Konu biraz özel ama yardımınıza ihtiyacım var:(

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.852
29.192
798
Günaydın kızlar
Aslında buraya yazacağım bir konu değil, konuyu cinsellik bölümüne açamadığım için buraya yazıyorum affınıza sığınarak.Kızlar bir buçuk yıllık evliyiz ve çocuk düşünmüyoruz bir süre daha.Ben sonradan sıkıntı falan olmasın bide hormanlar falan etkilenmesin diye doğum kontrol hapı kullanmak istemedim tabi, başka korunma yöntemleri de var ama en sağlıklısı bize przv geldi.Ya kaliteli bir şey kullanmamıza rağmen iki defa yırtıldı çok af edersiniz.Bende artık bir korku oluştu hamile kalma korkusundan çok yani içinde azıcık parça dahi olsa kaldıysa hani enfeksiyon falan olur mu.Ya bide artık korka korka olduğu için bişeyde hissetmiyorum.İnternette araştırdım yırtılması çok nadir diyor ama bize mi hep denk geliyor.yani iki defa yırtılması normal mi kızlar.Biraz özel oldu kusura bakmayın:110:

Kondomu nasıl yırtıyosunuz ben gerçekten anlamıyorum piyasada 2 dev var bu konuda ikisi de defalarca test ediliyor, takmayı mı bilmiyorsunuz cidden amacım alay değil mantığım almıyor hen de iki defa
marka veriliyormu bilmiyorum ama en iyilerden kullandığımız.Bilmediğinden değil, sonuçta sürekli kullandığımız şey.Belki aceleyle takıldığı için olabilirmi onu bilmiyorum işte.ozaman bile bence yırtılmaması lazım

marka veriliyormu bilmiyorum ama en iyilerden kullandığımız.Bilmediğinden değil, sonuçta sürekli kullandığımız şey.Belki aceleyle takıldığı için olabilirmi onu bilmiyorum işte.ozaman bile bence yırtılmaması lazım

Nasıl takılacağı falan belli kolay da takılıyo 3 senedir süreç kullanıyoruz bir kere denk gelmedi cidden anlamadım detay sorsam özel olacak benden bukadar

Korkma vücut o kadar akıllı ki,bebeği bile yabancı cisim olarak algılayıp atmaya çalışıyor...
Hiç kullanmadığım için bilemiycem hangisi kaliteli...

y
Kondomu nasıl yırtıyosunuz ben gerçekten anlamıyorum piyasada 2 dev var bu konuda ikisi de defalarca test ediliyor, takmayı mı bilmiyorsunuz cidden amacım alay değil mantığım almıyor hen de iki defa
takarken ucunda hava kalırsa yırtılıyor cancağızım ;)

Allah allah ya çok ilginç gerçekten nasıl yirtiliyor anlamadım a ele takmayin o zaman sonuçta etkiliyor sizi olumsuzluk yasicaginiza özenle takın

Korkma vücut o kadar akıllı ki,bebeği bile yabancı cisim olarak algılayıp atmaya çalışıyor...:KK52:
Hiç kullanmadığım için bilemiycem hangisi kaliteli...
Canım aslında derdimde buydu, yırtılmasından çok orda kalınca bişey olurmu.inşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın sağol

Balon gibi patlıyor mu anlamadım parça kalırsa felan demissin :))
ya yok balon gibi değilde o an anladım bişey olduğunu daha detaylı anlatamıyorumda.Çıkarınca baktım iki üç santimlik kopma vardı neyseki oda üstündeydi yinede tedirgin oldum

Back
X