konu eski sevgilim :(, fikrinizi söyleyin lütfen

nevertheless

05 ucu olup da vermeyenin
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
49
0
36
Erzurum
6 ay kadar oldu ayrılalı. ama güya medeni bi şkelide ayrıldık diye hala facelerimizde ekliyiz ama hiç bişey yazmıyoruz.. ben 1,5 ay önce facemi kapattım. bi akşam beni aradı. " face'ni kapatmışsın, bayadır da görünmüyosun seni merak ettim nasılsın" dedi, tabi o an çakırkeyf olma ihtimali de var. faceyi kapatmamın biraz da bahane olduğu kanısındayım. havadan sudan konuştuk. 1 haftadır face mi açtım, ikimizde online oluyoruz ama kesinlikle yazışmıyoruz, hiç bi atak da yok. ne düşünmem lazım, bi fikir verin lütfen

eğer konuşmak istese faceten de yazardı.
çakırkeyf olma ihtimali var demişsin, bunu göz önünde bulundur.

sarhoşken değil ayıkken seni hatırlayanı düşünmelisin:) düşünmeye değmez boşuna kurupta canını sıkma.. bu kendini üzmekten başka bi işe yaramaz.

Boşluğa düşüp seni aramış da olabilir.

Hemen yelkenleri suya indirme.
Tabi neden ayrıldığınız da önemli bir mesele.

Çok da üstünde durup kafa patlatacak bir durum değil.
Eskiler yapar böyle şeyler.

ya varya dürüst olmak gerekirse aşk acısı değil de kuyruk acısı var bende. ayrıldıktan 2-3 ay sonra bi iki defa face de yazdı bana ama öyle sıradan kısa yazışmalardı. faceyi kapatınca da tabi takip edemedi artık, o yüzden aradı. o pişmanlığını görmem lazım benm , yoksa valla içim soğumuyo. ayrıldıktan sonra da kesinlikle hiç aramadım, ona hiç yazmadım.

ben de zamanında aynı şeyleri yaşadım canım, ayrıldık bitti dedik feyslerimizde ekli idik, online olsak da asla yazışmıyorduk ama yolda falan karşılaşırsak konuşuyorduk bişey yok gibi.. meğersem benden bi adım gelmesini bekliyormuş sonradan öyle dedi, bazı erkeklerde bu huy olabiliyor bunu göz önüne al, hele de burcu balıksa asla özür dilemeyi bilmez, hep kendisi haklıdır.. aşkımdan ölsem de yazmazdım dedi keza.. feyste ekli iseniz hala bence bi sorun yoktur, herşey sanal mı diceksin belki ama inan ki ben günde 50 defa bakardım beni sildi mi naptı die, ama silse beklemeden silerdi canım, bence senin biraz peşinden koşmanı bekliyor gibi..

sen selam ver böyle için içini yiyeceksen bu komik kasmaları anlamıyorum eski sevgilin halen arkadaş listende silmiyorsun ama online olunca da yazmıyorsun kaç yaşındasınız gerçekten merak ettim sevgilin ve sen 18 yaş altı değilseniz de henüz büyümemişsiniz demektir

facede de goremeyınce meraktan aramıs snra bakmıs gerı gelmıssın rahatlamıs....
bence anlamıs senın onu hala unutamadıgını we gerı gelse barısacagını o yuzden rahat....

faceye mutluyum felan yaz aşk sarkıları paylas bak nasıl tutusuyo

bunu benmle paylaştğn için çok sağol ttyche. onun burcu yay, ben de kovayım. bizim ilişkimzde ayrılmak isteyen taraf oydu. ama ayrıldıktan sonra hiç bi hamle yapmadım ben. valla bilmiyorum belki bi ara ben de bi kere "slm" diye yazarım. ne bileyim.. sonuçta onun da daha önce yaptığı bişi bu.. offffffffffffff... siz ne kadar zaman sonra tekrar görüşmeye başladınz ?

kesnlikle katılıyorum, senden emin oldugu için bu kadar rahat, benmki de sen sil istersen beni benim bilgisayarım bozuk demişti.. bahane tümüyle, silmiceğimi bildiği için dedi.. ki kendmi biraz geri çekince hemen yumuşadı.. ah erkeklerrr :)

cindy 16 çok tatlısın ya , free freedom kesinlikle haklısın, bi başkası yapsa bunu seninle aynı yorumu yapardım. ama insanın başına gelince şapşallaşıyo işte. ona bişey belli etmiycem, gururum ezilmesin diye saçma sapan şeyler yüzünden kasılıyo. ve evet kesinlikle 18in üstündeyz . ben 25 o 28 :))

bizde de ayrılmak isteyen oydu canım, ben de senin istediğin gibi olsun dedimm.. tam 1 ay snra geldi yanıma bişey yokmuş gibiii ama onun dışında ben de çaba göstermedim, seviosa ve vazgeçemiosa gelir çok arayı açmadan (((

erkek olsun kadın olsun bir kişinin gerçek niyhetini öğrenmek istiyorsan ani hareketlerine,sinirli olduğu zamana ve sarhoş olduğu zamana bakacaksın.çünkü,o zaman hareketlerini kontrol edemez.sarhoşluğuna takmışsında bir insan neden çok içer.ya keyiften ya da kederden.bildiğim kadarıyla erkeklerde ayrılık durumlarında arkadaşlarını içmeye götürüyorlar.artı içki cesaret verir.sakinleşir.çakır keyifmiş.bence madem normalde facede eklisiniz.ve seni aradı.dediğin gibi açtım bak gibisinden bir duvar yazısı gönderbilirsin.ya da meil.sonra arada bir iki paylaşımını beğen,konuşursa havadan sudan konuş.arkadaşça.doğum günü falan yakınsa kutla.hem bu sayede rahattayamazda.kafası karışır hatta.unuttuda sadece arkadaşça mı konuşuyor der.dışarda da üzüldüğünü belli etme.normalmiş her şey gibi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…