konu eşim

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese iyi günler diyip direk olarak konuya gireceğim çünkü çok sinirliyim hanımlar.Beni diğer konularımdan bilenler vardır.Ben bi buçuk yıldır evliyim.Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyoruz.Çok çok fazla sorun yaşadık.Tam atlattık,çok mesafeli bi ilişki kurduk eşim de ben de zorunluluk dışı sohbet etmiyoruz,yaza da taşınacağız derken dünden beri her şey tersine döndü.Eşimin iş yerinde problemleri var.Dün bana bi işten bahsetti.Ama daha ortada kesin bişey yoktu ve bahsettiği iş konum itibariyle eve çok uzak.Dün hemen iş yerindeki onca yoğunluğa rağmen babasını aramış güya iş için yardım istemek babında.Ben dün bunu tesadüfen gördüm.Şimdi bazıları ne var bunda diyebilir.Ama kv ve kp bu zamana kadar bize onlara misafirliğe gittiğimizde yediğimiz yemeği bile laf etmiş insanlar.Ne hastalıkta ararlar ne de sağlıkta.Eşime ve bana bi gün yüzü göstermezler anca dertleri olursa,bi de sıkça müdahele etmek için ararlar.Eşim de ben de bu konuları kendimiz çözerken,kimseyi hayatımıza karıştırmazken iyiydik. Ama yine başa döndük.Bugün çok fena tartıştık.Akşam kp ile iş görüşmesine gideceklermiş.Ya hanımlar ben mi yanlış düşünüyorum koskoca adam veya kadın nerde çalışacağına kendi karar veremez mi?Hadi karşıdakiler anlayışlı,gerçekten iyi niyetli olsalar neyse.Ben kendi işini kendin halledemezsen tabi herşeyine müdahale ederler,evli iki insan bi konu hakkında karar veriyosa başkasına göre karar değiştirirsen bu iş yürümez.Taşınsak da sen bu sorunu halletmeyince dünyanın öbür ucuna da gitsen yapamayız diyince de sorun zaten ben de keşke yaşamasam vs ye geldi olay.Bu konudan en başından beri muzdaribim söz de verse yine başa dönüyoruz.Sizce haksız mıyım?

haklısınız. aranız iyi olsa ilgili olsalar fikir alabilir, istişare edebilir ama babayla iş görüşmesine gitmek de neymiş?

böyle tipleri evlendirende hata var. Daha kişiliği oturmamış,anne babadan ayrılamayan minik kuzu bide utanmadan evleniyor. Ya sen daha kendi başına karar veremiyorsun erkeklik senin nerende!

Hep böyle oluyor . Sorsan eşine napıcaktım ne zamana kadar mesafelü olacaktım onlar benim ailem savunmasına geçicektir...
Neyse sıkma canını bırak görüşmek istiyosa görüşsün kocan sen mesafeni ve tavrını koru yeter bence...

Yanlış anlamadım demi eşin iş görüşmesine babasıyla gidiyor:KK57: haklısın tabiki koca adam kendi hayatıyla ilgili kararları kendisi veremiyomu

haklısınız. aranız iyi olsa ilgili olsalar fikir alabilir, istişare edebilir ama babayla iş görüşmesine gitmek de neymiş?
ya herşey sorun gerçekten ve babası hele çok çok sorunlu.Ben hiçni yerde görmedim bi insana alınan hediyeninbaşa kakıldığını.Eşim dişinden ameliyat aoldu biliyolardı aramadılar bile ama onlar şimdi ağam paşam.Bneim ailem de böyle sorunlu tipler.Ben onlardan fikir vs istemem.Ben herkes kendi işini kendi yapsın mantığındayım.Bna beş dk vakti yok.Yoğunum diye babasını arar arar dertleşir

Pardon ne isi buki babayla is gorusmesine gidiyor?
Güya ofiste bi işmiş.Ama ben zerre anlam veremedim Koskoca adamın bebek gibi hala babasından yardım beklemesine.Neresinden tutsam elimde kalıyor gören de iyi,aklı başında bi adam sanar babasını

Yanlış anlamadım demi eşin iş görüşmesine babasıyla gidiyor:KK57: haklısın tabiki koca adam kendi hayatıyla ilgili kararları kendisi veremiyomu
valla veremiyomuş demekki dün aramış her şeyi rapor etmiş bugün de babası götürecekmiş

İlkokula kayıt olmaya mı gidiyor ??
Kusura bakma konu sahibi de sen dünyanın öbür ucuna taşınsan da kocan da bu kafa oldukça ı ıh zor...

Güya ofiste bi işmiş.Ama ben zerre anlam veremedim Koskoca adamın bebek gibi hala babasından yardım beklemesine.Neresinden tutsam elimde kalıyor gören de iyi,aklı başında bi adam sanar babasını
Ya iş kurma olsa hadi bi nevi anlarimda ofiste bir iş icin babasini istemesi gercekten sacma.. bu adam sizle evlenirken nasil karar verdi acaba. ..

İlkokula kayıt olmaya mı gidiyor ??
Kusura bakma konu sahibi de sen dünyanın öbür ucuna taşınsan da kocan da bu kafa oldukça ı ıh zor...
hah işte aynen ben de bunu dedim.Ama o bunu bisorun olarak görmüyor.O kadar siniriliyim ki.üstüne gidince de keşke yaşamasam diyor

Ya iş kurma olsa hadi bi nevi anlarimda ofiste bir iş icin babasini istemesi gercekten sacma.. bu adam sizle evlenirken nasil karar verdi acaba. ..
onu da dün öğrendim.Babası annesi hep birkarar veriyolar.Kv ve kp hala bana x biz izin vrdik diye evlendi seninle der

Ay yok artik yaa allah sabir versin sizee...
valla sabır taşm çatlamak üzere.İnsan tabiki derteşmek ister birisiyle.Babası sonuçta.Ama bu babası benim evime gelip gideni yasaklayan hediye adı altında aldığı pantolonu bile laf eden birisi.Nerde iyi niyet nerde anne babalık?

Back
X