Konu esim ve arkadaslari. Nasil tepki vermeliyim?

Ays111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
55
23
3
36
Merhabalar. Esim ve ben spor yapiyoruz duzenli olarak. Haliyle kaslarda gelismeler oluyor. Esimin erkek arkadaslarimdan olusan bi watsapp grubu var dort kisilik. Fotograf cekip gonderecegim dedi. Dalgasina. Tamam dedim. Bu arkaslarindan birisi evli ikisi bekar. Karin kaslarini cekip gonderdi. Aralarinda espri vardi iste bosuna ugrasma bisey olmaz falan filan. Her neyse. Iki bekar arkadasindan cevap geldi. Birisi bu kaslarla bircok bay ve bayana hitap edersin yazmis. Digeri de yaninda olsak biz de ekmegini yerdik belki yazmis. Esim de birsey yazmadi bu konuyla ilgili. Okudum mesajlari ama esim okudugumu bilmiyor. Siz olsaniz ne tepki verirdiniz. Sinirlendim ama ne deyim bilemedim. Sizce sinirlenmekte haksiz miyim.

Az gelişmiş, evrimini tamamlayamamış, üreme odaklı klasik erkek sohbeti bu. Okuduğun cümlelerin insan beyniyle ilgisi yok. Uçkur odaklı hormon bazlı şeyler. Kızmana gerek yok bence ama erkek ırkı adına mahçup olup üzüntü duyabilirsin. Yazık lan onlara :)

hahah bizim kızlarla spor sonrası paylaşımlarımızda dönen geyikleri görseniz demek ki
Ama evli bir insana bunlarin soylenmesi ne kadar dogru. Evet geyik farkindayim ama kendimi yok sayilmis hissettim. Oyle bi kosede duran sus gibi hissettim. Ustelik ikisiyle de tanisiyoruz.

hahah bizim kızlarla spor sonrası paylaşımlarımızda dönen geyikleri görseniz demek ki
Ben de onu düşündüm.
Bugün kızlarla, yaşlandık galiba şu yeni nesil jönler ilgimizi çekmiyor diye bir geyik döndürmüşüz,
Kocam okusa boşamalı buradakilere göre :))
Ki okusa da kızarım, özel yahu.
Arkadaşlarımın ne düşündüğünü niye bilsin

Eşinizi spor salonundan alın, bolca hamur işi yedirin göbek bağlayınca kimse yüzüne bakmaz merak etmeyin
Mesele yuzune bakilip bakilmamasi degil. Ben de yapiyorum spor. Mesele o da degil. Evli bir adam yani onlar ne halt yerlerse yesinler de esime nasil yakistirip ben varken baskalarindan bahsediyorlar. Cok mu buyuttum acaba ya. Bisey demedim ama cok sinirlendim.

Adamlara "siz kendi grubunuza ne biçim şeyler yazmışsınız çok ayıp" diyin de komik duruma düşün

Bu durumda durup da "bu adam evli" hassasiyeti göstermelerini beklemiyorsunuz herhalde? Boş yorumlar işte.

Benim arkadaslarimda benim karin kaslarima bakiyorlar ooo ne geyikler ceviriyorlar normal degil mi sizce arkadaslariyla geyik yapmasi ki kendi cevap bile vermemis diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…