Konu Aile..

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
29
Merhaba arkadaşlar konuya direk giriyorum.. benim anne babam ayrı yıllar önce ayrıldılar ben 12 yaşındaydım. Kardeşim 4. Biz babamla kaldık. Babam 9 sene evlenmedi ama hep sorumsuz biriydi ilgisizdi. Babannem büyüttü bizi ama bütün yük benim omuzlarimdaydi diyebiliriz. Babam o zamanlarda ilgisiz biriydi. Evlatları var veya yok önemli değildi. Ben şuan 26 yaşındayım ve evliyim. Babama hala bazı sebeplerden dolayı kırgınım.. şuan hatta aramız kötu. Yani kötü derken hiç konusmuuoruz. Ben her zaman gitmiyorum ama gittiğimde hiç hoageldin bile demiyor bana mesela. Bu arada evlendi şuan bı oğlu var. Ve ben bekarken keşke kızlarım olacağına oğlum olsaydı demiş biri. Birde bana zamanında bana kredi cekmessen nisanina gelmem diyen bir baba . Ben şimdi bunları düşünüyorum ve benim çok zoruma gidiyor bazı şeyler.. durdum düşündüm. İnsanlar ailelerine koşarak gidiyor günlerde kalıyor rahatla ben gidemiyorum bile. Gitsemde 7 kat el gibi muamele görüyorum.. annem desen el evinde ona da çok sık gidemiyorum zaten çalışıyor.. bu aralar kendimi kötü hissediyorum.. bilmiyorum biraz dertleşmek istedim sizinle biraz karışık anlatmış olabilirim. Ama varmı benim gibi hisseden bilmiyorum.. bı benmisim böyle hisseden gibi geliyor.. sıcaklık bulamıyorum kısacası herkes yuvasını kurdu ailesine bakıyor.. ama çocuklar...

cocuklariniz var mi bilmiyorum ama insan bir cocugu olunca cekirdek ailesini daha cok benimsiyor.
sizin de aileniz bu sekilde boyle kabullenin.
inanin o disaridan mukemmel gorunen ailelerin de baska baska sorunlari vardir.
siz yalniz degilsiniz.
eminim hayatinizda yolunda giden seyler de vardir.
onlardan keyif alin ailenize odaklanin icinize donun yapacak baska birsey yok

Çocuğumuz yok şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ama Rabbim inşallah bize bilinçli aklı başında ve sevgisini esirgemeyen bı ebeveyn olmayı nasip eder.. ben çocuklarıma yasadiklarimi yaşatmak istemiyorum.. evlendim hala babam içimde yara... Bu insanı yaralayan işte. Baban hayatta ama bı kere bile sarilmamissin sevgisini hissetmemissin.

Oyle baba olsa da olur olmasa da. Ailen hayattayken ailesiz yalnız olmak nedir bilirim ama yoluma bakarm görmem tanımam yapacak başka bisey yok çünkü.

Geçmişle yaşamayı kesmezseniz asla aile kavramını anlamayacaksınız. Kendi yuvanızla ilgilenin.

Geçmişle yaşamayı kesmezseniz asla aile kavramını anlamayacaksınız. Kendi yuvanızla ilgilenin.
Cok şükür eşimle problemim yok gül gibi geçiniyoruz fakat insan ailesinede gitmek istiyor özlüyor haliyle ama istediği ilgiyi göremeyince hayal kırıklığına uğruyor.. takıntılı biri değilim.. demek istediğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…