Ay bayıldım yoruma ve sunu da ekleyeyim instaya giyin süslen foto at bir sürü arada hikaye at whatsapp tan günlük işlerini yaparken arkadaşlarınla dışarıya çık ordan paylaşım yap kıskansın dünya onun etrafında dönmüyorBak yüzüne kapattığın halde aramış, ne yapacağının hesabını veriyor. İletişime geçmeye çalışıyor tekrar. Bu hafta gitme. O aramadıkça arama mesaj atma. Bir psikolog bul. Sonraki hafta gittiğinde de kredi kartını bartın'da unutmuş ol. Yanında kendine yetecek kadar nakitle git. Gittiğinde de bu şekilde otobüsle çok zor oluyor diye yakın. Sonra kredi çek araba al, kocana süpriz yap bak araba aldım diye! O nasıl kendi kafasına göre iddaa oynuyorsa istediği kadar trip atsın araba için. Hem ayağını yorganına göre uzatır, canını sıktığında kredim var biliyorsun dersin göndermezsin para. Kızım dişini göster biraz. Sen iddaa oynarken bana mı sordun diye bir de onun için kavga et. Kısasa kısas. Şifresini vermiyorsa verme. Kızlarla yazışıosa sen de gizemli havalara bürün. Tepki göstermiyorsa senin yazdıklarına sen de onu salla. Emin ol hiç bir kariyeri olan genç kız kocan boşansa da evlensem onunla diye beklemiyor