konu eski sevgilim

BaDila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
33
0
36
Konya
geçen sene buldu beni aslında tanışmak için fazla çaba gösterdi tanıştık felan ama hiç bişi olmadı armızda bi süre snra birbirimiz bi daha hiç görmedk ve bu sene yolda karşılaştık beni faceden eklemiş onayladım felan telefonu bozulunca numaram silinmş tekrar istedi verdm numaramı knşmaya başladık ilk başta hç kmseye sölemediği sevdiği kızı söledi bana bende ona sevdğim oğlanı söledim derken biz bununla yakınlaşmaya başladık ve onları unutup brbrmizi sevöeye başladık 17 haziranda çıkmaya başladık ve 17 temmuzda ayrldk.ilk hatayı o yaptı bi kızla tek başına evde kaldı bende bu aldatılmaktr deyip ayrıldım brz süründü ve affettm snra bi kıskançlık yüzünden bende ayrıldı şimdiyse seni seviyorum ama unutmaya çalışıyorum diyo tekrar barışalım diyorum biz artk olamayız hem sen ii birisin eğer barışırsak ben bi süre snra seni aldatrm dedi ne yapmalıyım canım çok yanıyo yardım edin ltfen :(:50:

hakikaten pardon ama yaş kaç acaba??? herneyse yaşın kaç olursa olsun çocuk acıkacık aldatırım ilerde demiş neyine üzülüyosunki hayatına bakkkk:37::37:

huyunu önceden belli etmiş
aLdattabılırım demıs bunları dusunup sogumaya çalışsan ondan
bılıyorum zor olcak ama aldatılmayıda ıstemezsın galıba :(

evet aldatırım demiş bak yani tekrar aldatma olasılığı çok yüksek bunu bi düşün tekrar üzülmek istemiyorsan tekrar deneme tatlım

geçen sene buldu beni aslında tanışmak için fazla çaba gösterdi tanıştık felan ama hiç bişi olmadı armızda bi süre snra birbirimiz bi daha hiç görmedk ve bu sene yolda karşılaştık beni faceden eklemiş onayladım felan telefonu bozulunca numaram silinmş tekrar istedi verdm numaramı knşmaya başladık ilk başta hç kmseye sölemediği sevdiği kızı söledi bana bende ona sevdğim oğlanı söledim derken biz bununla yakınlaşmaya başladık ve onları unutup brbrmizi sevöeye başladık 17 haziranda çıkmaya başladık ve 17 temmuzda ayrldk.ilk hatayı o yaptı bi kızla tek başına evde kaldı bende bu aldatılmaktr deyip ayrıldım brz süründü ve affettm snra bi kıskançlık yüzünden bende ayrıldı şimdiyse seni seviyorum ama unutmaya çalışıyorum diyo tekrar barışalım diyorum biz artk olamayız hem sen ii birisin eğer barışırsak ben bi süre snra seni aldatrm dedi ne yapmalıyım canım çok yanıyo yardım edin ltfen :(:50:

ilahi yaa çok güldüm buraya:1::1::1:çocuk zaten başka birini severken seni faceden ekleyip yakınlaşıyo,yani o kızı senle aldatıyo seni de başkasıyla aldatır tabi zaten bunu inkar etmemiş yaparım demiş..boşveeer yaşın daha küçük ilerde kimler çıkar karşına üzülcek bişey yok

yol ver gitsin. ne diye eski defterleri karıştırıyorsun. sevdiğin çocuk varmış, onunda sevdiği biri.
o sevdiklerinizden umut verici sözler duyamadıgınız için siz gene kala kala birbirinize kalmışsınız bence.

kendime gelip bu seferde ben knştum ve gitti artık bitti.hepnze teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.:71::71:

en iyisini yapmışsın :34: olmayacak duaya amin demek olurdu..
Allah iyilerle karşılaştırsın cnm :34:

Back
X