- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
Benimlede uzakta oldugu icin ozlesin muhabbet etsin istiyorum ama hep kisa kesiyor buna cok uzuluyorum
Hic yazmayip rahat birakmayi denedin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimlede uzakta oldugu icin ozlesin muhabbet etsin istiyorum ama hep kisa kesiyor buna cok uzuluyorum
Oğlan olmuş 15 yaşında yıllar geçmiş WhatsApp sebebiyle alınganlık yapacak yaşı geçmediniz mi hala?Dünden beri cok sinirliyim niye diye sorarsaniz eşim iş nedeniyle şehir dişinda gün içinde sabah gunaydin nasilsin gibi daha sonraki saatlerdede bi kac sohbet ederiz watsap tan işini engellememek için cevrimici oldugunda yazarim hep bi kac yaziştiktan sonra işim var deyip kapatir tm derim bende bunlari yaziyorum cunku sinirlendigim konuyla ilgili eşim normalde yazi yazmayi cok sever işi yoksa eger saatlerce gurubu olan arkadaslariyla üşenmeden yazar acaba diyorum benimlemj yazişmak istemiyor yoksa gercekten işi oldugu saate mi denk geliyor anlayamadim dogrusu dun akşam saat 23.30 siralari canim sıkıldi esime uyudunmu diye yazdim bi sure bekledim cevap gelmedi 15 yasindaki oglumuda yaninda göturdu yaz tatilioldugu icin hem tatil yapar hemde kendisine yardim etmek icin neyse baktim oglum cevrimici ona yazdim baban napiyo diye oda resim atmis baktim elinde telefonla oynuyor ama resim cekildiginin farkinda degil bu arada uyumadigini anladim ama cevap vermiyor hala beklerken uyuya kalmişim sabah oldu baktim hala gormemis Sabah yazdi gunaydin yavri diye bende gunaydin yazdim aksam erkenmi uyudun dedim evet ya uyumuşum dedi niye yalan soyluyon dedim resmi gonderdim şaşirdi emoj koymuş hemen aradi ama açmadim bi kac kere daha aradi yine acmadim sonra watsaptan da engelledim sonra normal mesaj atmis işte niye boyle yapiyon senin yuzunden oglana kizdim habersiz niye resim atiyo atiyo diye filan felan hic demiyo ki işte gormedim kusura bakma fian diye yani bilerek bakmadigini kabul etti bunu neden yapmiş olabilir sizce insan karisiyla iki kelam yazmayi niye cok görur ki eminim arkadslarindan biri yazsaydi cevap verirdi cok sinirliyim hazmedemiyorum bu durumu nolur biseyler yazin
Yorumun icin tesekkurler seven kadin her yaşta alinganlik yapar tatlimOğlan olmuş 15 yaşında yıllar geçmiş WhatsApp sebebiyle alınganlık yapacak yaşı geçmediniz mi hala?
Maşallah ne deyeyim bir yıl geçti bizde heyecan bitti hemde çocuk olmadan yandık :)Yorumun icin tesekkurler seven kadin her yaşta alinganlik yapar tatlim
Eşim işi nedeniyle devamli şehir disina cikiyor boyle bi yalanini yakalamadim bu yuzden cok incildim belkide fazla merakli olmamak lazim oglum olmasa uyudugunu dusuncektim simdi aklimda hep suphe kalcak ama yapcsk bisey yokBelli ki eşinizi çok seviyorsunuz ama yeni evli değilsiniz,oğlunuzda yanındaymış e o zaman rahat bırakın adamı biraz.Bu sizi sevmediğini ve ilgilenmediğini göstermez.
İlk yillar gel gitler oluyor tabiki 20 li yaslarda daha cahil oluyorsun birbirimizin kiymetini bilmiyosun yaş aldikca coluk cocuga karistikca daha olgun dusunuyosun eşimin ailesi icin yaptiklarini gorunce onu daha cok seviyor kiskaniyor ve ozluyorsun inanirmisin o yillarda gece ne bulursam giyen ben simdi seksi gecelikler giyiyorum keske o zamanlar in degerini daha cok bilseydim diyorum diyeceksin olgun dusunsen ufak meseleyi buyutmezdin ama napim agrima gitti gorupte cevap vermemesiMaşallah ne deyeyim bir yıl geçti bizde heyecan bitti hemde çocuk olmadan yandık :)
Yalan demeyelimde klasik erkek davranışı işte.Kimbilir hangi gereksiz şeyle ilgileniyordu.Çok takılmayın,sonra gönlünüzü almaya çabalamış sonuçta.Fazlada dayanamazsınız zaten.Yalnız sevginiz çok güzel.Maşallah diyelimEşim işi nedeniyle devamli şehir disina cikiyor boyle bi yalanini yakalamadim bu yuzden cok incildim belkide fazla merakli olmamak lazim oglum olmasa uyudugunu dusuncektim simdi aklimda hep suphe kalcak ama yapcsk bisey yok
Bundan sonra daha az merak edicem artik bide boyle deneyelim bakalimOğlan da cin gibi maşallahkocanızı whatsapptan engellemeniz çok komiğime gitti. 17 yaşında sevgililer değilsiniz.
Kendinizi ağırdan satarsanız sürekli kocanızın peşinde olmazsanız kocanız peşinizden koşmaya başlar. Kaçan her zaman kovalanır unutmayın![]()
Sagol canim yorumun icinYalan demeyelimde klasik erkek davranışı işte.Kimbilir hangi gereksiz şeyle ilgileniyordu.Çok takılmayın,sonra gönlünüzü almaya çabalamış sonuçta.Fazlada dayanamazsınız zaten.Yalnız sevginiz çok güzel.Maşallah diyelim
Valla benim eşim sevgisini çok gösteren biri değil yani durduk yere gelip sarılmaz herkese karşı aynı güler yüzlü samimi ama temas olayına pek girmez.Şimdiye kadar ben demeden seni seviyorum dediği bir elin parmaklarını geçmez ev dışında bir yerde olduğumda en fazla mesaj atar akşam nasılsın falan diye bende aramamasından çok şikayetçiyim ama telefonla konuşmayıda sevmez en uzun konuşmamız 15 dakikayı geçmemiştir.Ben istiyorum bana düşkün olsun şehir dışında bile biryere gideceksek hep beraber gidelim ama esnek o bu konularda yarın birgün çocuk olursa ona karşıda muhtemelen öyle olacakİlk yillar gel gitler oluyor tabiki 20 li yaslarda daha cahil oluyorsun birbirimizin kiymetini bilmiyosun yaş aldikca coluk cocuga karistikca daha olgun dusunuyosun eşimin ailesi icin yaptiklarini gorunce onu daha cok seviyor kiskaniyor ve ozluyorsun inanirmisin o yillarda gece ne bulursam giyen ben simdi seksi gecelikler giyiyorum keske o zamanlar in degerini daha cok bilseydim diyorum diyeceksin olgun dusunsen ufak meseleyi buyutmezdin ama napim agrima gitti gorupte cevap vermemesi
Denemedim bundan sonra deneyecemHic yazmayip rahat birakmayi denedin mi?
Valla benim eşim sevgisini çok gösteren biri değil yani durduk yere gelip sarılmaz herkese karşı aynı güler yüzlü samimi ama temas olayına pek girmez.Şimdiye kadar ben demeden seni seviyorum dediği bir elin parmaklarını geçmez ev dışında bir yerde olduğumda en fazla mesaj atar akşam nasılsın falan diye bende aramamasından çok şikayetçiyim ama telefonla konuşmayıda sevmez en uzun konuşmamız 15 dakikayı geçmemiştir.Ben istiyorum bana düşkün olsun şehir dışında bile biryere gideceksek hep beraber gidelim ama esnek o bu konularda yarın birgün çocuk olursa ona karşıda muhtemelen öyle olacakİlk yillar gel gitler oluyor tabiki 20 li yaslarda daha cahil oluyorsun birbirimizin kiymetini bilmiyosun yaş aldikca coluk cocuga karistikca daha olgun dusunuyosun eşimin ailesi icin yaptiklarini gorunce onu daha cok seviyor kiskaniyor ve ozluyorsun inanirmisin o yillarda gece ne bulursam giyen ben simdi seksi gecelikler giyiyorum keske o zamanlar in degerini daha cok bilseydim diyorum diyeceksin olgun dusunsen ufak meseleyi buyutmezdin ama napim agrima gitti gorupte cevap vermemesi
Cok dogru soyluyorsun erkekler kadinlsr gibi dusunmuyor maalesef biz devamli guzel sozler duymak istiyoruz sevgisini gostersin istiyoruz anca sen soylersen bende seni diye karsilik veriyorlar onlarin dogasi bu biseyi zorlamamak lazim bak ben bunca sene sonra anladim sen daha yeni evlisin guzel gunler sizin olsun opuldun canimValla benim eşim sevgisini çok gösteren biri değil yani durduk yere gelip sarılmaz herkese karşı aynı güler yüzlü samimi ama temas olayına pek girmez.Şimdiye kadar ben demeden seni seviyorum dediği bir elin parmaklarını geçmez ev dışında bir yerde olduğumda en fazla mesaj atar akşam nasılsın falan diye bende aramamasından çok şikayetçiyim ama telefonla konuşmayıda sevmez en uzun konuşmamız 15 dakikayı geçmemiştir.Ben istiyorum bana düşkün olsun şehir dışında bile biryere gideceksek hep beraber gidelim ama esnek o bu konularda yarın birgün çocuk olursa ona karşıda muhtemelen öyle olacak
Çok sağolun bu arada eşim telefonu kapatmayıp engellemeyin tek kişidir bu sebepten bende yeri ayrı bence önemli bir konu mu zamanında çok bozulurdum önceki ilişkilerimde şükür o bunu yapmıyorCok dogru soyluyorsun erkekler kadinlsr gibi dusunmuyor maalesef biz devamli guzel sozler duymak istiyoruz sevgisini gostersin istiyoruz anca sen soylersen bende seni diye karsilik veriyorlar onlarin dogasi bu biseyi zorlamamak lazim bak ben bunca sene sonra anladim sen daha yeni evlisin guzel gunler sizin olsun opuldun canim