- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.192
- 798
evet evet iki santim kadar kopmuş resmen. hatta kopan parçayı tam üzerine denk getirdim başka parça da varmı yoksa sadece omu diye ama denk geldiParça kopmuştu diyosan direk üretim hatasına girer o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet iki santim kadar kopmuş resmen. hatta kopan parçayı tam üzerine denk getirdim başka parça da varmı yoksa sadece omu diye ama denk geldiParça kopmuştu diyosan direk üretim hatasına girer o
Sabah sabah çok dua ettin. İki hafta sonra hamile miyim diye konu açma buraya.Keşke bana denk gelse Allahım nolur yaa
Sabah sabah çok dua ettin. İki hafta sonra hamile miyim diye konu açma buraya.![]()
Sabah sabah çok dua ettin. İki hafta sonra hamile miyim diye konu açma buraya.![]()
Haydi inşallah o zaman. Niye prezervatif patlasın diye dua ettiğini anlamadım ama.Hamilelik şüphem var zaten, istiyorum da 2.çocuğu
Haydi inşallah o zaman. Niye prezervatif patlasın diye dua ettiğini anlamadım ama.
Gün aşırı "hamile miyim?" konusu açanları gördükçe inan ben de kendime aynı soruyu soruyorum.Test yaptırmak varken niye konu açayım ayrıca rahmimin içini görebilecek yetenek kimde var burda
Burası Türkiye. Kullanıcı hatası deyip çıkarlar işin içinden.Patlama değil kopma demiş bana denk gelse dava açarım çünkü
Gün aşırı "hamile miyim?" konusu açanları gördükçe inan ben de kendime aynı soruyu soruyorum.
Burası Türkiye. Kullanıcı hatası deyip çıkarlar işin içinden.
muhtemelen bahsettiğin iki firmadan biri marka verebiliyorsak söyleyeyimSöylediği gibi büyük 2 firmadan birisi ise kopma işine bunu diyemezler dedikodusu bile yeter bana denk gelse diye ondan diyorum ortalığı çok pis bulandırırdım kopma ne demek
muhtemelen bahsettiğin iki firmadan biri marka verebiliyorsak söyleyeyim
O..y hatta rtr olanı![]()
Valla hala çöpte duruyor iğrenç ama atmaya kıyamadımUuu baby
Bahsi geçen kondom atıldı heralde tüh delildi o :)
Valla senin bu denemelerinden sonra yırtılmıyorsa biz ne yaparsak yapalım yırtılmaması daha doğrusu kopmaması lazımdı.Evet Üretim hatası olabilir oda bize denk geldi demekkiYa ben prezervatife pek güvenmiyordum sonra kendim şişirmiştim balon gibi patlamadı sonra içine su doldurup yere atmıştım öyle bile patlamadı. Kopma aşınma falan bile olmadı. Internette Arabanın egzozuyla şişirenler var.O Yüzden bence takarken prezervatif yırtılıyor bir şekilde yada size üretim hatası geliyor
Afbuyurun kuruluk sebebiyle olabilirGünaydın kızlar
Aslında buraya yazacağım bir konu değil, konuyu cinsellik bölümüne açamadığım için buraya yazıyorum affınıza sığınarak.Kızlar bir buçuk yıllık evliyiz ve çocuk düşünmüyoruz bir süre daha.Ben sonradan sıkıntı falan olmasın bide hormanlar falan etkilenmesin diye doğum kontrol hapı kullanmak istemedim tabi, başka korunma yöntemleri de var ama en sağlıklısı bize przv geldi.Ya kaliteli bir şey kullanmamıza rağmen iki defa yırtıldı çok af edersiniz.Bende artık bir korku oluştu hamile kalma korkusundan çok yani içinde azıcık parça dahi olsa kaldıysa hani enfeksiyon falan olur mu.Ya bide artık korka korka olduğu için bişeyde hissetmiyorum.İnternette araştırdım yırtılması çok nadir diyor ama bize mi hep denk geliyor.yani iki defa yırtılması normal mi kızlar.Biraz özel oldu kusura bakmayın![]()
Aynen oyle.. O zaman da suçlu sensin ama.. Daha kaliteli alırsan mumkun degil yırtılmaz diye su ustune cıkıveriyolar bi de :) al işte konu sahibi gayette kaliteli bildiğimiz bi markayı kullanıyomuş.. Olabilir, olmaz diye bişey yok..Hayatta prezervatif yırtılmaz kesin çözüm diyenler gelince ne olacak merak ettim şimdibirde milleti inandırmaya çalışıyor konu açanlar.