- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bence b ır problem yok.gayet normal anneniz:) sizin canını başka şeye sıkılıyor bence
benim annem de böyle ama ben hiç sinirlenmek aklıma gelmedi
sizin buaralar hassas dönemleriniz olmasın
annemde dominanttır ama onun gördüğü yerde takarım yoksa kendi düşüncem kendi isteklerim benim yanlışım benim doğrum
:) annem ahh annemm. Bana yemek ye ellerinin damarları çıkıyor diyordu . Kilo aldım şimdi ver yavrum kalp hastası olacaksın diyor.:)Merhaba
Taniyanlar muhakkak var ama tanimayanlar icin kisaca geceyim ..
30 yasindayim,isim gucum var,kendi parami kazanabiliyorum yani ..
9 yilda evli kaldim 20 yasinda ciktim annemin evinden aslinda o calistigi icin tek basima buyudum de denebilir ..
Annemle aramiz genel anlamda iyi ama ben alttan alirsam ,sesimi cikarmazsam iyi ..
30 yasindayim demistim dimi
Anneme gore ben kendi akli kendine zor yetebilen ,iyi niyetli ,duruma gore saf sayilabilenbiriyim .
Iyi para kazansamda dugune giderim altini mi verirkendim para takcam desemde,gel sana elbise alalim diye taciz boyutuna getirir benim bi dunya kiyafetim var desem de
Sokaga cikarken iyi giyin ,meyve ye
Annem tum rahatsizliklarin meyveyle cozulebilecegine inaniyor .
Kahvaltidayiz yumurta ye ,ekmek yeme,az yesem hic yemedin ,cok yesem dikkat et
Surekli tenkit halinde .
Cok para harcama,ucakla gitme,otobuse bin ,arabani alma yuru
Bazen bagiriyorum o da bagiriyo ..
Bazen susuyorum konussana diyo
Napicam ben bu kadinla
Kafam biraz daginik daldan dala atlamis gibi yazmis olabilirim
Okuyanlara tesekkurler
Aynen böyle ..
Babamı yönetiyor mesela yönettiği sürece iyi ama hayır bu böyle olcak dese babam tüm gün kavga
Bu ebeveyn davranışları toplumsal bir sorun bence.
Anne ve babalar sınırlarını bilmiyor.
Çocuk doğurdum diye her şeye karışabilme hakkının olduğunu sanıyorlar.
Hic sevimli bir durum değil.
Olgun olamıyorlar.
Eziyet nerdeyse.
Kırsan olmuyor, bağırsan olmuyor, güzelce anlatsan olmuyor, sussan yine olmuyor.
En kötüsü de çözümü olmaması.
Biraz mesafe diyebilirim.
Mesela uçakla gitmeniz gerektiğini söylemeyin.
Bu kadar her şeyinizi bilmesin. Günlük rutinleri anlatmayın.
İyiyim sen nasılsın tarzında konuşun, bildiğim kadar ayrı evdesiniz. Yaşamınızda olup bitenleri bir süre anlatmayın. Başka şekilde başa çıkacağınızı sanmıyorum.
Sorunun büyük kısmı her şeyi bilmelerinden kaynaklı.
witch hunt
benimki de ayni.. annem cok kariyerli bir kadindir ve yoneticiydi. insanlari yonetmeye o kadar alismis ki babamla beni de kendi elemanlari zannediyor. hayir babam alismis artik duruma, huzursuzluk cikmasin diye adamcagiz ne deniyorsa yapiyor. istiyor ki ben de ayni sekilde boyun egim. benden ayni tavri goremeyince de basliyor sen soylesin sen boylesin sen ne zaman beni dinledin ki,... alistim artik ne yapayim, anne cunku. basimda olsun yeter diyorum, takmamaya calisiyorum.
okurken içim soğudu bütün anneler aynı demekki :)
Bu anne ile bu koca ileyaşam zor sıkışıp kalmışsin sanirim açıkçası. Ya salla yaşa hayatını sen bence. Parada kazanıyormussun boşan gitsin tek basina eve cik yaşa işte... annene de cok soz hakkiverme dominantmis baksana. Hayatini yonetmrk gorevi sanki. Öğrenemezsin de bu dakikadan sonra.witch hunt
Benim annem de boyle de ben de cok ugrasiyorum. Istiyor ki beni bosatsin alsin dizinin dibine ise gideyim geleyim yesin parami ama onu da gezdirip arkadas olayim ezsin beni yesin bitirsin asagilasin omrumun kalankisminda. Ne uğraşıyor anlatamam ama tatli tatli seven bir anne gibi. Berbat bunlari yasamak neyse ki artik daha uyanigim bunlari yaptiginda hemen farkedemiyorum ama düşününce çözüyorum gardimi aliyorum. Seninkine bak neler yapiyordur kimbilir tum gun beyninikemiriyor ve enerjini aliyormus bu bile yetergerci.
Normal canım. Yasının bir önemi yok. Kaç yasında olursan ol hemen hemen bütün anneler böyle. Benimki dahil.Merhaba
Taniyanlar muhakkak var ama tanimayanlar icin kisaca geceyim ..
30 yasindayim,isim gucum var,kendi parami kazanabiliyorum yani ..
9 yilda evli kaldim 20 yasinda ciktim annemin evinden aslinda o calistigi icin tek basima buyudum de denebilir ..
Annemle aramiz genel anlamda iyi ama ben alttan alirsam ,sesimi cikarmazsam iyi ..
30 yasindayim demistim dimi
Anneme gore ben kendi akli kendine zor yetebilen ,iyi niyetli ,duruma gore saf sayilabilenbiriyim .
Iyi para kazansamda dugune giderim altini mi verirkendim para takcam desemde,gel sana elbise alalim diye taciz boyutuna getirir benim bi dunya kiyafetim var desem de
Sokaga cikarken iyi giyin ,meyve ye
Annem tum rahatsizliklarin meyveyle cozulebilecegine inaniyor .
Kahvaltidayiz yumurta ye ,ekmek yeme,az yesem hic yemedin ,cok yesem dikkat et
Surekli tenkit halinde .
Cok para harcama,ucakla gitme,otobuse bin ,arabani alma yuru
Bazen bagiriyorum o da bagiriyo ..
Bazen susuyorum konussana diyo
Napicam ben bu kadinla
Kafam biraz daginik daldan dala atlamis gibi yazmis olabilirim
Okuyanlara tesekkurler
Normal canım. Yasının bir önemi yok. Kaç yasında olursan ol hemen hemen bütün anneler böyle. Benimki dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?