• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu esim

Benim ki de senin ki gibi haklı da olsa haksız da olsa sesi kalın olduğu için bağırır üste çıkmaya çalışır.Küçükken falan da kardeşlerine yaparmış.Karşılık verince de üstüme yürür

Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor

yahu adam seni dövmeye kalkıyor
bağırsa ne bağırmasa ne
sorun bağırması değil ki
bağırmak diye konu açmışsın

Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor

alttan aldıkça tepene çıkmış. benimki bikere ailesinin yanında bana kızdı, kv mutlu oldu tabi.
ben de çok sinirlendim nasıl başkalarının yanında kızarsın diye o ortamda 2 saat konuşmadım, surat astım.
aile boyu gerdim onları:KK53:
o ona ders oldu.:KK8:

Bir daha toplum içinde bağırırsa o toplum önünde yalnız bırakıp uzaklaş ordan. Ve onunla cidden küs.
Kendini toplasın ve her bağırmaya yakın bunu düşünsün.

O zaman fikir verin nasıl davranayım yada ne yapayim
Esinizin yapisini bilmiyorum ben olsaydim adam olana kadar konusmam surekli laf sokarim dunyayi dar ederim kavga cikartirim surekli insanlarin icinde bozup dururum.ama bu durum esim icin gecerli agzini acip bi sey demez. sizin esinize terste tepebilir bilemedimo_Oo_O

Hic mi tanıdığın abin eşin dostun yok bi köşede sıkıştırıp iyi bi benzetsinler :KK11:böylelerine bu şekilde yapacaksın başka bişey fayda etmez
Bak bi daha sana eş....k gibi a.......cakmı:KK20:
Ay sende benim kafadansin. Bana deselerki 3 ay omrun kaldi, kk daki hanimlarin piskopat kocalarini teker teker öldürüp oyle ölürdüm icim rahat bir sekilde. Gercekten sinir ediyor bu adamlar beni. :mad:

Bazı erkekler karısına başkasının yanında bağırdığında taş fırın erkeği sanılacağını sanıyor.Ama erkeklik dilde değil yürekte

Canım sende ona bağırdığında alttan almayıp daha beter sinirlenip vurmaya kalkıyorsa sende ona aynı şekilde davranmak yerine gül ha ha ha hay bayılıyorum bu adamın bağırışına de bigün bağırmasa özlüyorum kocacımın sesini de dalga geç yani baktın gülüp geçiyorsun bağırmalarını umursamadığını anlarsa bu huyundan vaz geçebilir

Back
X