Konu ABİM

Ya sizin gibi insanları gerçekten hayatta çok mutsuz insanlar olarak görüyorum.Neden bu öfke sinir ? Güzel dille söyleyemezsin ama dimi yazık tabi sana da sen gülmeye devam et ...
Öfkeli değilim senin için neden öfkeleneyim?
Son cümle geneldi onu belirteyim. Ben seni öfkelendirdim anladığım kadarıyla. Benim konuşma tarzım bu napalım

Ya ben çok bonkörüm gönlüm zengin ya siz cimrisiniz gözünüz dar!!Ya abiniz çalışmasa bile 100 200 vermişiniz çok mu Kusura bakmayın da bu kadar hesapçı olmayın tabiki abinizin yaptığı çok yanlış insan kardeşini kandırmaz bu şekilde ancak adam bakmış ki sizin cebinizde akrep var kendince para kopartmanın yolunu bu şekilde bulmuş ne kadar acı!!!Sizin adınıza üzüldüm!!!

Ya ben çok bonkörüm gönlüm zengin ya siz cimrisiniz gözünüz dar!!Ya abiniz çalışmasa bile 100 200 vermişiniz çok mu Kusura bakmayın da bu kadar hesapçı olmayın tabiki abinizin yaptığı çok yanlış insan kardeşini kandırmaz bu şekilde ancak adam bakmış ki sizin cebinizde akrep var kendince para kopartmanın yolunu bu şekilde bulmuş ne kadar acı!!!Sizin adınıza üzüldüm!!!
masumsindirella masumsindirella sen masum olabilirsin ama dünya öyle bir yer değil,öyle hazır besleyenler yüzünden çalışmaya gerek görmüyorlar işte.Konu sahibi işten çıkarıldı demiyor,ki o zaman o da yardımcı olur zaten,evde yatıyor diyor.

Ya o bir anda oldu.Burda bir bebek mama kabul etmiyor anneninde sütü yok açlıktan ölücek denmisti.Abimde bendeydi abi dedim alır mısın bende göndereyim dedim biran da gitti bisiklet kornası gibi bişey almış geldi :/
Bisiklet kornasına benziyor zaten ama elektronik olanları kullanışlı. Manuelde yorulur insan.
Boşver canım bu hayatta herşey test usulü işliyor üzülme.
Paranı da savurma kendin internetten en uygun fiyata bak kaliteli olanını al evine kadar gelsin.
Ben mesela kanguru hiç kullanamadım almama rağmen öyle duruyor.
Sen bebek arabasını dene önce

Benim adıma hiç üzülmeyin ben ona hep versem hiç çalışma gereği duymayacak 26 yaşında insan sevgilisi var yarın birgün evlense yine sizin düşüncenizle ben bakayım onlara da olur mu ? Geçici bir süre böyle olsa ya da calssa yetmese her zaman yardmcı olurum. Ama kusura bakmayın 50 yaşındaki annem çalışırken o evde yatıyor birde üstüne annemden de alıyor bende de böyle çalıyor. Abim yüzünden annemlerin bir evi gitti disimizden tırnagimizdan artırarak yapmstk.Mesela ikimizde üniversite okuduk ben okuldayken para istemeye utanırdım makarna alır haşlar yerdim o her gün bir yalan uydurup annemlerden para isterdi bunun gibi çok örnek verebilirim. Şimdi bu insana neden para vereyim ki niye gidip calismiyor sabahtan aksama gece yarılarna kadar internette oyun oynuyor.internet faturasını bile bana annem istiyor pazar yapacakmis parasi yokmuş diyip alıp faturayi yatıyor ama sadece internet faturasını çünkü onu tek o ilgilendiriyor.Bence benim ona para verme gibi hiç bir zorunlulugum yok üstelik babamda emekli o da 55 yaşında çalışıyor ama abim yatmayı tercih ediyor.Aksamları anneme utanmadan ne yicez diyor yemek bile beğenmiyor beyfendi . Hadi şimdi siz söyleyin vereyim mi ona aylık 100-200 tl iyi eder miyim ?

Öfkeli değilim senin için neden öfkeleneyim?
Son cümle geneldi onu belirteyim. Ben seni öfkelendirdim anladığım kadarıyla. Benim konuşma tarzım bu napalım
Yok hiç öfkelenmedim sadece üzüldüm adınıza yine çünkü iğnelemek peşindesiniz.Ve sizin sinirli konuşma tarzınızı böyle napalım diyerek yok sayamayız.Bence biraz daha kibar olabilirsiniz en azından burda çünkü kimse size zorla yorum yap demiyor.

Arkadaşım sinirlenmen için yazmadım nedenlerinde haklıymışsın tabiki çalışıp para kazansın evde oturması hiç doğru değil ancak bu kadar gelirin varken hani 50 lira 60 lira para üzerinin hesabını yapmamalısın.Ya ben birini bi yere yollarken para üzeri sende kalsın getirme diyorum hani çok büyük meblağlar değil bunlar.İnsan kendi kardeşine güvenmeyecek de kime güvenece!

Kızlar çok sinirliyim derdim abim dedgim gibi bebegim var şuan 4 aylık malum kıstan cktk o yüzden ben cok markete eczaneye gdemiyordum esimde geç geldgi icin bir takm ihtyaclarm kalyrdu annmde calsyr o da çok yardımcı olamyr abim bana bir eksigin oldugunda söyle gelir ben alrm dedi kaç kere aynısı onun olsa bnde yparm zaten abm 26 yasnda evde yatyor calsmyr önceden bir kaç kere markete vs gtti o da hususi cagrmadm gldiginde yanma gtti aldı parasni veryrum bu arada ve üstüne sorarm cann bişey istyrsa al dye neyse bir kere tmel ihtyaclarm btti yag şampuan gbi syledim geldi al 260 tl tuttu braz sasrdm fzla geldi çünkü fişi de vermedi yine de gvendgm icin nyse bu kadar tutmuştur dedm snra kız arkadaşımla bulusucam 50 tl borç verr misin dedi verdm tbi geri vermycegni biliyorum bsy demedim bir kere de bu süt sagma pompalrndan ve burun Aspiratörü alcktm annme dedm alcm dye o da abm dyms bn alrm dedi 200 tl verdm fyati fzlaysa nasıl olsa geri getrr dedi bna 90 tl para gtrdi aldgysa en adi pompa interntten fiyatlarna bktm en fzla 8-10-15 tl fyat aralgi ckyor zaten bisiklet kornasi gbi bsy igrenc kullanmadım bile Aspiratörü de en ucuzundan alms nette fyati 20 tl bsy ckyor yani nerdeyse 80-90 tl eksik getirdi aldlarmn tanesi 35-40 fln dedi bnde bsy dyemedim dye snra yine ben kanguru alcktm sırf zatn havalar dzeldi ckp bbgmle kndm almk icn araba var bbk arabasi ayağı ckyor hep korkuyorum onu kullanmya nyse bu yine dedi tamam ben alrm dye birde dzlestrci davam var konu bile actm onu da bn alrm dedi dzlestrci 60 tl kanguru içinde 100 tl verdm önce dzlestrcnn parasni kadna yatrcaktk hatta 65 verdm dedm yatırrken para keseler bu 5i de onun için sonuç hesap numarası yanls ytmyor dedi iyi dedm knguruyu alrsn snra dedi istanbula gitmişti hic biyerde yok bulamadım tmam dedm cann sagolsun kardesm yanma glckti dedm abim parayi versn sna kıza sadece 100 tl vermis 65 tlyi isteyince yokki ben ablna2 güne verrm demiş ya o kadar sinirlendim ki o kadar krldm ki hani dyrum nasıl göz göre göre harcayabiliyor resmen kandrmak icin beni yanma geliyor belki dyebilirsnz gdin ihtyclsrnzi kndniz alın dye ilk bebeğim korkuyorum sguktan usutur dye hem bebek o kadar sey tasyamam dye kocam olucak malı hic sormayn 12 de anca geldgi icn heryer kapalı oluyor haliyle bnm gerçekten bu olay o kadar canımı skti ki çünkü biz kardeşten öte arkadaş gbiydik bna birde bebegmin ihtiyaçları için byle bişey yapacağı aklmdan gecmezdi şimdi annme dyrum abm byle yapyr dye annm zaten cok canmi skyr dyo drek konuyu kpatyr abime gdip te nye yapysun byle bile dmyor ki abimin bir ihtyci olsa yannda olmya clsyrum evde yatmasna ragmen ben ne yapayım şimdi mesele para vs degil abimin benim ihtyclarmdan kendine byle pay çıkarması beni kullanması çok zoruma gtti gerçekten
Bir daha bir sey aldirmayin. Bebeginizi guvendiginiz birine birakin gidin kendiniz alin en iyisi. Sizin iyi niyetinizi suistimal ediyor belli ki

artık günümüzde internetten herşeyi alabiliyorsun. buna kişisel eşyaların ve market alışverişin de dahil. ne diye aldırtıp paranı yediriyosun. Kaç yaşına gelmiş çalışmıyor kendine bakmıyor ama abla parasını ÇALIP yiyiyor. Kocan bunun için mi çalışıyo tüm gün ?

Arkadaşım sinirlenmen için yazmadım nedenlerinde haklıymışsın tabiki çalışıp para kazansın evde oturması hiç doğru değil ancak bu kadar gelirin varken hani 50 lira 60 lira para üzerinin hesabını yapmamalısın.Ya ben birini bi yere yollarken para üzeri sende kalsın getirme diyorum hani çok büyük meblağlar değil bunlar.İnsan kendi kardeşine güvenmeyecek de kime güvenece!
Zaten derdim para değil ki olsa direk ona derdim ver paramı eksik diye.Ama bu insan benim abim ve ben birine birsey alsam bir tl dahi kalsa gelir geri veririm.Ama o iste 80-90 tl için bana bunu yapıyor.Üstelik durumum bebeğim yüzündendi ben o geldiğinde sigarasna kadar alırım sorarım kaç kere canın birşey istiyor mu hani böyle şeylerin lafı dahi olmaz.Ama bana bunu yapmasını yediremiyorum resmen bana yardımcı oluyormuş gibi görünüyor ama tek niyeti para çalmak benden ben onun bu niyetle benim evime gelmesine bebegimi sevmesini yediremiyorum. Çünkü abim ona guvenmiyceksem kime güvenicem ki .

artık günümüzde internetten herşeyi alabiliyorsun. buna kişisel eşyaların ve market alışverişin de dahil. ne diye aldırtıp paranı yediriyosun. Kaç yaşına gelmiş çalışmıyor kendine bakmıyor ama abla parasını ÇALIP yiyiyor. Kocan bunun için mi çalışıyo tüm gün ?
İşte bir de işin bu yanı var.Kocam ondan küçük ve sürekli ayağının üstünde binbir insanla muhattap oluyor kazanyor eve getiriyor. Abim de yatyor kocamn kazandığını tırtklıyor.

Konu sahibinin kocası 26 yaşında evde yatan abiisine para yedirmek zorunda mı?
Bunun cimrilikle ne alakası var. Cebinde akrep varmış, gereksiz ötesi bir yorum.
Sizde kanguruyu falan netten sipariş edin. Ctesi pazar da eşinizle diğer ihtiyaçlarınızı alın. Havalar ısındı, sıkı giydirirseniz bebiş üşümez

Oğlu değil yalnız abisi.Kimse evde keyfi yatarak bi tarafini buyuten abisine harçlık vermek zorunda değil.

Abiniz güvenilmez bir insan A Anne-birr ben olsam evime sokmam.

Forumda daha once internet alisverisi yapan kisilerden bilgi alarak guvenilir sitelerden aliveris yapmanizi oneririm.

Mutfak, temizlik malzemeleri icinde carrefour migros gibi yerlerin internet sitelerini tecih edebilirsiniz.

Calisan biri olarak ceyizimi ve ayakkabi elbise vs gibi bircok ihtiyacimi internetten aliyorum. Genelde daha uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz herseyi ve hic zahmet cekmiyorsunuz.

Hem abinizle aranizi bozup uzulmezsiniz, hemde rahat edersiniz

Kendimi işçi problemlerinde sandım hesap yapmaya başladım desem:mapus:

bebeğim olduğu için demeyin nolur. 50 günlük bebekle uluslararası uçuş yaptım mecburiyetten.hemde kışın ortasında. kendi işinizi kendiniz halledin böyle dertlerle uğraşmayın. hem şimdi nette herşey satılıyor. kargo ücreti 8-10 tl abiniz gibi 90-100 liraya bağlamıyorlar işi. adam gözünüze soka soka aşırıyor sizden.

Ya marketlerde bile netten siparis sistemi var diger saydiginiz urunler zaten netten alinabiliyo ne diye ugrasiyosunuz abinizle

Back
X