan mesaj at canım yaa..

eylüll kız allah sana ne diyim.:)) o kamyomdan eşim de almıştı.ama eve sığmadı kocaman bişey:)) bahçe yok bizde nerde kullancaz dönemiyoduk bile evde hehehe.bisikletle değiştirdik ama bizimkide korumasız olanlardan o yüzden dışarda kullanmaya cesaretim yok.açıkçası şu an arabası yediyo zatii:))

kız derin bizimki çok büyük bişey değil ,benim büyük bir antrem var ,orda dilediği gibi gidiyodu ,havalar ısınınca bahçeye yolladık ,kışın eve getircez yine ..

aldık biz çok memnunum..
çünkü benim minik adamım doğduğundan beri arabasına oturmuyordu..biraz kurtardı yanii.
tabi bisiklerin üstünde ayağa kalkarak gitmek için delirmesini saymazsak:)

aldık biz çok memnunum..
çünkü benim minik adamım doğduğundan beri arabasına oturmuyordu..biraz kurtardı yanii.
tabi bisiklerin üstünde ayağa kalkarak gitmek için delirmesini saymazsak:)

ha ha ha
benım kuzu da abımın oglunun kucuk bısıkletıne bınıyor ama aykaları uzerınde
oturma kısmına basıp ayaga kalkıyor bır de kolları ıkı yana acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…