marka veriliyormu bilmiyorum ama en iyilerden kullandığımız.Bilmediğinden değil, sonuçta sürekli kullandığımız şey.Belki aceleyle takıldığı için olabilirmi onu bilmiyorum işte.ozaman bile bence yırtılmaması lazımKondomu nasıl yırtıyosunuz ben gerçekten anlamıyorum piyasada 2 dev var bu konuda ikisi de defalarca test ediliyor, takmayı mı bilmiyorsunuz cidden amacım alay değil mantığım almıyor hen de iki defa
marka veriliyormu bilmiyorum ama en iyilerden kullandığımız.Bilmediğinden değil, sonuçta sürekli kullandığımız şey.Belki aceleyle takıldığı için olabilirmi onu bilmiyorum işte.ozaman bile bence yırtılmaması lazım
takarken ucunda hava kalırsa yırtılıyor cancağızımKondomu nasıl yırtıyosunuz ben gerçekten anlamıyorum piyasada 2 dev var bu konuda ikisi de defalarca test ediliyor, takmayı mı bilmiyorsunuz cidden amacım alay değil mantığım almıyor hen de iki defa
teşekkür ederim yine de yardımcı oldun belkide kullanım hatası yapıyoruzNasıl takılacağı falan belli kolay da takılıyo 3 senedir süreç kullanıyoruz bir kere denk gelmedi cidden anlamadım detay sorsam özel olacak benden bukadar
y
takarken ucunda hava kalırsa yırtılıyor cancağızım
aaa öylemiy
Cidden mi yaa ben de yaşadım bu durumu hemde bilinen bir markaydi. Balon gibi şişirip test etmeyi bile düşündüm :))y
Valla bende anlamadım kocamın beceriksizliğimi acaba töbe töbeAllah allah ya çok ilginç gerçekten nasıl yirtiliyor anlamadım a ele takmayin o zaman sonuçta etkiliyor sizi olumsuzluk yasicaginiza özenle takın
Canım aslında derdimde buydu, yırtılmasından çok orda kalınca bişey olurmu.inşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın sağolKorkma vücut o kadar akıllı ki,bebeği bile yabancı cisim olarak algılayıp atmaya çalışıyor...
Hiç kullanmadığım için bilemiycem hangisi kaliteli...
Sık oluyorsa başka korunma yöntemi denemelisiniz. Belki kullanım hatasıdır ben 1 kere yaşadım bu olayı 1,5 senede.Valla bende anlamadım kocamın beceriksizliğimi acaba töbe töbe
Balon gibi patlıyor mu anlamadım parça kalırsa felan demissin :))Canım aslında derdimde buydu, yırtılmasından çok orda kalınca bişey olurmu.inşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın sağol
Senin daha komikmiş balon gibi şişirmenCidden mi yaa ben de yaşadım bu durumu hemde bilinen bir markaydi. Balon gibi şişirip test etmeyi bile düşündüm :))
Daha neler var bende 2- 3 kat taksak sorun olur mu diye sormuslugum da varSenin daha komikmiş balon gibi şişirmen
ya yok balon gibi değilde o an anladım bişey olduğunu daha detaylı anlatamıyorumda.Çıkarınca baktım iki üç santimlik kopma vardı neyseki oda üstündeydi yinede tedirgin oldumBalon gibi patlıyor mu anlamadım parça kalırsa felan demissin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?