• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu hakkında bilgisi olan

1i7beni

hayat bana waykiki way way
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
582
33
318
Kızlar bilenler cevaplasın lütfen emekli olup üzerine kayıtlı arabası ve bir dairesi bulunan kişiye 50.000 TL konut kredi çıkarmı? özellikle bankacı arkadaşlar bileniniz varsa cevap verebilir mi? bir de bu kredi kaç günde çıkar, halen bir haber gelmedi, ve son soru kredi başvuru yapıldığında kişinin üzerine kayıtlı mal varlığı görülüyor mu ve bunun kredi çıkmasında bir artısı varmı? karışık oldu sanırım cevap veren olursa sevincem.

Elinizdeki ev yada arabayi ipotek yoluyla tabiki verirler. Ayrica kidi emekli oldugundan daha onceki kredileri gözden gecirilir. Halihazirda odediginiz kredi varsa vermeyebilirler. Bankacı degilim ama cok kredi cektik deneyimlerime gore söylüyorum. He bide emekli kisinin yasida 65 gecmisse bazi bankalar vermiyor diye biliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bildiğim kadarıyla cevaplayım istedim.
ayrıldıgım bankada boyle bır durum olsa,kişi emekli,evi arabası var bunlar artı puan. bir yada iki kefıl ıstenır.
kredı alacak kısının kredı puanının yanında kefıllerın de kredı puanları ve gelır durumlarına bakılır.
sonrasında evın bır eksper degerının olması gereklı.% 80 i en az 50.000 olmalı. 1 haftayı gecmez cıkması, ben en erken 2 gunde tamamlamıstım bır musterımın acılıyetı oldugundan. ama ortalama 3-4 gun ıdı.

Elinizdeki ev yada arabayi ipotek yoluyla tabiki verirler. Ayrica kidi emekli oldugundan daha onceki kredileri gözden gecirilir. Halihazirda odediginiz kredi varsa vermeyebilirler. Bankacı degilim ama cok kredi cektik deneyimlerime gore söylüyorum. He bide emekli kisinin yasida 65 gecmisse bazi bankalar vermiyor diye biliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bildiğim kadarıyla cevaplayım istedim.
ayrıldıgım bankada boyle bır durum olsa,kişi emekli,evi arabası var bunlar artı puan. bir yada iki kefıl ıstenır.
kredı alacak kısının kredı puanının yanında kefıllerın de kredı puanları ve gelır durumlarına bakılır.
sonrasında evın bır eksper degerının olması gereklı.% 80 i en az 50.000 olmalı. 1 haftayı gecmez cıkması, ben en erken 2 gunde tamamlamıstım bır musterımın acılıyetı oldugundan. ama ortalama 3-4 gun ıdı.

Cvplar için teşekkürler. ödediği bir kredi yok daha önce kredi işine hiç girmemiş biri, yaş 65 in üzerinde evet bnde duydum bazılarına vermiolarmış yaş geçince diye,

Evin değeri 118 falan bize gerekli olan miktar 50-55 bin tl kadar, nerdeyse bir hafta olacak başvuralı, hala haber gelmedi bu çıkmamış demek mi bilemedim.

Cvplar için teşekkürler. ödediği bir kredi yok daha önce kredi işine hiç girmemiş biri, yaş 65 in üzerinde evet bnde duydum bazılarına vermiolarmış yaş geçince diye,

Evin değeri 118 falan bize gerekli olan miktar 50-55 bin tl kadar, nerdeyse bir hafta olacak başvuralı, hala haber gelmedi bu çıkmamış demek mi bilemedim.

eksperler belırlı gunler randevu ıle gıdıp bakıyor eve, ee tabı onceden kısı hakkında bır ıstıhbarat soz konusu. bankanın veya subenın durumuna gore gecıkme olabılır.
bir de daha once hıc kredı ılıskısı yoksa kısının kredı notu sıfırdır, bu durumda kredı verılmesı cok zor. en azından bır ek hesap ve ya kredı kartı kullanıyor ve duzenlı de oduyorsa kredı notu yuksektır.
bir hafta cok gec degıl ama bankayı suan ararsanız sıze net bılgı verırler. olmayacaksa da bellıdır.

eksperler belırlı gunler randevu ıle gıdıp bakıyor eve, ee tabı onceden kısı hakkında bır ıstıhbarat soz konusu. bankanın veya subenın durumuna gore gecıkme olabılır.
bir de daha once hıc kredı ılıskısı yoksa kısının kredı notu sıfırdır, bu durumda kredı verılmesı cok zor. en azından bır ek hesap ve ya kredı kartı kullanıyor ve duzenlı de oduyorsa kredı notu yuksektır.
bir hafta cok gec degıl ama bankayı suan ararsanız sıze net bılgı verırler. olmayacaksa da bellıdır.

Kredi kartı kullanıyor ama kredi daha önce hiç çekmedi kastım oydu:34:
Bakalım artık hayırlısı ama umarım çıkar :18::18:
​

Evi ve arabayı ipotek aracılığıyla tabiki çıkar. Ama kredi puanı düşükse çıkma olasılığı yok canım. 1 haftayı bulmaz çıkması.

Kızlar moralim çok bozuk, babam gitmiş bankaya maaş yetersiz diye malesef kredi çıkmamış, o kadar üzgünüm ki anlatamam şimdi napcam ya evide çok beğenmiştilk kapora bile vermiştik.:14:

Babanız maaş aldığı banka ile görüşsün, siz de ailenizle beraber yaşıyorsanız ve çalışıyorsanız, hane geliri hesaplanıp ona göre kredi verilebilir.

Annem emekli, maaşını ziraat bankasından alıyor. Daha geçen ay ziraat bankasıdan kredi çekti. Taksitler maaşının iki katı. Ben öğretmenim, benim maaşımı da hane geliri olarak kattılar ve 1 hafta içerinde tapumuzu bile aldık. Ayrıca, krediyi 120 aylık çekebilirsiniz, ama Allah gecinden versin krediyi çeken kişi vefat ederse, kalan borç aileden tahsil edilir.
Anneme 6 yıllık kredi verebiliyorlardı, ama taksitler yüksek olduğu için biz 8 yıllık çektik ve ben kefil oldum.
Son olarak, kredi çekeceğimiz zaman neredeyse tüm bankaları dolaştım ziraat bankası haricinde diğerler bankalar, maaşı yetersiz, yaşı geçtiği için 10 yıllık kredi veremeyiz vs. vs. olmaz demişti. Ama maaş bankası ziraat hiç bir sorun çıkarmadı.

Back
X