Konu biraz özel ama yardımınıza ihtiyacım var:(

Günaydın kızlar
Aslında buraya yazacağım bir konu değil, konuyu cinsellik bölümüne açamadığım için buraya yazıyorum affınıza sığınarak.Kızlar bir buçuk yıllık evliyiz ve çocuk düşünmüyoruz bir süre daha.Ben sonradan sıkıntı falan olmasın bide hormanlar falan etkilenmesin diye doğum kontrol hapı kullanmak istemedim tabi, başka korunma yöntemleri de var ama en sağlıklısı bize przv geldi.Ya kaliteli bir şey kullanmamıza rağmen iki defa yırtıldı çok af edersiniz.Bende artık bir korku oluştu hamile kalma korkusundan çok yani içinde azıcık parça dahi olsa kaldıysa hani enfeksiyon falan olur mu.Ya bide artık korka korka olduğu için bişeyde hissetmiyorum.İnternette araştırdım yırtılması çok nadir diyor ama bize mi hep denk geliyor.yani iki defa yırtılması normal mi kızlar.Biraz özel oldu kusura bakmayın:110:
N

Öncelikle bu işe 'olsun bitsin' gözüyle bakar ve her defasında acaba hamile kalıcak mıyım diye tedirgin olmaktan durumun hissiyatını alamazsan kesinlikle çok yeni olan evliliğinizin cinsel hayatı daha çok yakından biter gider ve kesinlikle eşiniz kondomu doğru kullanamıyor olmalı bununla ilgili birçok videolu anlatım var en azından bi incelerseniz faydası olur

Back