• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu annem !

Witch gel yemek ye
Ben :ac degilim anne
Anne ; aaaaaaa yemeden olmaz gel buraya
Ben : (uzamasin diye ) tamam
Az koy bana az yicem
Anne: tamam tamam az
Sonra ben basliyorum yemege
Sabah kahvaltisini yapmiyosun kilo aliyosun
Cok uyuma
Sebze yiyor musun
Hep hazir dimi eeeee o zaman boyle olursun tabi
Ekmeksiz ye
Spora ne zaman yazilcan
Sen ne zaman kilo vercen
Bak bilmem kim 30 kilo verdi
Sen hala yerinde say
Bitir hadi bitir yemegini
Salata ye witch
Ben ::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Ben doydum

Eğerki istemiyorsanız daha sonra sırf bu konu üzerinden açın konuyu
açtıysanız eğer böyle kabul edeceksiniz savaşmayın
abartısız annemde öyle yeme şu tatlıyı kilo alıyorsun daha neler ama :ukala::ukala:
bende 30 yaşındayım
köye gitti annem arıyor mantar toplamış maviyesiltuna olsa yerdik diyor
bir leğen topladım diyor yalan değil köy mantarını çok severim
ee ben hangi ara kilo vereceğim :rolleyes::dondurma::hamarat:

Bazen benim annem de öyle herseye müdahale eder.
5 dk önceki konusmamizi yazayım mesela.
Kuzenimin(bekar) kendine ait marketi var Altlı üstlü oturuyoruz ayrıca.
Bazen geceleri canimiz bisiler çekince disari cikamayiz msj yazariz getirir parasini da veririz sağolsun.
Dun ise bi poşet cesit cesit çikolata evlerine getirmis. Aşağı inerken yengesi cagirdi.bana da 7 tane cikolata çıkarıp verdi. Kuzenime msj atıp teşekkür ederek ayrıca para vereceğim dedim. hepinize esit olsun benim hediyemdir dedi.
Annemle diyalogumuz :a- para verdin mi ?
B- söyledim verecem diye kızdi hediyemdir dedi.
A-yok vereceksin
B-anne tamam 10 tl veririm
A-10 tl mi onlar? Daha azdir.
B-5 mi vereyim?
A- çikolata çoktu 5 tl olmaz.niye ne marka olduğuna bakmadin ona göre hesaplardin.
B-anne yaaa hepsini yedik:KK43:

Ayni benim annemi anlatmissiniz.

Birde benim annemde hep kuzenlerimi ovmek vardir.

Sizinkinin sukredin boyle bir huyu yok.

Bazen benim annem de öyle herseye müdahale eder.
5 dk önceki konusmamizi yazayım mesela.
Kuzenimin(bekar) kendine ait marketi var Altlı üstlü oturuyoruz ayrıca.
Bazen geceleri canimiz bisiler çekince disari cikamayiz msj yazariz getirir parasini da veririz sağolsun.
Dun ise bi poşet cesit cesit çikolata evlerine getirmis. Aşağı inerken yengesi cagirdi.bana da 7 tane cikolata çıkarıp verdi. Kuzenime msj atıp teşekkür ederek ayrıca para vereceğim dedim. hepinize esit olsun benim hediyemdir dedi.
Annemle diyalogumuz :a- para verdin mi ?
B- söyledim verecem diye kızdi hediyemdir dedi.
A-yok vereceksin
B-anne tamam 10 tl veririm
A-10 tl mi onlar? Daha azdir.
B-5 mi vereyim?
A- çikolata çoktu 5 tl olmaz.niye ne marka olduğuna bakmadin ona göre hesaplardin.
B-anne yaaa hepsini yedik:KK43:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Boyle iste ya
Tamam he deyip gecelim ama hepsine he denmiyor ki
Herkes etten kemikten :sus:

Ayni benim annemi anlatmissiniz.

Birde benim annemde hep kuzenlerimi ovmek vardir.

Sizinkinin sukredin boyle bir huyu yok.

Var bilmem kim cok hirsli
Bilmem kim ayda ne kadar altin biriktiriyo
Bilmem kim zengin aileye gelin gitmis

Benim annemi anlatmışsın .:)) İki çocuk annesiyim karşıdan karşıya geçerken elimi tutar.Güneşte çok kaldın diye sahilden telime mesaj atar ,görmemezliğe gelirim üşenmez yanıma gelir söylenir :))) Kola içsem kızar,facebooktan kolanın zararları ile ilgili yazılar paylaşır :) Canım annem benim ...
Konu sahibi kızma annene..

Var bilmem kim cok hirsli
Bilmem kim ayda ne kadar altin biriktiriyo
Bilmem kim zengin aileye gelin gitmis

Kardes olabilir miyiz acaba diye dusunmeye baslayacagim simdi:halay:

Sadece kuzenlerim olsa birde kuzenlerimin esleri var.

Yok kuzenimin esi kendine ayri araba almis. Anne o 7 8 yillik evli ev borclarini bitiripte aldilar bizim daha ev borcumuz var diyorum bi seferde ev almak icin niye acele ettiniz bak bilmem kim almadi ev kirada oturuyor hayatini yasiyor sen anca borc ode. Ev almasaydik bu sefer bilmem kim ev almis sen hala kirada otur derdi.

Annelerin bu muhabbetleri bitmez. En iyisi he diyip gecmek.:deli:

Anneme benzettim ben,tebessüm ettim okurken. Benimle ilgili konuşmuyor artık ama kızımla ilgili muhakkak,şöyle yap,böyle yap diyor. Valla he deyip geçiyorum artık zira kendimi bildim bileli bu böyle,kavgayla,tartışma ile çözülecek bir durum değil. He deyip geçmek,kendi bildiğini yapmak en makul olanı. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz,bu saatten sonra değişmez.

Mesela annenize anneniz gibi davranın;

- X teyze erişte kesmiş, mantı yapmış sende yapsana anne
- Y teyze evine temizlik için kadın almış sende alsana anne
- X teyze saçını şu renge boyatmış sende boyatsana anne

Yukarıda yazdıklarım örnek sadece, sizi bu şekilde anlayabilir sanırım, çünkü kendisi bile kendisine tahammül edemez :) Kırmadan, üzmeden laf arasında havadan sudan konuşurken, sizde ona lafı dokundurun :) verdiği tepkiye göre, siz de şikayetinizi belirtirsiniz.

Not: Ben anneme yaptım işe yaradı, darısı size :)

Kardes olabilir miyiz acaba diye dusunmeye baslayacagim simdi:halay:

Sadece kuzenlerim olsa birde kuzenlerimin esleri var.

Yok kuzenimin esi kendine ayri araba almis. Anne o 7 8 yillik evli ev borclarini bitiripte aldilar bizim daha ev borcumuz var diyorum bi seferde ev almak icin niye acele ettiniz bak bilmem kim almadi ev kirada oturuyor hayatini yasiyor sen anca borc ode. Ev almasaydik bu sefer bilmem kim ev almis sen hala kirada otur derdi.

Annelerin bu muhabbetleri bitmez. En iyisi he diyip gecmek.:deli:

Dun bana gerizekalisin dedi yuzume kapatti teli
Bugun gelmis evime asagidan zili caliyo
Gunes gozlugunu unutmussun diye :işsiz:
Yeminle bezdim artik o_O

Anneme benzettim ben,tebessüm ettim okurken. Benimle ilgili konuşmuyor artık ama kızımla ilgili muhakkak,şöyle yap,böyle yap diyor. Valla he deyip geçiyorum artık zira kendimi bildim bileli bu böyle,kavgayla,tartışma ile çözülecek bir durum değil. He deyip geçmek,kendi bildiğini yapmak en makul olanı. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz,bu saatten sonra değişmez.

Aynen degismicek bende susayim
Karsilik vermesem saf diyo
Karsilik versem terbiyesiz
Sastim kaldim

Benim annemi anlatmışsın .:)) İ:olamaz:ki çocuk annesiyim karşıdan karşıya geçerken elimi tutar.Güneşte çok kaldın diye sahilden telime mesaj atar ,görmemezliğe gelirim üşenmez yanıma gelir söylenir :))) Kola içsem kızar,facebooktan kolanın zararları ile ilgili yazılar paylaşır :) Canım annem benim ...
Konu sahibi kızma annene..

Eskiden bende icerdim kola
Ona gore tum rahatsizliklarin sebebi kola
Ve uyumak :olamaz:

Aynen degismicek bende susayim
Karsilik vermesem saf diyo
Karsilik versem terbiyesiz
Sastim kaldim
Tabi ağır konuşuyor anneniz biraz ama buda yine tam bir "can çıkar huy çıkmaz durumu" ,dolayısıyla yapacak en doğru şey "tamam anne"deyip yine bildiğini yapmak. Ben öyle yapıyorum uzun zamandır,rahatım. 18 yaşındaykende annem böyleydi,ben 30lu yaşlara geldim hala böyle,tek fark artık çatır çatır tartışmıyorum karşısına geçip,kalbini kırdım,üzdüm stresine girmemiş oluyorum. O sağ ben selamet.
Sizde huyu bu deyip geçin. Yapacak birşey yok.

benimde 3 yasindaki kiizmla bircok muhabbetim boyle sanirim :) ins 30 yasina gelince de boyle olmaz.
tek cocoukmusun acaba? annenin biraz baska seylere yonelmesi lazim, hobi kazansa, biyerlere gitse azcik ortam degistirse belki sana takmayi birakir.

Iki cocuk
Ben buyuk olanim kucukle 10 yas var aramizda
Ogretmen degil asker :110:
He he diyerek geciyor zaten iliskimiz
Hele bi he he deme :bicak:
Annen asker olduğu için yönetmeye alışık sanırım seni de yönetmek istiyor. Birde asker kızısın ya mükemmel olmalısın ona göre.

Merhaba
Taniyanlar muhakkak var ama tanimayanlar icin kisaca geceyim ..
30 yasindayim,isim gucum var,kendi parami kazanabiliyorum yani ..
9 yilda evli kaldim 20 yasinda ciktim annemin evinden aslinda o calistigi icin tek basima buyudum de denebilir ..
Annemle aramiz genel anlamda iyi ama ben alttan alirsam ,sesimi cikarmazsam iyi ..
30 yasindayim demistim dimi
Anneme gore ben kendi akli kendine zor yetebilen ,iyi niyetli ,duruma gore saf sayilabilen:silah:biriyim .
Iyi para kazansamda dugune giderim altini mi verir :olamaz:kendim para takcam desemde,gel sana elbise alalim diye taciz boyutuna getirir benim bi dunya kiyafetim var desem de
Sokaga cikarken iyi giyin ,meyve ye
Annem tum rahatsizliklarin meyveyle cozulebilecegine inaniyor .
Kahvaltidayiz yumurta ye ,ekmek yeme,az yesem hic yemedin ,cok yesem dikkat et :KK17:
Surekli tenkit halinde .
Cok para harcama,ucakla gitme,otobuse bin ,arabani alma yuru :olamaz:
Bazen bagiriyorum o da bagiriyo ..
Bazen susuyorum konussana diyo :skandal:
Napicam ben bu kadinla:sus:
Kafam biraz daginik daldan dala atlamis gibi yazmis olabilirim
Okuyanlara tesekkurler
Bence b ır problem yok.gayet normal anneniz:) sizin canını başka şeye sıkılıyor bence

Back
X