Konu hakkında bilgi verir misiniz? lütfenn :(?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
arkadaşlar sorum biraz saçma olacak belki ama ben daha önce kimseyle buluşmadım buluşsamda tek değildik ilk defa biriyle bulucağımız zman neler konusulur öncesi ve sonrasında neler olmalıdır bilgi verirmisiniz? mesela buluşmadan sonra mesaj atılmalımı ya da kim atmalı v. b. lütfennn

öyle şunu konuşayım bunu konuşayım denmez ki o an konu konuyu açar

kendini şartlandır ma bence doğalına bırak o mesaj atarsa sende karşılık verirsin

Buluşma noktası tespit edilir..

O noktaya ılerlenır vaktı gelince..

Buluşan ve buluşulan öpüşür, hal hatır sorar..

Bulusulan; nereye gidelim? der..

Buluşan ona bırakır..secilen yone ılerlenır..

Buluşan ve buluşulan gıttıklerı yerde yer veya içer..yerken konuşur..hımmm yemek güzelmiş..

İçerken konuşur füüüp oooh bee bu havada ıyı gıttı..

Buluşulan,buluşanı evıne bırakır..bırbırlerınden hosnut kaldılarsa eve ayak basıldıgı an bırı msj ceker..

Ozledım..ne zaman buluşak?

Son düzenleme:
Süper :

Süper :)

Buluşasım geldi.

Ben okurken sonunu çok daha farkı beklemiştim otisabiye niye başlamadan kiii

Okudum okudum anlamadım..ne yazdın:)

Bu kadar işi tepetaklak anlatmazdım ama kızım elimden kapmaya calısıyordu teli..acele olarak müsait bı yerde ındırdım. Mecbur

ilk defa buluşuyosanız birbirinizi tanımak için sorular sorarsınz konu konuyu açar öle devam eder belli bi kuralı yok ki.

nasılsın,neler yapıyorsun, nelerle uğraşıyorsun, iş güç.... baktın konu kalmadı kur klasik cümleyi
eee havalarda soğudu

Bunun kuralı akışı belli değil ki.
Rahat olacaksın, kasmayacaksın. Tek kelimelik cevaplar vermeyeceksin türeteceksin.

öyle şunu konuşayım bunu konuşayım denmez ki o an konu konuyu açar

kendini şartlandır ma bence doğalına bırak o mesaj atarsa sende karşılık verirsin
peki ne o ne ben msj atmazsak öyle kalırsa yada yanında birini getirirse boşmu bu iş

hahahahaha bu üzelll olmuş teşekkürler peki buluşurken yanında birini getirirse yada buluştuktan sonra msj atmazsa yaşmı bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…