Herkese iyi günler diyip direk olarak konuya gireceğim çünkü çok sinirliyim hanımlar.Beni diğer konularımdan bilenler vardır.Ben bi buçuk yıldır evliyim.Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyoruz.Çok çok fazla sorun yaşadık.Tam atlattık,çok mesafeli bi ilişki kurduk eşim de ben de zorunluluk dışı sohbet etmiyoruz,yaza da taşınacağız derken dünden beri her şey tersine döndü.Eşimin iş yerinde problemleri var.Dün bana bi işten bahsetti.Ama daha ortada kesin bişey yoktu ve bahsettiği iş konum itibariyle eve çok uzak.Dün hemen iş yerindeki onca yoğunluğa rağmen babasını aramış güya iş için yardım istemek babında.Ben dün bunu tesadüfen gördüm.Şimdi bazıları ne var bunda diyebilir.Ama kv ve kp bu zamana kadar bize onlara misafirliğe gittiğimizde yediğimiz yemeği bile laf etmiş insanlar.Ne hastalıkta ararlar ne de sağlıkta.Eşime ve bana bi gün yüzü göstermezler anca dertleri olursa,bi de sıkça müdahele etmek için ararlar.Eşim de ben de bu konuları kendimiz çözerken,kimseyi hayatımıza karıştırmazken iyiydik. Ama yine başa döndük.Bugün çok fena tartıştık.Akşam kp ile iş görüşmesine gideceklermiş.Ya hanımlar ben mi yanlış düşünüyorum koskoca adam veya kadın nerde çalışacağına kendi karar veremez mi?Hadi karşıdakiler anlayışlı,gerçekten iyi niyetli olsalar neyse.Ben kendi işini kendin halledemezsen tabi herşeyine müdahale ederler,evli iki insan bi konu hakkında karar veriyosa başkasına göre karar değiştirirsen bu iş yürümez.Taşınsak da sen bu sorunu halletmeyince dünyanın öbür ucuna da gitsen yapamayız diyince de sorun zaten ben de keşke yaşamasam vs ye geldi olay.Bu konudan en başından beri muzdaribim söz de verse yine başa dönüyoruz.Sizce haksız mıyım?