Konu 15 gündür hasta olmadım neden olabilir

ofloz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
6
3
1
28
Adetiminüstünden 15 gün geçti hasta olmadım neden olabilir bilgi verebilirmisiniz

8 yıllık evliyim ama çocuğumuz olmada bizde aşılama yaptırmaya karar verdik 6ocakta aşılama yapıldı 16 ocak 1.50gün hafif kanamam oldu şimdi 15 gün geçti hasta olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beni aydınlatırsanız sevinirim acaba hamile olabilirmiyim

Silik çizgi kaç dakika içinde çıktı? Görsel yükleme şansınız var mı?

Evet gölge gözüküyor gördüm, kaç dakikada çıktı? Kan verme ihtimaliniz var mı? Belki kanda net ve yüksek sonuç alırsınız.

Silik çizgi kaç dakika içinde çıktı? Görsel yükleme şansınız var mı?
Evet gölge gözüküyor gördüm, kaç dakikada çıktı? Kan verme ihtimaliniz var mı? Belki kanda net ve yüksek sonuç alırsınız.
Göğüslerim de bide kasıklarımda ağrılar oluyo dün sabah yaptım sadece tek çizgi bu sabah yaptım cif ama t olan yeri silik

Umutlandırmak adına söylemiyorum ama gebe olma ihtimaliniz var inşallah da vardır.
Bence bir kan verin, sürekli acaba var mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.

Umutlandırmak adına söylemiyorum ama gebe olma ihtimaliniz var inşallah da vardır.
Bence bir kan verin, sürekli acaba var mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.
8 yıldır bekliyorum sabırla hiç aklıma bile gelmiyo olacakmı olmayacakmı aşılamadan sonra düştü çok ağladım üzüldüm bazen insan umutlanıyo işte ama rabbim daha iyi bilir hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…