Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın içimde tarif edilemez bir boşluk oluştu.Büyük ihtimal konuştuğu kelime huy ile ilgili değildi zihniyeti iyi olan bir insan değil açıkçası. O dediği laftan sonra ben sildim kendisini şimdi aynı evin içinde iki yabancıyız.babana çok sinirlendim şu an.
Yav bu adamlar neden böyle, evladına dışarıdan birisi kusurlu dese kafa göz patlatırlar ama kendileri çok kötü hissettireceğini bile bile evladına bunu nasıl diyor anlamıyorumkusurlu derken hangi huyunuzdan bahsediyor,
Bir baba evladına bu anlamda birşeyi nasıl söyler ? Aranızda baba kız ilişkisi , sevgi saygı kalmamış gibi . Evde pek fazla durmayın bence , çalışmıyorsanız işe girin kendizi dışarı atın .İnanın içimde tarif edilemez bir boşluk oluştu.Büyük ihtimal konuştuğu kelime huy ile ilgili değildi zihniyeti iyi olan bir insan değil açıkçası. O dediği laftan sonra ben sildim kendisini şimdi aynı evin içinde iki yabancıyız.
Öyle adama bir daha baba demem net , pis zihniyetli adam , ne yap et o evden kurtul , iş falan bul ..Babam bana tartışırken kusurlusun işte kusurlu o yüzden evde kaldın eski nişanlın o yüzden gitti dedi. İçimde tarif edilemez bir boşluk oldu, bunu nasıl atlatırım?Çok üzgünüm.
Hatali davraniyorsunuz anlaminda mi kusurlu dedi yoksa baska bir sebeple mi? Anlayamadim o kismiBabam bana tartışırken kusurlusun işte kusurlu o yüzden evde kaldın eski nişanlın o yüzden gitti dedi. İçimde tarif edilemez bir boşluk oldu, bunu nasıl atlatırım?Çok üzgünüm.
Hiç iyi olmamış böyle demesi.Neye istinaden dedi.Babam bana tartışırken kusurlusun işte kusurlu o yüzden evde kaldın eski nişanlın o yüzden gitti dedi. İçimde tarif edilemez bir boşluk oldu, bunu nasıl atlatırım?Çok üzgünüm.
neden hosgorsun canim? Baba anayiz diye cocuklarimiza istedigimiz her hakareti edebilir miyiz? Kabul etmek, sindirmek zorundalar mi?Baban ne dese hosgor. Yarın birgun vefT ettiğinde ah keşke dersin benim.gibj
Hususi kavgamız olmadı
Ama keşke daha çok zaman geçirse idim diyorum hep.
Ama olmuyor işte. Gitti. Hem de ben hamileyken. Yollara bakıyorum o yokuştan yine çıkıp evimize gelsin diye
.
Ama yok...
Kusurlu malı üreten, üretici sorunludur bacım. Baban sorunluymuş demek ki. Aptal saptal konuşmayı çok seviyor babalar ne takılıyosun Allah aşkına. Söylenir söylenir unutur tipte bunlar. Baba ama neticede erkek yani. Hepsinin kanında var laf söylemek azarlamak kalp kırmak. 7den 70e aynılar. Bunlar daha ilk kalp kırıklıkları, bunlara alış çünkü ilerde beterleri geliyor. Öldürmeyen acı güçlendirirmişBabam bana tartışırken kusurlusun işte kusurlu o yüzden evde kaldın eski nişanlın o yüzden gitti dedi. İçimde tarif edilemez bir boşluk oldu, bunu nasıl atlatırım?Çok üzgünüm.
Canını acıtmak istemiş kasten, belli ki o da normal büyümedi, sırf yetişkinlerler diye olgunluk beklemek hata sanki ana babadan.. ama çok çiğ bir tavır tabi, ergen gibi bir cevap ne o öyle.. umarım hatasını anlar da mahcup olır birazBabam bana tartışırken kusurlusun işte kusurlu o yüzden evde kaldın eski nişanlın o yüzden gitti dedi. İçimde tarif edilemez bir boşluk oldu, bunu nasıl atlatırım?Çok üzgünüm.