- 31 Mart 2015
- 85
- 72
- 18
- Konu Sahibi qrealiteee
-
Selam kk'nın ponçirik kızları,
Hiç dolandırmadan direk konuya dalıyorum.
Bir firmada muhasebe departmanında çalışıyorum. 6.cı ayımı doldurdum. Muhasebede iki kişi çalışıyoruz. Cinsi erkek bu arada. Afedersiniz ama tipik bir patron yalakası. Yalnız Arkalarından da atar tutar, küfreder demediğini bırakmaz.
Her işi yapmaya çalışır gider üretimdede çalışır .
Araçta yükler , patronlarına çayda getirir, bardakları toplar. Çok amaçlı bi eleman. Sonrada aman efendim her işi ben yapıyorum , hiçkimse hiçbi halttan anlamıyor, Ben olmasam iş yürümüyor. Yakında ben olmasam bu firma batar diyecek az kaldı :)
Çalışanları patronlara kötülüyor sürekli şahit oluyorum buna. Patronlarımzda bayılıyor dedikoduya zaten.
Çalışanlarada onları çekiştiriyor ve eminim beni de dedikodularına dahil ediyor saolsun atlamıyor :). 10 kişi çalışıyorz üretimdekilerle birlikte
ama hiç kimse birbirini çekemiyor anlamsız bir şekilde. Patronların sürekli suratlar asık ne bir günaydın ne
bir iyi akşamlar ne bir hal hatır moral ve motivasyon adına tek bir tane sözcük duymadım. Sürekli eleştiri ,
memnuniyetsizlik ,en ufak hatada bağırıp çağırma. Onlarda normal değil anlayacağınız.
Mutfaktaki ablamızıda es geçmek istemiyorum. Herşeyden şikayetçi bu ablamız. Bi arkadışmız yemek
ydikten sonra ağzını sildiği peçetesini tabağa atıyormuş, diğeri tabağını çalkalamıyormuş, diğeri masasından
tabağını kaldırmıyomuş vs. vs. benim odaya her sabah pazarlamacıya diğer arkadaşa çay getirir bana
getirmez. sen bayansın kalk al tavrında , yemekte benim masamda sadece tabak diğerlerininkinde ekmeği ,
turşusu,yoğurdu hepsi var. Kaç kez söyledim laf soktum 1-2 gün iyi sonra yine aynı.saat 3 ' e kadar
çalışıyor ve üçten sonra gelen misafirlerle ben ilgileniyorum . onların bulaşığınnı yıkıyodum 1 kaç ay öncesine kadar .
Kadına her konuda yardımcı olmaya çalışıyordum . Baktım hiçbiri gözle görünmüyor bende bıraktım yapmayı. Kadın düşmanı olduğu kanaatindeyim artık .
Sinirlerim bozuluyor artık . İş yerimden , iş ortamımdan , çalışma arkadaşlarımdan hiç memnun değilim( mutlu olamıyorum sürekli dedikoduyla beslenen , suratını beş karış asan insanların içinde. İş bulmadan ayrılmakta istemiyorum . İş bakıyorum kaç aydır yok yok Eve gelince çok agresif oluyorum bu yüzden , sabah oflaya poflaya gidiyorum.
Ne yapayım sizce kızlar . Psikolojimin iyice bozulmasını mı bekleyim yoksa pılımı pırtımı toplayıp, işinizede, sizede diyip çıkıp gtmeyi mi ?
puff baktımda yukarıya doğru Allah okuyanların gözlerine sağlık sıhhat versin :) hayırlı gözyanmalar )
Yani ben görev tanımınızı çok merak ettim.
Sevgili ponçirik arkadaş ,daha 6 ay olmus baslayali cok kaybin olmaz baska is bak
Yapmayın.Muhasebe personeli olarak başlamıştım oysaki fatura kesme , fatura girme , Cari hesap takibi, Çek - senet bordrolar- , ihale ba-bs ihale dosylarını hazırlama Çay servisimden arta kalan zamanlarda bunlarıda yapıyorum ::)
Bir kaç aydır bakıyorum ama malesef bulamadım henüz kayda değer birşey. Yoksa bakmayacağım gözlerinin yaşına)
Bence de iş bulmadan çıkma.
Bir süre görme duyma.
Ama o mutfaktaki kadına ben bile sinir oldum.
Bana da yapmıştı eski çalışan
Mutfağın kapısına kadar gidip bana bi çay getirir misin deyip dönüyodum inadımdan, böyle böyle getirmek zorunda kalıyodu.
Herkes haddini bilse işini yapsa sorun yok.
Çok ihtiyacın yoksa da patlama noktasında al çantanı çık aman.
Kimse vazgecilmez değil
Yapmayın.
Ruh sağlığım yerinde değilsen mutsuzsam çokta paraya ihtiyacım yoksa durmaya da gerek yo diye düşünüyorum. Ki bir ara dershane ücretimi ödemem gerek olduğu halde dayanamayıp işi bırakmıştım dünyaya 1 kere geliyorum
Erkekler iş dünyasında yalakalık konusunda kadınlara yüz milyon basar neden bilmiyorum ama bu gerçekten böyle.. kadınlar birçok konuda daha mert neyse bence siz işe o mutfakçıdan başlayın açın ağzı yumun gözü gerekirse tabakları kırın ayağını denk almasını söyleyin sonra o dedikodu yapanlara 'kadınlar sizin kadar dedikodu yapmaz bu ne be iğrençsiniz' diyin zaten kaybedecek bişeyiniz yok işi bırakmayı bile göze alıyorsunuz bari orayı adam edin gidecekseniz de öyle gidin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?