- 30 Temmuz 2012
- 156
- 76
- 298
- Konu Sahibi Skittles91
-
heheh sağol sende çok tatlısın teşekkür ederim eehhe şımarcam şimdi. ya açılır mı ? şok. nasıl davranacagımı bile bilemem o an ya ama bu erkeklere hiç güven olmaz . ama sanki hoşlanıyor gibi snde öyle mi anladın?Cok tatlisin ya okudukca okuyasim geldi.Bu murat sana yakin zamanda acilir gibi,sen yinede yelkenleri indirme hemen....
Tövbe Yarabbim Allah korusun! murat fena çocuk diğil aslında amaaa ortada da zaten fol yok yumurta yok önce bi bakalım nolcak .Anladigim Ali sana yazacakmis sonra u donusu yapmis. (Murat in hoslandigini ogrenmis olabilir.)
Sen hangisinden hoslaniyorsun.
murat hakkaten güzel çocuk.. hoşlantı mı benimkisi bilmem güzel biri yani .Önemli olan senin hangisinden hoslandigin bence ona göre davranırsin sen murattan hoşlanıyosun gibi geldi oda sana açılır yakında Alide ara Bulucu galiba
Sanki acilacak gibi ,guvenme zaten yani hemen guvenme.İyice tanimadan bir iliski yasama,bu arada kendi ozelliklerinin tum ayrintilarini neden verdin? Konuyla alaka kuramadim da!heheh sağol sende çok tatlısın teşekkür ederim eehhe şımarcam şimdi. ya açılır mı ? şok. nasıl davranacagımı bile bilemem o an ya ama bu erkeklere hiç güven olmaz . ama sanki hoşlanıyor gibi snde öyle mi anladın?
yaa şımarcam ama şimdi heheh. sağolun. sizde tatlısınız . ya burası da böyle ailem ve arkadaşlarıma vakit geçirdiğim gibi bi ortam olunca yakın buldum sizleri ondan böyle samimi yazdım yoksa cidden çok suratsızımAyyy ne tatlış diyesim geldi benim de :)
E hadi hayırlısı.
Yalnız dediğiniz kadar soğuk değilsiniz bence. Bana bile sıcak geldiniz burdan
tamam sağol. yani niye verdim, bazen okuyorum böyle yorumlarda deniliyor ki senin özelliklerin ne , bende o sorular gelmesin diye baştan yazmak istedim . hee birde , yani benim gibi soğuk birine suratsız birine murat neden baksın yani özelliklerimi ögrenin ki yorum yapın istedim. yani acaba benim karakterime bu oğlan neden baksın/ benimle neden ilgilensin. yoksa ilgi diğil de acaba kendi kendime mi uyduruyorum diye yazdım . anlatabildim umarımSanki acilacak gibi ,guvenme zaten yani hemen guvenme.İyice tanimadan bir iliski yasama,bu arada kendi ozelliklerinin tum ayrintilarini neden verdin? Konuyla alaka kuramadim da!
ya ama hiç belli etmiyor murat ya nasıl anladın nerden anladın ??? çok meraklandım şimdiMurat hoşlanıyor kesin. Yakında açılır ama sen fazla belli etme bekle bakalım. Evet Ali ara bulucu
Yani gitme emine falan demesi Ali'nin yanına surekli gelmesi ve Ali'nin bacım demesine rağmen senle ilgili sorular sorması murat için olduğunu gösteriyor. Ama sen yine de sakin ol kaptırma kendini çünkü erkeklere belli olmaz hoslaniyorsa da değişebilir. Sen sadece bekleya ama hiç belli etmiyor murat ya nasıl anladın nerden anladın ??? çok meraklandım şimdi
neden değişik dedin korktum şimdi . kötü anlamda dimi içimden geldiği gibi davranıyorum ama murat ta dikkat etmeye çalışoyorum yoksa bana deli der ama duyguladımla ona haraket edemem ben asla adım atmam ki.Değişik bir kızsın emine :)
Tavsiye veremeyecegim ama şu dikkatimi çekti.. içinden geldiği gibi davranmaya korkma.. çocuksu ol yeri gelince bırak.. yerine göre davranmak güzel.. güçlü birisin ama korkma duygularinla da hareket et emi..
Kendini begenmiyorsun anladik da bu kadarda gömme!Demek yaniliyorsun!Ayrica burdan cok tatlisin...tamam sağol. yani niye verdim, bazen okuyorum böyle yorumlarda deniliyor ki senin özelliklerin ne , bende o sorular gelmesin diye baştan yazmak istedim . hee birde , yani benim gibi soğuk birine suratsız birine murat neden baksın yani özelliklerimi ögrenin ki yorum yapın istedim. yani acaba benim karakterime bu oğlan neden baksın/ benimle neden ilgilensin. yoksa ilgi diğil de acaba kendi kendime mi uyduruyorum diye yazdım . anlatabildim umarım
evet bacım demesine rağmen sorular soruyor ve sürekli murat benim kardeşim diyor haklısın galiba . galiba bu çocuk hoşlanıyor acilen zayıflayıp dolabımdaki tarz kıyafetlerimi giymem gerek artık sağol ve zaman evet.. beklicem . sağol .Yani gitme emine falan demesi Ali'nin yanına surekli gelmesi ve Ali'nin bacım demesine rağmen senle ilgili sorular sorması murat için olduğunu gösteriyor. Ama sen yine de sakin ol kaptırma kendini çünkü erkeklere belli olmaz hoslaniyorsa da değişebilir. Sen sadece bekle
neden değişik dedin korktum şimdi . kötü anlamda dimi içimden geldiği gibi davranıyorum ama murat ta dikkat etmeye çalışoyorum yoksa bana deli der ama duyguladımla ona haraket edemem ben asla adım atmam ki.
ehehhehe iyice simardim amaa sagollll tamam kendime özgüven kazandircam. !Kendini begenmiyorsun anladik da bu kadarda gömme!Demek yaniliyorsun!Ayrica burdan cok tatlisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?