• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu esim ve arkadaslari. Nasil tepki vermeliyim?

Ya biz kızlarla aramızla bunun 5 katını yapıyoruz. Alt tarafı geyik abartmayın.

Ben " bay ve bayandaki " bay kısmına takıldım. Baylara hitap etmek ne ola ki ?

baylarda cok dikkat ediyo kas konusunda ozellikle bu konuda takintili olanlar kendim antrenorum ordan biliyorum ama girgir gibi geldi bana

Benim başımda da aynı bela var. Resim atıp bunu tanıyomusun diye soruyor. Bana böyle mesajlar atma bak karımla aram bozulur diye cevap veriyor. Adam ben o hatunu ayarladım demek için tekrar arıyor benim yanımda. Ölürmüsün öldürürmüsün yani

Erkeklern kendince sadece kendilerinin güldüğü aptal esprileri olur buda onlardan :işsiz:
Sen msja takılmada bu resm gönderme olayına takıl. Gönderilen resmler otomatik tele kaydoluyor. Ve kimin nasıl bakacağı belli olmaz birinin karısı sevgilisi görür fln hoş deil bana göre..

Erkek muhabbeti gayet normal bur mesaj. Esinize guveniyorsaniz takmayin. Buyutecek bir sey yok

Mesele yuzune bakilip bakilmamasi degil. Ben de yapiyorum spor. Mesele o da degil. Evli bir adam yani onlar ne halt yerlerse yesinler de esime nasil yakistirip ben varken baskalarindan bahsediyorlar. Cok mu buyuttum acaba ya. Bisey demedim ama cok sinirlendim.

Çok can sıkıcısınız. Böh

ilk okuduğumda eşinizin sizin karın kaslarınızı attığını falan sandım daha sonra okuduğumda anladım konuyu fazlamı abartmışsınız sanki ? atmasaymış iyiymiş gerçi :))

Bi an eşin sandim konuyu okurken kasli erkek icerikli reklam cikip duruyor :))

Seni dusunmeden yaziolar çünkü orda yoksun. Olsan demezler o kadar da gevsek degillerdir heralde. Ben de sinir olurdum yoksayilmaya. Yenge de cok sansli falan da diyebilirlerdi sonuçta. Hemen baska kisilerden bahsedeceklerine. Okudugunu bilmesin bosver onlarla mesafeni koyarsin zamanla.

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-14-10-13-16-576_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2017-10-14-10-13-16-576_com.android.chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 36
neden eşinizin erkek whatsap konuşmalarını okuyorsunuz ??? erkek muhabbeti işte

Back
X