konu eşim

Sonuna kadar haklisin
ben şöyle düşünüyorum düz gizledi benden bu konuyu babasıyla konuştuğunu.Sonra da diyo ki sen kızarsın diye demedim.Biz nu tür şeyleri daha önce yaşadık bi daha olmayacak dedi ee tepkimi biliyosun madem umrunda benım kızmam niye hatanda inat ediyosun.Benim bildiğim bilmeden yapılana,ve ya bi kere yapılana hata denir

şimdi konuştuk akşam program yapma gelince konuşucaz dedim hiç o havamda değilim dedi

Haklısın tabiki bi bakıma da babası ile neden gidiyormuş sebebi söyledi mi? Belki işi almasında yardım edebilecektir bu ihtimal söz konusu olabilir mi? Biz bi süre işsiz kaldık eşim iş bulamadı en son kv ile gitti işe alındı ben onlar giderken aklıma hiç kötü düşünce gelmedi. Sadece dua ettim bu kez işe alınsın diye

Haklısın tabiki bi bakıma da babası ile neden gidiyormuş sebebi söyledi mi? Belki işi almasında yardım edebilecektir bu ihtimal söz konusu olabilir mi? Biz bi süre işsiz kaldık eşim iş bulamadı en kv ile gitti işe alındı ben onlar giderken aklıma hiç kötü düşünce gelmedi. Sadece dua ettim bu kez işe alınsın diye
adamı ikisi de tanımıyor.ve knuda da yazdığım üzere adam bize evinde yemek yesek laf eder.ben eşime anlam veremiyorum. ne zaman iş yerinde bi problem yaşasa çözümü babasını aramakta buluyor

adamı ikisi de tanımıyor.ve knuda da yazdığım üzere adam bize evinde yemek yesek laf eder.ben eşime anlam veremiyorum. ne zaman iş yerinde bi problem yaşasa çözümü babasını aramakta buluyor
O 'da bi enterasan da. Benim kvde de işvereni tanımıyordu. Onlar sana karşı öyle olur da oğluna karşı öyle olamazlar. Babaya bağımlı bi eş ise kötülük göre göre bunu yapıyorsa. Eşinde sorun var demektir

O 'da bi enterasan da. Benim kvde de işvereni tanımıyordu. Onlar sana karşı öyle olur da oğluna karşı öyle olamazlar. Babaya bağımlı bi eş ise kötülük göre göre bunu yapıyorsa. Eşinde sorun var demektir
işte bunu konuşamıyoruz.Babası eşime faturasını ödemedi diye ben szi keşke sokağa atsaydım yazıklar olsun size harcadığım paraya vs dedi.Yani sadece bana değil eşime de bi iyilikleri olmamış.Eşim böyle yaparak onalrı her sorunumuza ortak ediyor.Neler yaptıklarını gör göre halen onlardan medet umuyor

Eşini 20 yıl erken yazdırmışlar:olamaz:
ağzınıza sağlık.Ben de böyle olaylarda hep derim 5 yaşındasın galiba diye.KV arayıp tırnaklarını kestin mi diye sorar oğluna.Ben de beni öpmek vs istediği zaman annesinden izin alıp almadığını soruyorum

işte bunu konuşamıyoruz.Babası eşime faturasını ödemedi diye ben szi keşke sokağa atsaydım yazıklar olsun size harcadığım paraya vs dedi.Yani sadece bana değil eşime de bi iyilikleri olmamış.Eşim böyle yaparak onalrı her sorunumuza ortak ediyor.Neler yaptıklarını gör göre halen onlardan medet umuyor
O zaman sorun eşinde. Ama eviniz kv kp üstüne mi? O yüzden birşey diyemiyor olabilir mi? İyi yönü bulmaya çalışıyorum ama yok galiba :)

ağzınıza sağlık.Ben de böyle olaylarda hep derim 5 yaşındasın galiba diye.KV arayıp tırnaklarını kestin mi diye sorar oğluna.Ben de beni öpmek vs istediği zaman annesinden izin alıp almadığını soruyorum
Ayyy şakaa :ruh:

Herkese iyi günler diyip direk olarak konuya gireceğim çünkü çok sinirliyim hanımlar.Beni diğer konularımdan bilenler vardır.Ben bi buçuk yıldır evliyim.Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyoruz.Çok çok fazla sorun yaşadık.Tam atlattık,çok mesafeli bi ilişki kurduk eşim de ben de zorunluluk dışı sohbet etmiyoruz,yaza da taşınacağız derken dünden beri her şey tersine döndü.Eşimin iş yerinde problemleri var.Dün bana bi işten bahsetti.Ama daha ortada kesin bişey yoktu ve bahsettiği iş konum itibariyle eve çok uzak.Dün hemen iş yerindeki onca yoğunluğa rağmen babasını aramış güya iş için yardım istemek babında.Ben dün bunu tesadüfen gördüm.Şimdi bazıları ne var bunda diyebilir.Ama kv ve kp bu zamana kadar bize onlara misafirliğe gittiğimizde yediğimiz yemeği bile laf etmiş insanlar.Ne hastalıkta ararlar ne de sağlıkta.Eşime ve bana bi gün yüzü göstermezler anca dertleri olursa,bi de sıkça müdahele etmek için ararlar.Eşim de ben de bu konuları kendimiz çözerken,kimseyi hayatımıza karıştırmazken iyiydik. Ama yine başa döndük.Bugün çok fena tartıştık.Akşam kp ile iş görüşmesine gideceklermiş.Ya hanımlar ben mi yanlış düşünüyorum koskoca adam veya kadın nerde çalışacağına kendi karar veremez mi?Hadi karşıdakiler anlayışlı,gerçekten iyi niyetli olsalar neyse.Ben kendi işini kendin halledemezsen tabi herşeyine müdahale ederler,evli iki insan bi konu hakkında karar veriyosa başkasına göre karar değiştirirsen bu iş yürümez.Taşınsak da sen bu sorunu halletmeyince dünyanın öbür ucuna da gitsen yapamayız diyince de sorun zaten ben de keşke yaşamasam vs ye geldi olay.Bu konudan en başından beri muzdaribim söz de verse yine başa dönüyoruz.Sizce haksız mıyım?
ne var bunda bu kadar büyütülücek. babasıyla görüşmesin mi istiyorsunuz. bıtrakın iş görüşmesi için yardım istemiş o da oğlu olarak eşlik etmiş. bunun ucu size dokunmuyor ki. bunun neresinde hayatınıza karışmış oluyorlar. ne istiyorsunuz siz ailesini silip atsın mı? bence bu konuda üstüne gitmek ters teper annesi ve babası ile olan ilişkisine mudahale etmeyin. tabi bunun ucu size dokunmadıkça.

Benim anladığım şekliyle KP zaten iş kararına karışmıyor. Eşin karar vermiş. Sonrasında babasından yardım istemiş. Yani ortada verilen bir karar var zaten. Yani kimseye kendi başına halletse daha iyi tabi ama işveren babasının tanıdığını falandır senin kp aracı falan olacaktır orasını bilemem. Sen ne kadar sevmezsen sevme hatta eşin de ailesine kızsın birçok konuda malesef ki onlar onun ailesi. Senin kadar sağlam durmasını bekleme

Arkadaşlar bende bi soru sorup konuyla ilgili bilgi almak istiyorum ama nerdrn soruluyo nerden konu açılıyor beceremedim yardımcı olabilecek biri varmı

Back
X