• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu eşim

Valla bende bazen telefonda oyunum var ona bakarken biri yazarsa sonrasında cevap yazmayı unutuyorum tamamen. Sallamadığımdan değil , en sallayacağım insan eşim eşime bile kaç defa cevap yazmayı unuttum oyun sonrası. Eşin de dalmıştır işte bişeye telefonda.

Büyütecek bişey Yok diyorum.
Iyiki buraya yazmişim valla içim rahatladi

Arkadaşlarıyla geyik yapıyordur o yüzden o sohbet sarıyor.
Yalan söylemesi hoş olmamış ama sağlam bir özür dilemeli
Bir de telde konuşsanıza niye whatsaap
Watsapta daha dusunerek yaziyorum arayinca butun konusacsklarim aklimdan gidiyor soracaklarimi unutuyorum işine engel olmayim diye

Valla bende bazen telefonda oyunum var ona bakarken biri yazarsa sonrasında cevap yazmayı unutuyorum tamamen. Sallamadığımdan değil , en sallayacağım insan eşim eşime bile kaç defa cevap yazmayı unuttum oyun sonrası. Eşin de dalmıştır işte bişeye telefonda.

Büyütecek bişey Yok diyorum.
hangi oyun merak ettim:) Bu aralar bende arıyorum zamanı unutturacak bişeyler.

Benimlede uzakta oldugu icin ozlesin muhabbet etsin istiyorum ama hep kisa kesiyor buna cok uzuluyorum
İyi de özledim dedi mesela, ne konuşacaksınız?
Anlatacak bir şey var mı?
Tabiri caizse biraz kendinizi ağırdan satın.
Aramayın, özletin. Geldiğinde size daha sıkı sarılsın. Böyle sık Boğaz edip hesap sorarak adamı yalan söylemeye teşvik ederek kendinie zarar verirsiniz...
He yalan söylemesi büyük problem bu arada. Küçüğüne büyüğüne tahammülüm olmaz.

Ama ben eşimi cok ozledim ya dunden beri ne sesini duyuyorum ne bisey oglumda hic bilgi vermiyor kizdi tabi oda bize gururumdan esimide arayamiyom ne yaptigini cok merak ediyom dogrusu

İyi de özledim dedi mesela, ne konuşacaksınız?
Anlatacak bir şey var mı?
Tabiri caizse biraz kendinizi ağırdan satın.
Aramayın, özletin. Geldiğinde size daha sıkı sarılsın. Böyle sık Boğaz edip hesap sorarak adamı yalan söylemeye teşvik ederek kendinie zarar verirsiniz...
He yalan söylemesi büyük problem bu arada. Küçüğüne büyüğüne tahammülüm olmaz.
Evet canim ya en cok bende ona kizdim yok işte erken yatmadim ama sana yazamadim kusura bakma filan deseydi daha farkli olurdu her yerden engelledim simdi pismanim napsam ya

Dünden beri cok sinirliyim niye diye sorarsaniz eşim iş nedeniyle şehir dişinda gün içinde sabah gunaydin nasilsin gibi daha sonraki saatlerdede bi kac sohbet ederiz watsap tan işini engellememek için cevrimici oldugunda yazarim hep bi kac yaziştiktan sonra işim var deyip kapatir tm derim bende bunlari yaziyorum cunku sinirlendigim konuyla ilgili eşim normalde yazi yazmayi cok sever işi yoksa eger saatlerce gurubu olan arkadaslariyla üşenmeden yazar acaba diyorum benimlemj yazişmak istemiyor yoksa gercekten işi oldugu saate mi denk geliyor anlayamadim dogrusu dun akşam saat 23.30 siralari canim sıkıldi esime uyudunmu diye yazdim bi sure bekledim cevap gelmedi 15 yasindaki oglumuda yaninda göturdu yaz tatilioldugu icin hem tatil yapar hemde kendisine yardim etmek icin neyse baktim oglum cevrimici ona yazdim baban napiyo diye oda resim atmis baktim elinde telefonla oynuyor ama resim cekildiginin farkinda degil bu arada uyumadigini anladim ama cevap vermiyor hala beklerken uyuya kalmişim sabah oldu baktim hala gormemis Sabah yazdi gunaydin yavri diye bende gunaydin yazdim aksam erkenmi uyudun dedim evet ya uyumuşum dedi niye yalan soyluyon dedim resmi gonderdim şaşirdi emoj koymuş hemen aradi ama açmadim bi kac kere daha aradi yine acmadim sonra watsaptan da engelledim sonra normal mesaj atmis işte niye boyle yapiyon senin yuzunden oglana kizdim habersiz niye resim atiyo atiyo diye filan felan hic demiyo ki işte gormedim kusura bakma fian diye yani bilerek bakmadigini kabul etti bunu neden yapmiş olabilir sizce insan karisiyla iki kelam yazmayi niye cok görur ki eminim arkadslarindan biri yazsaydi cevap verirdi cok sinirliyim hazmedemiyorum bu durumu nolur biseyler yazin
Oglunuzuda arada birakmissiniz. Sizi surekli gordugu icin yazismayi sevmiyordur.

Esime benzettim bian okurken ve esimede okudum esimde abartcak bisey yok adam oyun oynuyodir video bakiyodur haber bakiyidur ve bolmemek icin yazmamistir ne var bunda sabah yazmis iste diyo:)
Yani normal gordu erkek gozuyle

• Beğen
Reactions: sub
Sizi özlemesine , merak etmesine fırsat verin.
Hep siz merak edip yazarsanız o yazamaz tabi.

Bence engelleri kaldırın.

• Beğen
Esime benzettim bian okurken ve esimede okudum esimde abartcak bisey yok adam oyun oynuyodir video bakiyodur haber bakiyidur ve bolmemek icin yazmamistir ne var bunda sabah yazmis iste diyo:)
Yani normal gordu erkek gozuyle
Valla tesekkurler canim ya biraz biraz sinirim gecmeye basladi yorumlar iyi geldi bana daha guzel dudunmeye basladim

Gun icerisinde cok fazla napiyon nediyon diye mesaj atmayin...bekleyin biraz da o merak etsin..surekli ayni yazismalardan bunalmis ve o an cevap vermemis sonra da unutmus anlasilan....buyutmeyin bence.

Gun icerisinde cok fazla napiyon nediyon diye mesaj atmayin...bekleyin biraz da o merak etsin..surekli ayni yazismalardan bunalmis ve o an cevap vermemis sonra da unutmus anlasilan....buyutmeyin bence.
Yarin engelleri kaldirayim dediginiz gibi sabretmem lazim tesekkurler

Ayy öylemi diyosun ya ben kocami gercekten cok seviyorum ben onu hep merak ediyom ne yer ne eder diye işleriyle ilgili olsun hep merak ederim kendisi sehir disinda diye benide yanliz kalmayim diye ablamin yazligina gonderdi ama bi insan eşini merak etmez mi napar ne eder diye ya hep ben ona sorarim o kirk yilda bir sorar bu duruma cok uzuluyorum
Ama işte bu yüzden başından savıyor adamı boğuyorsunuz , oğlunda orda zaten napıcak ki azıcık rahat bırak :KK66:

• Beğen
Back
X