Bir yere bir is yaptirmaya godecegimiz zaman benimki de is yeri rozetini takar. Hatta daha da acisini anlatiyim eksik kalmasin. Gecen ay universiteden bir kiz esimi ve beni savciliga sikayet etmis. Ben tabiki bisey yapmadim ama rahatsiz ettigimizi one surmus. Savci da inanmadi tabiki o kiza ama sonuc olarak bir savcinin odasina gidip ifade verdim esim olacak karaktersiz yuzunden.aynen öyle. mesela o "eski" sevgilim de hep her yer de 'itü mezunu adamim", "bir itü mezunu olarak" "bir itü makina mühendisi olarak" "itü makinayi dereceyle bitrdim ben" gibi cümlelerle konusurdu hep. cok fazla kullanirdi. bunun da sebebi eskiklik hissetmesi. bunu insanlara söyleyip degerli hissetmesi gerektigi icin. cok acizce bir durum.

Bir fedakarliktir takmissin gidiyorsun, gordugun gibi senden fedakarlik isteyen yok, davet eden bile yok. O sandigim yerse sadece Iranli degil Nahcivanli, o cevredeki Rus mentalitesi benimsemis ablalar da geliyor haberin ola. Adam sana acikca gelme ben surtucem demis sen hala fedakarlik! yapip kendini pacavra yapma derdindesin