Ama evli bir insana bunlarin soylenmesi ne kadar dogru. Evet geyik farkindayim ama kendimi yok sayilmis hissettim. Oyle bi kosede duran sus gibi hissettim. Ustelik ikisiyle de tanisiyoruz.hahah bizim kızlarla spor sonrası paylaşımlarımızda dönen geyikleri görseniz demek ki
Ben de onu düşündüm.hahah bizim kızlarla spor sonrası paylaşımlarımızda dönen geyikleri görseniz demek ki
Mesele yuzune bakilip bakilmamasi degil. Ben de yapiyorum spor. Mesele o da degil. Evli bir adam yani onlar ne halt yerlerse yesinler de esime nasil yakistirip ben varken baskalarindan bahsediyorlar. Cok mu buyuttum acaba ya. Bisey demedim ama cok sinirlendim.Eşinizi spor salonundan alın, bolca hamur işi yedirin göbek bağlayınca kimse yüzüne bakmaz merak etmeyin
Eşinizi spor salonundan alın, bolca hamur işi yedirin göbek bağlayınca kimse yüzüne bakmaz merak etmeyin
Ay aynisi bizdede vardihahah bizim kızlarla spor sonrası paylaşımlarımızda dönen geyikleri görseniz demek ki
Ahahaha bu konuya verilecek tek cevapkarın kaslarının fotoğrafını gönderirken nasıl cevaplar bekliyordunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?