• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ben:(

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Ben kilo veremiyorum ve kendimi hiiiç begenmiytm aynaya baktığımda mutlu değilim ge cen akşam tayt giydim esimle dışarı çıkacaktık ki kalın tayt incede değil esim bunu giyemezsin dedi neden dedim selulitlerin belli dedi:( kendime ni baktım ds gerçekten selulitlerim çok fena durumda basen bölgem ve berbat göbeğinde var ve kilom boyuma göre fazla: (((( ama ben diyet yapamiyrm irademe sahip olamiyrm sevdiğim bişey varsa yiyorum...aksam geç saatlerde de 9 10 gibi mesela acıktıysam yiyorum: ( kendimi çok hantal bakımsız hissediyrm :( düzelmek istiyrm :(((( hafiften kokos bi kadın olmak istiyrm:))

Merhaba arkadaşlar..
Ben kilo veremiyorum ve kendimi hiiiç begenmiytm aynaya baktığımda mutlu değilim ge cen akşam tayt giydim esimle dışarı çıkacaktık ki kalın tayt incede değil esim bunu giyemezsin dedi neden dedim selulitlerin belli dedi:KK43: kendime ni baktım ds gerçekten selulitlerim çok fena durumda basen bölgem ve berbat göbeğinde var ve kilom boyuma göre fazla: (((( ama ben diyet yapamiyrm irademe sahip olamiyrm sevdiğim bişey varsa yiyorum...aksam geç saatlerde de 9 10 gibi mesela acıktıysam yiyorum: ( kendimi çok hantal bakımsız hissediyrm :KK43: düzelmek istiyrm :KK43:((( hafiften kokos bi kadın olmak istiyrm:))

yap o zaman. kendine bi hedef koy ve yap.. diyetisyene mi gidiosn spora mı yazılıyorsun yap. ama önce kararını ver. sorunun burda bence..

Kilo konusunu çözmek kendi elinizde bu selülit olayını bir dönüm noktası olarak görün ve kendiniz için kararlar alın.
Bu arada ben burnumdaki şişlikler geçsin diye bromelain almıştım 2 ay boyunca, şişlikler geçmedi ama selülit kalmadı :)

Zamannin varsa spor neden yapmiyorsunuz?
Bol su icin spor yapin zaten yemek yemek istemezsiniz. Yemege degil spora verin kendinizi. Yasiniz genct gibime geliyor, kilo vermesi cok daha kolay olur. Kararlilik ve azim lazim.

Kaç kilosunuz boyunuz kaç?
Eşiniz çok saygısızca konuşmuş öyle denir mi ya kırıcı olmuş
Benim konuma çok benziyor bende çok kiloya takık bir insanım bakımlı olmayı aynaya bakınca kendimi güzel görmeyi severim:)
Biz kadınlar genel anlamda böyleyiz özgüvenimiz dış görünüşümüze bağlıdır güzel hissediyorsak kendimizi o günümüz süper geçer:)
Kendinizi sevmekle başlayın
Kilo verilmeyecek şey değil :)
Diyet,sporla halledersiniz:)
Giyinip süslenin makyaj yapın saçınızı yapın tamamsınızdır:)

Kilo konusunu çözmek kendi elinizde bu selülit olayını bir dönüm noktası olarak görün ve kendiniz için kararlar alın.
Bu arada ben burnumdaki şişlikler geçsin diye bromelain almıştım 2 ay boyunca, şişlikler geçmedi ama selülit kalmadı :)
Selüliti nasıl yok ettiniz:)

Zamanim var imkanım var e
Zamannin varsa spor neden yapmiyorsunuz?
Bol su icin spor yapin zaten yemek yemek istemezsiniz. Yemege degil spora verin kendinizi. Yasiniz genct gibime geliyor, kilo vermesi cok daha kolay olur. Kararlilik ve azim lazim.
Zamanın var imkanım var gencin ama sürekliliğin yok :((( pilates topumda var mesela..irademe sahip cikamiyrm ama :(

Kaç kilosunuz boyunuz kaç?
Eşiniz çok saygısızca konuşmuş öyle denir mi ya kırıcı olmuş
Benim konuma çok benziyor bende çok kiloya takık bir insanım bakımlı olmayı aynaya bakınca kendimi güzel görmeyi severim:)
Biz kadınlar genel anlamda böyleyiz özgüvenimiz dış görünüşümüze bağlıdır güzel hissediyorsak kendimizi o günümüz süper geçer:)
Kendinizi sevmekle başlayın
Kilo verilmeyecek şey değil :)
Diyet,sporla halledersiniz:)
Giyinip süslenin makyaj yapın saçınızı yapın tamamsınızdır:)
Alisevrite ağlayacaktım nerdeyse deneddenediğim hiç biseyi beğenmedim üstünde:((( aynaya bakımca mutlu olmak istiyrm

evdeki tüm abur cubur ve şekeri atarak başla, doğum günlerinde pasta alma, herhangi bişey için ödül olarak şekerli tahıllı unlu bişey yapma alma, şekeri tamamen çıkar, tahıl kaynaklı yiyecekleride minimuma indir.. yapamıyorum diye bişey yok, sadece alışkanlıklarını değiştirceksin, geçen misafir geldi evde çayın yanına şeker var mı yok mu diye bakarken skt 2014 olan kesme şeker buldum, 3 senedir falan eve şeker almıyorum yani

evdeki tüm abur cubur ve şekeri atarak başla, doğum günlerinde pasta alma, herhangi bişey için ödül olarak şekerli tahıllı unlu bişey yapma alma, şekeri tamamen çıkar, tahıl kaynaklı yiyecekleride minimuma indir.. yapamıyorum diye bişey yok, sadece alışkanlıklarını değiştirceksin, geçen misafir geldi evde çayın yanına şeker var mı yok mu diye bakarken skt 2014 olan kesme şeker buldum, 3 senedir falan eve şeker almıyorum yani
Iki gundur yarın litre ingiliz karbonatli su içiyorum..dun çok yemekte yemedim ama bugün kaciridim :((çayıma şeker bende ama pasta falan yiyorum :(((( hafta somi kola almıştım arkadsim geldi diye sadce bir bardak içtim ve hala duruyro icmiyrm..

Iki gundur yarın litre ingiliz karbonatli su içiyorum..dun çok yemekte yemedim ama bugün kaciridim :KK43:(çayıma şeker bende ama pasta falan yiyorum :KK43:((( hafta somi kola almıştım arkadsim geldi diye sadce bir bardak içtim ve hala duruyro icmiyrm..

kaç yaşındasın

Nasıl verdiniz tebrik ederim
Canım bol bol su iç gece yemek yeme
Akşam 6dan sonra birşey yeme
Sağlıklı beslen hamurişi fast food tatlıyı Çerez'i hayatından çıkar
Et balık sebze salata ağırlıklı beslen
Sabah kahvaltını mutlaka yap beyaz ekmek yeme çavdar ekmeği ye yumurtayı kırmak yerine haşlayarak ye:)
Bu şekilde zayıflarsın ama unutma disiplinli olman lazım:)
Zor değil Zayıf olmak:) sadece sabır işi

Merhaba arkadaşlar..
Ben kilo veremiyorum ve kendimi hiiiç begenmiytm aynaya baktığımda mutlu değilim ge cen akşam tayt giydim esimle dışarı çıkacaktık ki kalın tayt incede değil esim bunu giyemezsin dedi neden dedim selulitlerin belli dedi:KK43: kendime ni baktım ds gerçekten selulitlerim çok fena durumda basen bölgem ve berbat göbeğinde var ve kilom boyuma göre fazla: (((( ama ben diyet yapamiyrm irademe sahip olamiyrm sevdiğim bişey varsa yiyorum...aksam geç saatlerde de 9 10 gibi mesela acıktıysam yiyorum: ( kendimi çok hantal bakımsız hissediyrm :KK43: düzelmek istiyrm :KK43:((( hafiften kokos bi kadın olmak istiyrm:))

Inanin yapamiyrm imkanimda olduğu halde hemde.dun az yedim mesela dedim artık yeter daha çok kilo alicam ama bugün maşallah yedim de yedim

Zamanim var imkanım var e

Zamanın var imkanım var gencin ama sürekliliğin yok :KK43:(( pilates topumda var mesela..irademe sahip cikamiyrm ama :KK43:

Iki gundur yarın litre ingiliz karbonatli su içiyorum..dun çok yemekte yemedim ama bugün kaciridim :KK43:(çayıma şeker bende ama pasta falan yiyorum :KK43:((( hafta somi kola almıştım arkadsim geldi diye sadce bir bardak içtim ve hala duruyro icmiyrm..
ay şunlar çok sinirimi bozuyor :27:

İradene sahip çıkmak senin elinde.
Günde kaç litre su tüketiyorsun ?
ekmek,şeker bilimum hamur işi türlerini hayatından hızlı bir şekilde çıkart.
aradaki farkı kısa sürede hissedersin.Sana da motive olur.
Önce bunu yapmak istediğine kendini gerçekten inandır ;)

durmasın dök gitsin.... durunca gıdım gıdım içersin...

Back
X