• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu annem !

Çocuğunun arkadaşına,eşine asılmaya kalkan anneler var.
Sizinki bir melek.

Sapık olmadığı için digerlerini eş mi geceyim
Yaşam alanına saygı duymuyor
30 yaşında ona göre yaşamamı istiyor
İsim erkeklerle olmak zorunda
Gençler mi diye soruyor yaşlı olunca sorun olmayacakmış gibi
Ben ona müşterinin yaslisini nerden bulucam diyorum ben söyleyeyim de ...
Diyor :110:

Ne yapayim nasil davranayim peki ?
Surekli sen yapamazsin
Sen beceremezsin
Bak soyle yap bak boyle yap
Bunu de sunu de ..
Dedin mi ,yaptin mi ?
Kacta geldin
Ne yedin.
Spora git
Sigara iciyorum 14 yil olmus
Bana gecen gun elinde cakmakla nerden geliyosun diye soruyor:110:
Canim benim evlisin degil mi yani bence annene artik ben buyudum deme zamanin gelmis. Bazi anneler boyledir biseyi anlamalari icin zorlaman gerekir sabirli ol ama tasacak kadar sabir gosterme tepkini belli et ben buyudum kendim karar verebilirim ben yapabilirim benim hayatim de cunki eger simdi sen bunu yapmazsan ilerde Allah korusun Annenin yoklugunda cidden zorluk cekersin sana sunu yao bunu yap diyen biri olmaz ve sende daha once kendin isleri yurutmedigin icin bilemezsin nasil olucagini anne yoklugu yasarsin bu sebeple ipleri eline almaya basla.

Canim benim evlisin degil mi yani bence annene artik ben buyudum deme zamanin gelmis. Bazi anneler boyledir biseyi anlamalari icin zorlaman gerekir sabirli ol ama tasacak kadar sabir gosterme tepkini belli et ben buyudum kendim karar verebilirim ben yapabilirim benim hayatim de cunki eger simdi sen bunu yapmazsan ilerde Allah korusun Annenin yoklugunda cidden zorluk cekersin sana sunu yao bunu yap diyen biri olmaz ve sende daha once kendin isleri yurutmedigin icin bilemezsin nasil olucagini anne yoklugu yasarsin bu sebeple ipleri eline almaya basla.

Aksine hep kendi işimi kendim gördüm
Kendim yaşadım kendim katlandim kendim hallettim her seyimi
Asla anne yardımına ihtiyacım var diye bi laf çıkmaz ağzımdan ..
Ama neden böyle bilmiyorum
Dik kafaliyimdir ben biraz bunu bile bile yapıyor anlamıyorum nasıl davranmam gerektiğini

Sapık olmadığı için digerlerini eş mi geceyim
Yaşam alanına saygı duymuyor
30 yaşında ona göre yaşamamı istiyor
İsim erkeklerle olmak zorunda
Gençler mi diye soruyor yaşlı olunca sorun olmayacakmış gibi
Ben ona müşterinin yaslisini nerden bulucam diyorum ben söyleyeyim de ...
Diyor :110:
Yazık ya,cidden melek.
Garip şeyler gördüm ve yaşadım,hala da yaşıyorum annelerle ilgili kendimde ve çevremde.
O yüzden çok masum geldi bana.

Aksine hep kendi işimi kendim gördüm
Kendim yaşadım kendim katlandim kendim hallettim her seyimi
Asla anne yardımına ihtiyacım var diye bi laf çıkmaz ağzımdan ..
Ama neden böyle bilmiyorum
Dik kafaliyimdir ben biraz bunu bile bile yapıyor anlamıyorum nasıl davranmam gerektiğini
Seni yonetmek istiyor. Bunu basaramiyor. Hırs yapiyor da diyebiliriz o zaman. Bilemedim karisik bi durum.

Back
X