Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy hic degmez
Esini elin karaktersizleri icin üzme
esinin sakalinin teli olamaz disarinin dis mandallari
Hak etmedigi tüm ilgini geri al
Aslinda rahatlamis say kendini
Kendiliginden cözüldü is
Sen birsey yapmak zorunda kalmadin
sorun kendiliginden kendi istegiyle cikti ayagindan
Aynen sen onu arasam mi neden böyle oldu diyecegine esine kiyak yap
Yemege cikin, simart onu azicik
Daha cok zaman gecirelim de, son zamanlarda cok yiprandik hatalarim oldu de yeter zaten
Hayirlisi olsun inan kötü hissetsen de belki de senin hayrinaydi bu olay
Bilemezsin bu arkadaslik iliskileri öyle bir ayaga dolaniyor ki zamani gelince
Kendi denginde insanlarla samimi ol
Böyleleriyle degil
Merak etme onlarda gorusmeyecek. Bugun seni satan yarın kafasına uyan baskasını Buldugunda onu satacak, sende kahve ıcerek izleyeceksin buna emin ol.
Dedıgım gibi gorumceme hıcbısey yokmus gıbı davranırdım. Ne dersen de kıskandın sanacak gerek yok buna.
Merak etme onlarda gorusmeyecek. Bugun seni satan yarın kafasına uyan baskasını Buldugunda onu satacak, sende kahve ıcerek izleyeceksin buna emin ol.
Dedıgım gibi gorumceme hıcbısey yokmus gıbı davranırdım. Ne dersen de kıskandın sanacak gerek yok buna.
Tamam o zaman benim gibi dadli,sempatik hanimefendi kadını kaybettiler,onlar düşünsün demi. Efendime soyleyim,esprili konuşkan cana yakin,ortalam güzellikte iyi merhametli bir x i kaybettiler.
Tamam o zaman benim gibi dadli,sempatik hanimefendi kadını kaybettiler,onlar düşünsün demi. Efendime soyleyim,esprili konuşkan cana yakin,ortalam güzellikte iyi merhametli bir x i kaybettiler.
Zaten genelde merhametli guleryuz lu gulduren dert dinleyen arkadan konusmayan insanları kaybeder bu tipler. Ve kendileri gıbı birilerini bulurlar.
Hayatlarında her dönem arkadas grupları degısır.
Masa hep aynıdır etrafındakiler degısır. O samimiyetsiz masadır ordan zaten uzak dur.
İnsan en cok, yapmak istemedigi seyleri hatrı ıcın yaptıgına onu koruyup kolladıgına uzuluyo baska hıcbıseye degıl.
Lanet olasıca pislikler
Zaten genelde merhametli guleryuz lu gulduren dert dinleyen arkadan konusmayan insanları kaybeder bu tipler. Ve kendileri gıbı birilerini bulurlar.
Hayatlarında her dönem arkadas grupları degısır.
Masa hep aynıdır etrafındakiler degısır. O samimiyetsiz masadır ordan zaten uzak dur.
İnsan en cok, yapmak istemedigi seyleri hatrı ıcın yaptıgına onu koruyup kolladıgına uzuluyo baska hıcbıseye degıl.
Lanet olasıca pislikler
Hayır,tam aksine. Boşandı bu arakadasim,eski kocasını anlatırdı hep hatta gece on ikide arayıp x ben çok seviyorum diye dertlendigi olurdu.
Eski kocasını sayesinde arkadaşımdan iyi tanıyorum. Ama ben ne yaptım bilemedim.