Konu arkadaşım.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Kendisinin wifisi olmadığı için benden rica etti sormamı. Kafasına takılan iki konu varmış. Cevapları screen shot ile kendisine atacağım.

Kendisi 2 ay kadar önce sevgilisinden ayrıldı. Arkadaşım Ayşe diyeyim Ayşe eski sevgilisinin whatsapinda engelli değilmiş ancak mesaj attığı zaman eski sevgilisi cevap vermiyormuş ancak engellemiyormus da .

2. Mevzusu ise Ayşe'nin erkek kardeşi ile eski sevgilisi Ayşe ile birlikte iken çok samimi imiş. Ancak ayrıldıklarından sonra Ayşe'nin kardeşi ile bir görüşme yada iletişim olmamış eski sevgilinin ancak Ayşe nin kardeşini silmemis whatsap ında neden diye düşünüp duruyor kız

Ayse'nin derdi ne anlamadım? Ille engellemek mi gerekiyor eski sevgiliyi, ne alaka?
Ben simdiye kadar hicbir eski sevgilimi engellemedim. Ki evliyim.
Ayni sekilde esimde de kimse engelli degil.
Eger engellemeyince umut vermiş oluyorsak vay halimize. :KK49:
Medenice ayrilmis iste cocuk. Ayse ye soyleyin gururuna sahip ciksin.

Ay ne saçma ayrıldılar diye WhatsApp tan engellenmesimi gerekiyormuş..
Ayrıca ayrıldılar diye erkek kardeşiyle görüşebilir ne var bunda
Ne kadar saçma şeylere takılıyor insanlar :işsiz:

Cocuk takmiyor belli. Silmis tamamen bitirmis olayi yani. Aysenin cocuga mesaj atmasiyla da cocugun egosu tatmin oluyordur ondan engellemiyordur

Burdaki ayşe sizsiniz anlaşılan,eski sevgiliniz ile kardeşinizin samimiyetini baz alırsak.
İnsanin bi ilişkiyi içinde bitirmeyip umutla kendi kendine devam ettirmesi kendisine yaptığı en büyük kötülük.
Lütfen davranışlarını hareketlerini sorgulamayın size hayatınıza yazık.

Bu ayşe sizsiniz galiba cok benzer bununla ilgili konu açmıştınız sanki, silmemek bence bu durumda önemsememe gibi duruyor olsa da olur olmasa da olur dediğimiz kişiler vardır ya listemizde silmeyiz ama konuşmayız da durum bundan ibaret gibi gibi

Back
X