Konu Kv

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
arkadaşlar qünaydın öncelikle herkese mutlu sağlıklı seneler dilerim...
Şimdi ilk önce bi özet geçiyorum 3 yıllık evliyim 2 yaşında aşırı anneci bi bebeğim var.
Eşimle bi sorunum yok şükürler olsun ara sıra her aileye gibi kavgalarımız olsa da genel anlamda mutluyum.
Eşimin babası çok ağır bi beyin ameliyatı geçirdi şimdi iyi şükürler olsun her gün kontrollü var hastaneye gidiyor bizim evimizde hastaneye çok yakın kv kp ilçede oturuyor kp yanımda kalıyor. Hiç sorun değil gocunmuyorum ve bakıyorum o da saolsun hiç kırmaz beni anlaşıyoruz kp ile bi sorunum yok. Dün akşam yılbaşı diye kv yi de çağırdık geldi neyse bi laf sokmalar Yk afralar tafralar bekar kayınlarım var yok onlara köy kızı alacam yok şöyle şimdi gelinler kendi başına ben becerikliyim ben şu işi yaparım bn ölürsem sizin haliniz harap daha aklıma gelmeyen bi dünya laf söz.
Neyse millet var diye bişey demedim zaten çocukta çok bunaltı beni. Herkes gitti biz bize kaldık bu sefer de tam tersi yavrum kızım öptüm şu bu.
Ya bu kadın ikiyüzlü mü akıl hastası mı anlamdım.
Bazen kendi kendime diyorum ki rabbim şuna bi gelin ver dünya kaç bucak göstersin. Kp kayınlarım kocam diğer akrabalarla çok güzel aramız beni de çok seviyorlar bnde onları seviyorum.
Ama kv iyiden sinir bozucu olmaya başladı.
Şimdi sizlere sorum şu ara mesafe koyma şansım Yk kp bnde ( hem kp mi çok severim üzülsün istemem) ben bu kadını alttan alttan nasıl sindirebilirm.
Tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim
İyi qünler

Ya cvb bile vermiyorum hı hı deyip geçiyorum o da bna haksız mıyım deyip duruyor çok ısrarcı pişkin kp bile çık kızıyor ona başka konularda falan.
Eşime desem anlatasam çok üzülecek zaten eşimden çok çekinir huyu biraz kötü eşimin inat bi küserse asla barışmaz

Herkesle iyi olmanızı kıskanıyor kocasına bakıyosunuz diye dua etmesi gerekirken. Takmayacaksınız başka yapacak bişeyiniz yok.
Çok haklısın aslında kp yi onunla birlikte aynı kefeye koymak haksızlık adam bana yıl başı hediyesi bile almış ama bu kadın iyice sinir bozucu olamaya başladı

Kocasına bakıyorsun kendine ihtiyaç yok gibi bir şey olmuş. Onun tribinde. Ben olmazsam bıdı bıdısı işte.

Böyle dan dan cevaplar verin bence.Milletin gelini becerikli falan diyince gelin mi alıyorsunuz hizmetçi mi falan diyin.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir söz var.Siz ondan daha deli olun bence.

Böyle dan dan cevaplar verin bence.Milletin gelini becerikli falan diyince gelin mi alıyorsunuz hizmetçi mi falan diyin.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir söz var.Siz ondan daha deli olun bence.
O anda aklıma hiç laf gelmiyor benimde hep sonradan gelir aklım başıma:)

Herşeye gülerek hatta kahkaha atarak cevap verirdim ben olsam. Ben ölürsem harap olursunuz dediğinde kahkaha atar, yok yok hiç aklın kalmasın ben herkesi toparlar sana da ara ara Yasin okurum derdim. Köy kızı falan dediğinde yine gülerek harika olur baharda köylerine gideriz, süt peynir falan getirtiriz köyden çok iyi düşünmüşsün anne derdim. Herkes gittiğinde asla yüzüne bakmazdım. Kimse yokken onu insan yerine koymazdım. Soru sorsa cevap vermezdim

Madem oğlundan bu kadar çekiniyor, ben olsam şöyle yapardım.
Tenhada sıkıştırıp "babam üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum ama çok ileri gidiyorsun anne. Bütün konuşmalarını kaydediyorum. Bir daha laf söz yaparsan hepsini oğluna dinletirim" derdim.
Belki biraz gözü korkar.

Ben olsam allah gönlüne göre versin anne herkes bir değil eşim beni böyle seviyor diğer oğluna da onun sevdiği gibi bi kız al derdim hiç takmayınca hem kesecek o lafları hemde milletin içinde kötü olan sen olmazdin

Yk hiç yüzüne bakmıyorum zaten kendi kendine anlatıyor ama denicem bunu

Ya yüzüme demiyor ki orta yere konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…