Konu biraz özel ama yardımınıza ihtiyacım var:(

Benimde bir kez yırtıldı ve 72 saat içinde sağlık ocağına gittiğinde hap veriyorlar onu iciyirsun hamile kalmamak için o yüzden ben takmiyorum kırk yılda bir yırtılmasına
Sende git hap al için rahat olsun:KK66:

Gün aşırı "hamile miyim?" konusu açanları gördükçe inan ben de kendime aynı soruyu soruyorum. :KK45:

Burası Türkiye. Kullanıcı hatası deyip çıkarlar işin içinden.

Söylediği gibi büyük 2 firmadan birisi ise kopma işine bunu diyemezler dedikodusu bile yeter bana denk gelse diye ondan diyorum ortalığı çok pis bulandırırdım kopma ne demek

Ya ben prezervatife pek güvenmiyordum sonra kendim şişirmiştim balon gibi patlamadı sonra içine su doldurup yere atmıştım öyle bile patlamadı. Kopma aşınma falan bile olmadı. Internette Arabanın egzozuyla şişirenler var.O Yüzden bence takarken prezervatif yırtılıyor bir şekilde yada size üretim hatası geliyor

Ya ben prezervatife pek güvenmiyordum sonra kendim şişirmiştim balon gibi patlamadı sonra içine su doldurup yere atmıştım öyle bile patlamadı. Kopma aşınma falan bile olmadı. Internette Arabanın egzozuyla şişirenler var.O Yüzden bence takarken prezervatif yırtılıyor bir şekilde yada size üretim hatası geliyor
Valla senin bu denemelerinden sonra yırtılmıyorsa biz ne yaparsak yapalım yırtılmaması daha doğrusu kopmaması lazımdı.Evet Üretim hatası olabilir oda bize denk geldi demekki

Yazildi mi bilmiyorum prezervatif sakliyosunuzi takinca ucunda bosluk kalicak o kalan boslukta hava olmamasi gerekir senelerdir bu yontemle korunuyorum bi kere yirtilmadi daha. Dediklerime dikkat ederseniz belki yirtilmaya cozum olabilir

Günaydın kızlar
Aslında buraya yazacağım bir konu değil, konuyu cinsellik bölümüne açamadığım için buraya yazıyorum affınıza sığınarak.Kızlar bir buçuk yıllık evliyiz ve çocuk düşünmüyoruz bir süre daha.Ben sonradan sıkıntı falan olmasın bide hormanlar falan etkilenmesin diye doğum kontrol hapı kullanmak istemedim tabi, başka korunma yöntemleri de var ama en sağlıklısı bize przv geldi.Ya kaliteli bir şey kullanmamıza rağmen iki defa yırtıldı çok af edersiniz.Bende artık bir korku oluştu hamile kalma korkusundan çok yani içinde azıcık parça dahi olsa kaldıysa hani enfeksiyon falan olur mu.Ya bide artık korka korka olduğu için bişeyde hissetmiyorum.İnternette araştırdım yırtılması çok nadir diyor ama bize mi hep denk geliyor.yani iki defa yırtılması normal mi kızlar.Biraz özel oldu kusura bakmayın:110:
Afbuyurun kuruluk sebebiyle olabilir

Hayatta prezervatif yırtılmaz kesin çözüm diyenler gelince ne olacak merak ettim şimdi :KK70: birde milleti inandırmaya çalışıyor konu açanlar.
Aynen oyle.. O zaman da suçlu sensin ama.. Daha kaliteli alırsan mumkun degil yırtılmaz diye su ustune cıkıveriyolar bi de :) al işte konu sahibi gayette kaliteli bildiğimiz bi markayı kullanıyomuş.. Olabilir, olmaz diye bişey yok..

Son düzenleme:
Back
X