• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu babacığım

Resmen güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yaaa tövbeee.... Valla ben daha çok babanız kaldırıp evi topla diyince tamam diyip kalkıp toplamicak kadar rahat olabilmenize şaşırdım.Babanıza kızmanız için resmen bi sebep yok.Benim babam evi topla dicek ben kalkıp toplamicam? aslfjşsdfhs :KK70: Herşeyden öönce saygıdan kalkarım hemen.Ne demek inat yaa ben şok :KK70:

Şuanda konu çok basit gülme krizine girilecek bir konu olarak görülebilir ama hergün olunca sinir bozucu

Ben anlamadin, sadece uykusuzmussun evi toplamamissin baban kizmis, ertesi gunku olayi anlamadim.
Yok uykusuzdum yorgundum ertesi gün iş vardı iyice dinlenmem lazımdı ama sağolsun iki dakika daha uykuyu hor görüp kalk evi topla diyerek beni uyandıran bir babam var konu bu

Yok uykusuzdum yorgundum ertesi gün iş vardı iyice dinlenmem lazımdı ama sağolsun iki dakika daha uykuyu hor görüp kalk evi topla diyerek beni uyandıran bir babam var konu bu
Takilma bosver, babalar boyledir:KK48: ustunkoru toplasaydin iki dakkada.

Basliga babacigim yazdigina gore babani cok seviyorsun herhalde.bence kiymetini bil babanin.sonucta anneni düşünüyor.boyle BABAmiz olmadi ki :KK43:

Demekki ev hergün dağınık ki adamda bikmis ne yapsın . Sizde umursamiyosaniz sürekli hatirlatma gereği duyuyordur. Bunda sinir olcak bi durum yok bence baban toplayacak deilya bi zahmet topla sonra yat dinlen .

Aaahhh aaahhh ele karisina basini taslara vuracaksin ........... Aaahhh ahhhh :(

Back
X