Konu ABİM

Anne-birr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
238
235
18
31
Kızlar çok sinirliyim derdim abim dedgim gibi bebegim var şuan 4 aylık malum kıstan cktk o yüzden ben cok markete eczaneye gdemiyordum esimde geç geldgi icin bir takm ihtyaclarm kalyrdu annmde calsyr o da çok yardımcı olamyr abim bana bir eksigin oldugunda söyle gelir ben alrm dedi kaç kere aynısı onun olsa bnde yparm zaten abm 26 yasnda evde yatyor calsmyr önceden bir kaç kere markete vs gtti o da hususi cagrmadm gldiginde yanma gtti aldı parasni veryrum bu arada ve üstüne sorarm cann bişey istyrsa al dye neyse bir kere tmel ihtyaclarm btti yag şampuan gbi syledim geldi al 260 tl tuttu braz sasrdm fzla geldi çünkü fişi de vermedi yine de gvendgm icin nyse bu kadar tutmuştur dedm snra kız arkadaşımla bulusucam 50 tl borç verr misin dedi verdm tbi geri vermycegni biliyorum bsy demedim bir kere de bu süt sagma pompalrndan ve burun Aspiratörü alcktm annme dedm alcm dye o da abm dyms bn alrm dedi 200 tl verdm fyati fzlaysa nasıl olsa geri getrr dedi bna 90 tl para gtrdi aldgysa en adi pompa interntten fiyatlarna bktm en fzla 8-10-15 tl fyat aralgi ckyor zaten bisiklet kornasi gbi bsy igrenc kullanmadım bile Aspiratörü de en ucuzundan alms nette fyati 20 tl bsy ckyor yani nerdeyse 80-90 tl eksik getirdi aldlarmn tanesi 35-40 fln dedi bnde bsy dyemedim dye snra yine ben kanguru alcktm sırf zatn havalar dzeldi ckp bbgmle kndm almk icn araba var bbk arabasi ayağı ckyor hep korkuyorum onu kullanmya nyse bu yine dedi tamam ben alrm dye birde dzlestrci davam var konu bile actm onu da bn alrm dedi dzlestrci 60 tl kanguru içinde 100 tl verdm önce dzlestrcnn parasni kadna yatrcaktk hatta 65 verdm dedm yatırrken para keseler bu 5i de onun için sonuç hesap numarası yanls ytmyor dedi iyi dedm knguruyu alrsn snra dedi istanbula gitmişti hic biyerde yok bulamadım tmam dedm cann sagolsun kardesm yanma glckti dedm abim parayi versn sna kıza sadece 100 tl vermis 65 tlyi isteyince yokki ben ablna2 güne verrm demiş ya o kadar sinirlendim ki o kadar krldm ki hani dyrum nasıl göz göre göre harcayabiliyor resmen kandrmak icin beni yanma geliyor belki dyebilirsnz gdin ihtyclsrnzi kndniz alın dye ilk bebeğim korkuyorum sguktan usutur dye hem bebek o kadar sey tasyamam dye kocam olucak malı hic sormayn 12 de anca geldgi icn heryer kapalı oluyor haliyle bnm gerçekten bu olay o kadar canımı skti ki çünkü biz kardeşten öte arkadaş gbiydik bna birde bebegmin ihtiyaçları için byle bişey yapacağı aklmdan gecmezdi şimdi annme dyrum abm byle yapyr dye annm zaten cok canmi skyr dyo drek konuyu kpatyr abime gdip te nye yapysun byle bile dmyor ki abimin bir ihtyci olsa yannda olmya clsyrum evde yatmasna ragmen ben ne yapayım şimdi mesele para vs degil abimin benim ihtyclarmdan kendine byle pay çıkarması beni kullanması çok zoruma gtti gerçekten

Soluksuz okudum çünkü ne paragraf ne noktalama işareti var ha virgül gelecek ha nokta diye diye bitirdim şükür...

Başta zaten fark etmişsn ne diye ısrar ediyorsun ki sürekli aldırmak için?
Bebeğin küçük olabilir ama havalar güzel sıkıca giydir çıkar , tek seferde almana gerek yok bugün gerekli olanları yarın da diğerlerini alabilirsin.

Resmen seni soyuyor göz göre göre..

Pompa kanguru gibi şeyleri internetten eve siparis edebilirsiniz. İlla abinizin almasına gerek yok. Böyle yaptığını bile bile bir kaç kez istemissiniz.demek ki para konusunda ona güvenilmez. Ama evet haklısınız, cok can sıkıcı bir şey insanın yakınlarının böyle yapması

26 yaşında sağlıklı bir adam evde yatıyorsa başkasından yiyordur bu anne baba abla olsun desteklemeyin kendi işinizi kendiniz görün gerekitse internet üzerinden alışveriş yapın
Asalakça bir hayat tarzı ve bundan rahatsız olmaması!

Neden boyle yazdin okudugumu hic anlayamadim:/
Sinirle yazdım kusurabakmayın farkedemedim özet geçeyim benim bebeğim olduğu için ben dışarı çıkıp pek birsey alamyrdum kocamda ilgisiz hani o parayı getirir işi biter abimde ben alrm dedi ihtyacn olunca söyle ama ne kadar para verdiysem içinden 80-90 tl kesip getiriyor en snra hususi 165 tl para verdm göz göre göre 65ini yemis yok diyor mesele para değil benim ihtycmi bu şekilde kullanması resmen benden para çalmak icin alrm diyor snra hep biseyler uydurup parayı ya eksik 10 20 tl olsa inan bsy demicem göz göre göre 80 -90 tl calyor icnden getiriyor beni üzen bebegminden dolayı bu durumumu böyle kullanması hic yapcagni ummazdm halbu ki

kocan ne iş yapıyor

gece 12 de geliyor

gündüz çıkıp alsın o zaman

yani acil bir şey istenir de kanguru süt pompası vs de çoluğu çocuğu olmayan bu işten anlamayan adamdan istenmez ki

ne bilsin adam

ayrıca para konusunda da sıkıntı varsa kendi işinizi kendiniz görmeyi öğrenin zira şampuan yahut yağ o kadar da acil bir ihtiyaç değil

Hata sende.. Abinin huyunu çözmüşsün.. Neden abine minnet ediyorsun ki... Artık netten de alışveriş yapabiliyorsun.. Alacaklarını netten al. Kapına kadar da getiriyorlar.. En azından soyulmazsın, kendini enayi yerine koydurmazsın..
Abin bildiğin, sizi soyuyor..

Alacağınız eşyaları internetten sipariş verip alsanıza ne diye bile bile lades diyorsunuz ki!Kardeşinizin huyunu anlamışsınız internetten verin siparişi ne istiyorsanız eve kadar getirsin kargo.Kendinize eziyet ediyorsunuz.Market alışverişini bile arayın marketi söyleyin şunları şunları istiyorum diye evinize kadar getirsinler hem de fişle birlikte.Kendinizi enayi yerine koydurtmayın.

Kocanız eve hala geç mi geliyor? En son otele mi gitsem diye konu açmıştınız düzelmemiş demek ki.
1 saatini ayırıp alışveriş yapamıyor mu yani?
Kocanız sorumsuz, abiniz yiyiciymiş, sanırım kendi başınızın çaresine bakmanız gerekiyor ihtiyaçlarınızla ilgili.

Sinirle yazdım kusurabakmayın farkedemedim özet geçeyim benim bebeğim olduğu için ben dışarı çıkıp pek birsey alamyrdum kocamda ilgisiz hani o parayı getirir işi biter abimde ben alrm dedi ihtyacn olunca söyle ama ne kadar para verdiysem içinden 80-90 tl kesip getiriyor en snra hususi 165 tl para verdm göz göre göre 65ini yemis yok diyor mesele para değil benim ihtycmi bu şekilde kullanması resmen benden para çalmak icin alrm diyor snra hep biseyler uydurup parayı ya eksik 10 20 tl olsa inan bsy demicem göz göre göre 80 -90 tl calyor icnden getiriyor beni üzen bebegminden dolayı bu durumumu böyle kullanması hic yapcagni ummazdm halbu ki
Bebeginin olmasi mazeret degil bebek arabasi kullanarak alisveris yapabilirsin.Yoksa seni bu sekilde kullanmaya devam etcek abin.

Ondan bişey istemeyin bi daha o halde bosverin vaktiniz olursa hem yürüyüş olur siz gidin bebeginizle

Back
X