Hanımefendi bizim fikirlerimize başvurmak istemişsiniz ama bizim fikir ve tavsiyelerimizi umursamayacak, yine kendi kendinizi kandırıp o pembesi gidip tozu kalan evliliğinize kul köle olacaksınız. Çok acıyorum ve üzülüyorum size ve sizin gibilere. Gururunuzu haysiyetinizi bir erkeğin ayakları altına sermek neden hoşunuza gidiyor? Eşinizin sizi aldatma potansiyeli %100! Bunu siz de biliyorsunuz inadına aldatmaması için her şeyi geçiriyorsunuz aklınızdan. Eğer psikolojik olarak ya da bedenen sağlıklı bir birey olarak hayatınıza devam etmek istiyorsanız sizi zerre önemsemeyen bu insanla tüm bağları koparırsınız. Dünyanın sonu değil boşanmak, ayrılınca acıdan ölmezsiniz, mutlu bir şekilde hayatınıza devam etmek için bir erkeğe ihtiyacınız yok hele ki böyle bir tipe. Şayet düşündüğünüz gibi bir durum varsa ve siz gerekeni yapmayacaksanız (boşanmayacaksanız) boş yere bizi de kasmayın oturun evinizde kocanıza sırnaşmaya devam edin. Yok ben kendimi daha fazla harcayamam derseniz de buna karşı çıkacak güç sizde yeterince var. Lütfen kendinize bunu yapmayın, kendinizi ezmeyin. Kimseye de ezdirmeyin.