• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu annem !

İki sorum var. Tek çocuk musun? Annen öğretmen mi? Bende durum bu. Benim annemde öyle maalesef. Bende farklı yerde yaşıyorum. Oradan bile yetişiyor. Bazen duygu sömürüsü yapar aynını ona yaparım. Öyle geçinip gidiyoruz işte.

ayy kendi anneliğimi düşündüm kocaman oğluma düzenli wc ye çıkıyormusun diye sordum oda bana yuuh anne benim b.kumdan sanane dedi.halbuki anneyim ben sadece bilmek istedim küçükken takip ediyordum şimdi bilmek istedim herhangi bir bağırsak problemi varmı diye.anneler böle yaw napalım idare etceniz artık.:halay:

Anneler, Anneler...

Allah sağlıklı uzun ömür versin onlara, başımızdan eksik etmesin...

Kuşak farkı he deyip bildiğinizi yapacak onu da üzmeden halledin. Yaşınız 30 değil 50 de olsa siz çocuk oda anne bu değişmez kural :)

benim annemde öyle
öyle kabul ettim annelik işte büyüdüğümüzü düşünmüyor
dikkat et kendine çocuğum aç kalma karnını doyur derdi 5 6 sene evvel
ama ben annemden memnunum böyle davranması beni mutlu ediyor

Merhaba
Taniyanlar muhakkak var ama tanimayanlar icin kisaca geceyim ..
30 yasindayim,isim gucum var,kendi parami kazanabiliyorum yani ..
9 yilda evli kaldim 20 yasinda ciktim annemin evinden aslinda o calistigi icin tek basima buyudum de denebilir ..
Annemle aramiz genel anlamda iyi ama ben alttan alirsam ,sesimi cikarmazsam iyi ..
30 yasindayim demistim dimi
Anneme gore ben kendi akli kendine zor yetebilen ,iyi niyetli ,duruma gore saf sayilabilen:silah:biriyim .
Iyi para kazansamda dugune giderim altini mi verir :olamaz:kendim para takcam desemde,gel sana elbise alalim diye taciz boyutuna getirir benim bi dunya kiyafetim var desem de
Sokaga cikarken iyi giyin ,meyve ye
Annem tum rahatsizliklarin meyveyle cozulebilecegine inaniyor .
Kahvaltidayiz yumurta ye ,ekmek yeme,az yesem hic yemedin ,cok yesem dikkat et :KK17:
Surekli tenkit halinde .
Cok para harcama,ucakla gitme,otobuse bin ,arabani alma yuru :olamaz:
Bazen bagiriyorum o da bagiriyo ..
Bazen susuyorum konussana diyo :skandal:
Napicam ben bu kadinla:sus:
Kafam biraz daginik daldan dala atlamis gibi yazmis olabilirim
Okuyanlara tesekkurler
Böyle anneye can kurban!

ayy kendi anneliğimi düşündüm kocaman oğluma düzenli wc ye çıkıyormusun diye sordum oda bana yuuh anne benim b.kumdan sanane dedi.halbuki anneyim ben sadece bilmek istedim küçükken takip ediyordum şimdi bilmek istedim herhangi bir bağırsak problemi varmı diye.ankneler böle yaw napalım idare etceniz artık.:halay:
Koruma içgüdüsü bu sanırım :-)

Merhaba
Taniyanlar muhakkak var ama tanimayanlar icin kisaca geceyim ..
30 yasindayim,isim gucum var,kendi parami kazanabiliyorum yani ..
9 yilda evli kaldim 20 yasinda ciktim annemin evinden aslinda o calistigi icin tek basima buyudum de denebilir ..
Annemle aramiz genel anlamda iyi ama ben alttan alirsam ,sesimi cikarmazsam iyi ..
30 yasindayim demistim dimi
Anneme gore ben kendi akli kendine zor yetebilen ,iyi niyetli ,duruma gore saf sayilabilen:silah:biriyim .
Iyi para kazansamda dugune giderim altini mi verir :olamaz:kendim para takcam desemde,gel sana elbise alalim diye taciz boyutuna getirir benim bi dunya kiyafetim var desem de
Sokaga cikarken iyi giyin ,meyve ye
Annem tum rahatsizliklarin meyveyle cozulebilecegine inaniyor .
Kahvaltidayiz yumurta ye ,ekmek yeme,az yesem hic yemedin ,cok yesem dikkat et :KK17:
Surekli tenkit halinde .
Cok para harcama,ucakla gitme,otobuse bin ,arabani alma yuru :olamaz:
Bazen bagiriyorum o da bagiriyo ..
Bazen susuyorum konussana diyo :skandal:
Napicam ben bu kadinla:sus:
Kafam biraz daginik daldan dala atlamis gibi yazmis olabilirim
Okuyanlara tesekkurler
14 yaşındayken annemi kaybettim
keşke hayatta olsaydı da böyle yapsaydı
Allah başınızdan eksik etmesin

Ay hiç gelemem Allah yardımcınız olsun. Anneler elbette düşünür ama kendisinin istediği gibi yaşamamı bekleyemez. Ne ala memleket. Sen hem kendi hayatını istediğin gibi yaşa hem de bana istediğim gibi yaşama fırsatı tanıma.

Annen seni düşünüyor gibi yorumlara katılıyorum ama daha çok sadece kendi istediği gibi yaparsan doğru olacağını da düşünüyor. Benim annem ablama karşı biraz öyleydi ama benim huyunu bildiği için çok yapamıyordu bana. Düşündükçe daraldım :)

Iki yasinda kizim var simdiden kendi kararini kendi veriyor. Istiyor musun? Hayir. Tamam deyip geciyoruz. Bir yere giderken illa istedigini giyecek iszin veriyoruz. Insallah bu durum ilerde de devam eder.
Kizimla catismak büyük korku benim icin.
Anne kiz olmak cok güzel, benim annemle aramda cok fark var ama önemi de yok beraber vakit gecirme imkanimiz yok ben yurt disindayim.
Kavga etmiyorsaniz güzel.
Belki evlenirsen rahat birakir seni. Hala minik bir kiz cocuguysan eger gözünde .. :KK200:

Anneler hep böyle.Kaç yaşında olursanız olun hala çocuğusunuz onun.

Ay hiç gelemem Allah yardımcınız olsun. Anneler elbette düşünür ama kendisinin istediği gibi yaşamamı bekleyemez. Ne ala memleket. Sen hem kendi hayatını istediğin gibi yaşa hem de bana istediğim gibi yaşama fırsatı tanıma.

Annen seni düşünüyor gibi yorumlara katılıyorum ama daha çok sadece kendi istediği gibi yaparsan doğru olacağını da düşünüyor. Benim annem ablama karşı biraz öyleydi ama benim huyunu bildiği için çok yapamıyordu bana. Düşündükçe daraldım :)

Evet bunu anlatmaya calistim
Annemdir basimin ustunde yeri vardir
Ama bu hakaret ,kisitlamaya calisma ,hala kucuk cocukmusum gibi korkutmaya calismasi beni irrite ediyo.
Para istemem istersem butun parasini verir
Yardim da istemem istesem var gucuyle kosar
Ama ya hakaretleri :(
Onlari napicaz ?

İki sorum var. Tek çocuk musun? Annen öğretmen mi? Bende durum bu. Benim annemde öyle maalesef. Bende farklı yerde yaşıyorum. Oradan bile yetişiyor. Bazen duygu sömürüsü yapar aynını ona yaparım. Öyle geçinip gidiyoruz işte.

Iki cocuk
Ben buyuk olanim kucukle 10 yas var aramizda
Ogretmen degil asker :110:
He he diyerek geciyor zaten iliskimiz
Hele bi he he deme :bicak:

benim annemde öyle
öyle kabul ettim annelik işte büyüdüğümüzü düşünmüyor
dikkat et kendine çocuğum aç kalma karnını doyur derdi 5 6 sene evvel
ama ben annemden memnunum böyle davranması beni mutlu ediyor

Witch gel yemek ye
Ben :ac degilim anne
Anne ; aaaaaaa yemeden olmaz gel buraya
Ben : (uzamasin diye ) tamam
Az koy bana az yicem
Anne: tamam tamam az
Sonra ben basliyorum yemege
Sabah kahvaltisini yapmiyosun kilo aliyosun
Cok uyuma
Sebze yiyor musun
Hep hazir dimi eeeee o zaman boyle olursun tabi
Ekmeksiz ye
Spora ne zaman yazilcan
Sen ne zaman kilo vercen
Bak bilmem kim 30 kilo verdi
Sen hala yerinde say
Bitir hadi bitir yemegini
Salata ye witch
Ben ::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Ben doydum

Biraz fazla korumacı
azıcık herşeyi ben bilirimci bir anne :)
Büyüdüğünüzü kabullenememiş mi desem kendi ayaklarınız üstünde kalışınızı istemiyor mu desem değişik bir görüşü var annenizin
Ne diyelim ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazmış
:KK66:

Back
X