Konu eşim

Sirnaşmadi diye değil sohbeti bile mesafeli oluyor yanlış anladınız beni
Regl olduğunuzda söylemeyin bigün
Bakalım nasıl davranacak
Yanaştığında ise regl olduğunuzu söyleyip gözlemleyin
Topuklayarak kaçıyormuş gibi lanse etmişsiniz
Eğer öyleyse o an tepki verirsiniz sizde

Regl olduğunuzda söylemeyin bigün
Bakalım nasıl davranacak
Yanaştığında ise regl olduğunuzu söyleyip gözlemleyin
Topuklayarak kaçıyormuş gibi lanse etmişsiniz
Eğer öyleyse o an tepki verirsiniz sizde
Bu sefer deneyeceğim ama öyle yapıyor gerçekten anlam veremiyorum

Eskiden alır di bu yıl başladı bu huyları önceden hiç bişey yapması sarılıp uyurdu şimdi sırtını dönüp yatıyor
O sırtını dönüyorsa siz sarılın? Yaklaşmaya çalışın niye her şeyi ondan bekliyorsunuz? O ömür boyu sarılmasa opmese siz yapmayacak misiniz? Sarılın sırnaşın bakalım ne tepki verecek adetsiniz diye illa her şey yasak mı oluyor yani ?

Benim eşimde anlattığınız gibi sebebi beni sıkmak daraltmak istemediğinden.Ayrıca zaten o gelse ben daralırım.Böyle dönemlerde ilgi istediğim olursa ben giderim. Bence siz algıda seçicilik yapıyorsunuz :)

Slm bayanlar konuya gireyim hemen biz 9 yıllık evli bir çiftiz ancak bu yıl eşimde şöyle bir huy başladı birlikte olduğumuz zaman sonraki günlerde olsa bile çok samimi davranıyor aşkım canım cicim yalnız özel günümdeysem evin içinde arkadaşıymisim gibi davranıyor bu durumu benim canımı çok sıkıyor bugün dayanamadım söyledim işe giderken sarıldı sana belli etmiyorum ama seni seviyorum dedi akıl akıldan üstündür neden böyle oluyor.🤔
Bunca yıla rağmen seni seviyorum diyormuş. Cinsel olarak oldukça arzuluyor uzak durmuyor. Bence bir sıkıntı gözükmüyor. Cinsellik olmazsa daha sıkıntı oluyor.

Bunca yıla rağmen seni seviyorum diyormuş. Cinsel olarak oldukça arzuluyor uzak durmuyor. Bence bir sıkıntı gözükmüyor. Cinsellik olmazsa daha sıkıntı oluyor.
Cinsel anlamda uzak durmaz ama öyle yapınca gözüme batıyor belkide ben abartı yorumdur bilmiyorum

Back
X