Konu biraz özel ama yardımınıza ihtiyacım var:(

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.852
29.192
798
Günaydın kızlar
Aslında buraya yazacağım bir konu değil, konuyu cinsellik bölümüne açamadığım için buraya yazıyorum affınıza sığınarak.Kızlar bir buçuk yıllık evliyiz ve çocuk düşünmüyoruz bir süre daha.Ben sonradan sıkıntı falan olmasın bide hormanlar falan etkilenmesin diye doğum kontrol hapı kullanmak istemedim tabi, başka korunma yöntemleri de var ama en sağlıklısı bize przv geldi.Ya kaliteli bir şey kullanmamıza rağmen iki defa yırtıldı çok af edersiniz.Bende artık bir korku oluştu hamile kalma korkusundan çok yani içinde azıcık parça dahi olsa kaldıysa hani enfeksiyon falan olur mu.Ya bide artık korka korka olduğu için bişeyde hissetmiyorum.İnternette araştırdım yırtılması çok nadir diyor ama bize mi hep denk geliyor.yani iki defa yırtılması normal mi kızlar.Biraz özel oldu kusura bakmayın:110:

Kul yapimi yirtilabilir pek bi bilgim yok ama kokrka korka sevisicegime daha farkli korunma yontemletide var..

ben dogum kontrol yontemiyle korunuyorum ve bicok tanidigim biraktiklari gibi hamile kaldilar, ben belki 30 jinekologa sordum 30uda hamile kalamamaya bircok sebep var ama bunlarin icinde d.kontrol hapi yok..

bunye ile alakali..

yani sizde spral filan varmis obdan kullanin, cunku ben o stresle hic mi hic adapte olamam yani size hak veriyorum..

Son düzenleme:
bu cok sık olan bi durum degil..sze denk gelmis sanirim..korkarak sevisip bsey hssetmeyecegne bncede dogum kntrol hapi kullan.ayrica prezervatif yirtilgnda hamile kalan cok insan var...

ilginc evet biz de yasadik yirtilma olayini. Insan guvenerek aliyor ama nedendir bilinmez oluyor yirtilma, biz de cok sasirmistir nasil olur diye. Ama sorun olmaz diye dusunuyorum ama cocuk katiyen istemiyorsaniz elbette baska seylere basvurmanizda yarar varmis gibi gorunuyor:)

Yırtılması ilginç gerçekten. Eğer rahat edemiyorsan başka bir yöntem denesen iyi olur. Ne kadar zaman daha kasacaksın kendini.
Ben de doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Biz de iki seneden fazladır pr.vatifle korunuyoruz kaliteli veya kalitesiz henüz hiç öyle bir sorun yaşamadık.
Ayrıca çevremde haptan hemen sonra hamile kalan çok kişi var.

Back
X