Konu Kayinvalide

Hak savunma konusunda savunurum ama saygı yi on plana koyuyorum esimin ailesi onu kırmamak adına ama bazen bazı noktalarda dur demek gerekiyor bunu yapamıyorum galiba
Oldu canim kv pislik yapsin kocam gerizekalilik yapsin doldurusa gelip beni azarlasin ben daha saygi maygi diyeyim😐😂

Senin paran yok mu? Neden onceden kv ne bunun hesabini veriyorsun mesela? Kocanda dahil.. sanki dunya meselesi yaptiracagin makyajin izahini yapiyorsun tum sulaleye😐😂cidden baslarim boyle dugunede makyajada.. ya o dugune gitmem ya da inadina istedigim makyaji yaptirir giderim.

Aynenn keske ah söylemeseydin ben halletseydim basta ben hata ettim dogru diyorsunuz esimin tavrı beni yaraladı zaten
Şunu merak ettim: yaptıracağınız makyaj bu kadar olay oluyosa, hayatınıza ne kadar mudahale edildiğini düşünmek bile istemiyorum. Bu küçücük konuda bile kv sözü geçiyosa vah size. Ailenize gitmeniz kalmanız, size gelen misafirler, arkadaşlarınızla görüşmeniz, eşinizle gezmeniz, alışveris yapmanız, aldığınız eşyalar, kıyafer vs... sahi bu konularda işler nasıl yürüyor? Saçınızı boyatsanız nolur hayal edemedim. Referandumla evet hayır oylamasıyla karar verilir heralde. Siz hayatınızı eş ailesinin eline vermişsiniz. Bu hayat sizin; bu yüz, saç izin.

Şunu merak ettim: yaptıracağınız makyaj bu kadar olay oluyosa, hayatınıza ne kadar mudahale edildiğini düşünmek bile istemiyorum. Bu küçücük konuda bile kv sözü geçiyosa vah size. Ailenize gitmeniz kalmanız, size gelen misafirler, arkadaşlarınızla görüşmeniz, eşinizle gezmeniz, alışveris yapmanız, aldığınız eşyalar, kıyafer vs... sahi bu konularda işler nasıl yürüyor? Saçınızı boyatsanız nolur hayal edemedim. Referandumla evet hayır oylamasıyla karar verilir heralde. Siz hayatınızı eş ailesinin eline vermişsiniz. Bu hayat sizin; bu yüz, saç izin.
Begenmekten yoruldum msjlarini zalimin kizi😐😂

Ya inanın bende bunlari yazacağımı düşünmezdim. Hic bu kafalarda olmadim yazanlara da amaan de gec sabret ne takıyorsun derdim. Ama oyle olmuyormuş ben dogum yapali 7 ay oldu çocuğa kadar gayet iyiydik kv le hala da öyle kavgalı falan değiliz ama bazı şeyler ust üste oldu ve ben artık doldum taktim kendisinden nefret ediyorum dayanamıyorum. Buraya yazma sebebim içimdeki sinir patlamasını biraz olsun dindirmek kusura bakmayin uzun oluyor böyle. En son ki olayi söyleyeceğim sadece ama bundan önce de bu tip olaylar oldugu içindir patlamam. Eltimin düğünü olacak ben profesyonel makyaj yaptiracaktim bunu da makyaj yaptıracağım diye sadece soyledim. O da yaptirirsin onun yanında dedi sehirdisindan kiz alicaz neyse profesyonel makyaj olarak detay vermemistim bana gelip normal makyaj yaptircaksin degilmi dedi yoo anne profesyonel yaptircam dedim hmmm dedii orada kaldı ( bu arada profesyonel makyaj i sanatçılara gelinlere yapılan olarak biliyor ) neyse ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı ben istemiyorum falan filanlar benim niye haberim yok falan büyüdü de büyüdü olay o an gidip boğazına cokesim geldi oyle bir sinir yani bugun de gidip anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti hayir bir sebebi yok onada istemediğimi soyledim dedim ama ben varya suan kuduruyorum sinirden abartiyomuyum bilmiyorum ama kizlar nolur bir yorum yapın
Olay saçma yaa diye okuyordum taaa ki kv noldu kocan mı kızdı demesine kadar… kadına bak ya evet kocam kızdı diyip ordan konuşup derdini anlatacaktın yoo demen olmamış. Sizin aranızın onun konuyu saptırmasından dolayı bozulduğunu oğlunun yuvasına zarar verdiğini görmeliydi:/

Kocaniz cocukmu doldurusa geliyor siz cocukmusunuz yapacaginiz makyaja esinizden izin bekliyorsunuz kv de huyu belli asla hicbir sey soylemeyin en ufak biseyi bile haketmiyor ayrica her firsatta sizde ogluna sikayet edin mesafe koyun sorarsa oglunu dolrup ara bozdugunu bu yuzden artik mesafeli olacaginizi soylersiniz

Ben odicem dedim ki oradan yok kızım git ben öderim dedi orasi oyle kapandı normal ile profesyonel arasında fark var kv paraya muhtemelen cok diye ne gerek var kafasına girdi esim ve ailesi muhafazakar bir aile zaten bu tarz olayları yaptırmak istemezler bende sadece düğünlerde yaparim esim bilir esim in höykürmesi neden bana önceden demedin annem diyince ben istedim der konuyu kapatirdim di benim sinir olduğum neden oğluna git hesap sor dercesine esimi doldurması
Eşinize bahane olmuş kusura bakmayın da.
Söyleseniz önceden,annesine sen karisma eşim bilir demeyecekti muhtemelen. Kayınvalideniz okey ama sinirinizin en temel sebebi de eşim öyle istemiş yaptırır anne diyemeyen eşiniz. Sanki estetik operasyon yaptıracaksiniz alt tarafı makyaj yani,önceden bilse ne olur bilmese ne.
Öte yandan madem parasını siz ödeyeceksiniz kayınvalidenizi niye muhattap alip izahat veriyorsunuz makyaj konusunda? Gidin yaptırın,kimseye de laf düşmesin.
Herşeyinizi söyleyip söyleyip sonra sorun yaşayınca üzülen siz oluyorsunuz ne gerek var.

Olay saçma yaa diye okuyordum taaa ki kv noldu kocan mı kızdı demesine kadar… kadına bak ya evet kocam kızdı diyip ordan konuşup derdini anlatacaktın yoo demen olmamış. Sizin aranızın onun konuyu saptırmasından dolayı bozulduğunu oğlunun yuvasına zarar verdiğini görmeliydi:/
Ama kv bunu biliyor zaten ve hosuna gittigi icin kahkahalar atiyor. Ona bisey anlatsanda zaten keyif alarak dinleyecek

Herkes geline aciyacak ve falanca gelinine makyaj yaptirtmamis falan filan diyecek.. halbuki bence yapilmasi gereken tam tersi.. dise dis goze goz😐😂

İnsanlarin acıması iyi bir şey değil bence. Ne diye millete kendini acinacak halde göstersin ki. Sanki kv ayy herkesler gelinime acidi diyip uzulecek mi yoo sözümden çikamiyor diye daha çok kasılır. 😂😂

Bazi üyeler de aşiri masum mu desem ne desem. Bazi kvlerin amaci zaten kavga ettirmek kih kih gülmesinde de belli, boyle bir insana tutup "bak yuvami bozdun, eşim kizdi" diye gostermek daha cok keyiflendirmekten başka bir şey değil. 🤷

İnsanlarin acıması iyi bir şey değil bence. Ne diye millete kendini acinacak halde göstersin ki. Sanki kv ayy herkesler gelinime acidi diyip uzulecek mi yoo sözümden çikamiyor diye daha çok kasılır. 😂😂

Bazi üyeler de aşiri masum mu desem ne desem. Bazi kvlerin amaci zaten kavga ettirmek kih kih gülmesinde de belli, boyle bir insana tutup "bak yuvami bozdun, eşim kizdi" diye gostermek daha cok keyiflendirmekten başka bir şey değil. 🤷
Aynen oyle.. tam tersi yapmak daha mantikli, iyi biri degil belli ki kv zevk aliyor oglunun ve gelinin arasini acmaktan…kimi diyor makyaj yaptirmazdm filan.. nedenmis yani😐😂 kimsenin keyfi onemli degil, once ben diyeceksin😐😂

Son düzenleme:
Ya inanın bende bunlari yazacağımı düşünmezdim. Hic bu kafalarda olmadim yazanlara da amaan de gec sabret ne takıyorsun derdim. Ama oyle olmuyormuş ben dogum yapali 7 ay oldu çocuğa kadar gayet iyiydik kv le hala da öyle kavgalı falan değiliz ama bazı şeyler ust üste oldu ve ben artık doldum taktim kendisinden nefret ediyorum dayanamıyorum. Buraya yazma sebebim içimdeki sinir patlamasını biraz olsun dindirmek kusura bakmayin uzun oluyor böyle. En son ki olayi söyleyeceğim sadece ama bundan önce de bu tip olaylar oldugu içindir patlamam. Eltimin düğünü olacak ben profesyonel makyaj yaptiracaktim bunu da makyaj yaptıracağım diye sadece soyledim. O da yaptirirsin onun yanında dedi sehirdisindan kiz alicaz neyse profesyonel makyaj olarak detay vermemistim bana gelip normal makyaj yaptircaksin degilmi dedi yoo anne profesyonel yaptircam dedim hmmm dedii orada kaldı ( bu arada profesyonel makyaj i sanatçılara gelinlere yapılan olarak biliyor ) neyse ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı ben istemiyorum falan filanlar benim niye haberim yok falan büyüdü de büyüdü olay o an gidip boğazına cokesim geldi oyle bir sinir yani bugun de gidip anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti hayir bir sebebi yok onada istemediğimi soyledim dedim ama ben varya suan kuduruyorum sinirden abartiyomuyum bilmiyorum ama kizlar nolur bir yorum yapın
Ne olursa olsun o makyajı ysptır, kadınlsr her zaman bıldıgını okur unutma :)

Kendinize istediğiniz makyajı bile yaptıramıyorsunuz yani. Sınırlarınızı çizme vaktiniz gelmiş de geçiyor. Nasıl bir evlilik bu. Esir misiniz?

Yorumlariniz icin teşekkür ederim arkadaşlar giremedim hemen sayfaya evet hepiniz haklısınız en büyük suç aslinda esimde onun tutumu kesinlikle yanlisti kv hic söylemiyorum bile neyse ertesi gün bana sordu kizim gercekten neden istemiyorsun yaptırmak noldu dedi bende gelin yanında yaptirmircam cok problem oldu eşimle tartıştık sen söylemişsin iste o da aksam geldi bana çattı sana diyememiş mi esim yaptırır pro yaptırsa ne yaptırmasa ne beni bilmiyor mu ona da ayrıca sinirliyim dedim ben orada yaptirmicam ben kendi isimi görürüm sikinti yok halledicem ben dedim zaten laf bu kadar uzadı hic sevmediğim şey dedim o da ben öyle demek istemedim o beni zorla konuşturdu iste nerde ne istiyorsanız yaptırın ben birsey demem bir daha niye böyle yapiyolar falan sonra giderken de kusura bakma kırılma sakin falan dedii konu oyle kapandı biz simdi sehirdisinda gideceğiz kiz almaya sabah erken de ben esim ve damat gidiyoruz ben onlar foto çekilirken gidip bi yerde yaptircam konu bu kadar di aslinda ama tutumlar beni delirtti parayı da normalde kv ler biz veririz yaptırın demisti pro daha pahali duyunca karşı taraftanda 2 3 kisi pro yaptırıyor ne gerek var niye abartiyolar dediler uzerine sen zaten normal yapcan dimi demisti bende yoo ben pro dusunuyorum dedim konudan bağımsız olay oylr patladı

Ay afedersin ama güldüm 😅 bu benim kv olabilir 🤭 ama ben profesyonel makyaj yaptıracağınızi neden kv nize söylediniz onu anlamadım. Yani ona ne ki. Hadi ücreti o ödeyecek diyelim ozaman eşinize ne ? Zaten makyaj detayindan anlamayan biri ne düşünce ile sana itiraz eder. Ama o ana doldurusuna gelmiş bence gelin gibi yaptircak falanmi dedi acaba

Konu kvden çok kocanız gibi duruyor ama
Ben olsam öyle kocaya derim ki,”paşa gönlüm isterse popoma da makyaj yaptırırım,sen de ananın dolduruşuna gelme”

Back
X