- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Ya cvb bile vermiyorum hı hı deyip geçiyorum o da bna haksız mıyım deyip duruyor çok ısrarcı pişkin kp bile çık kızıyor ona başka konularda falan.Umursamayın vazgeçecek.
Hatta hak verin evet anne dogru söylüyorsun anne diye.
Onun istedigi zaten sizi sinirlendirmek başaramadıgı için vazgeçecektir.
Size saygı sevgi duyan bukadar insanın içinde valide küçük bir problem
Çok haklısın aslında kp yi onunla birlikte aynı kefeye koymak haksızlık adam bana yıl başı hediyesi bile almış ama bu kadın iyice sinir bozucu olamaya başladıHerkesle iyi olmanızı kıskanıyor kocasına bakıyosunuz diye dua etmesi gerekirken. Takmayacaksınız başka yapacak bişeyiniz yok.
Umarım böyle giderse görecek gibi hissediyorum zatenSizin birşey yapmanıza gerek yok, bekar kayınlarınız varmış onlar evlendiği zaman görür nasıl olsa.
Valla neyin derdi bilemedim nasıl sindiririm onu düşünüyorumKocasına bakıyorsun kendine ihtiyaç yok gibi bir şey olmuş. Onun tribinde. Ben olmazsam bıdı bıdısı işte.
Onun yanında yapamıyor o yoktu eşim cvb veriyo zatenBu laf sokmalar olurken eşiniz nerde
O anda aklıma hiç laf gelmiyor benimde hep sonradan gelir aklım başıma:)Böyle dan dan cevaplar verin bence.Milletin gelini becerikli falan diyince gelin mi alıyorsunuz hizmetçi mi falan diyin.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir söz var.Siz ondan daha deli olun bence.
Benimde öyle oluyor ama ağzımıza geleni söylememiz lazım aslında.Yoksa tepemize biniyorlar.O anda aklıma hiç laf gelmiyor benimde hep sonradan gelir aklım başıma:)
Evet çok haklısınız nasıl sindiririm bu kadını hiç bilmiyorumBenimde öyle oluyor ama ağzımıza geleni söylememiz lazım aslında.Yoksa tepemize biniyorlar.
Yk hiç yüzüne bakmıyorum zaten kendi kendine anlatıyor ama denicem bunuHerşeye gülerek hatta kahkaha atarak cevap verirdim ben olsam. Ben ölürsem harap olursunuz dediğinde kahkaha atar, yok yok hiç aklın kalmasın ben herkesi toparlar sana da ara ara Yasin okurum derdim. Köy kızı falan dediğinde yine gülerek harika olur baharda köylerine gideriz, süt peynir falan getirtiriz köyden çok iyi düşünmüşsün anne derdim. Herkes gittiğinde asla yüzüne bakmazdım. Kimse yokken onu insan yerine koymazdım. Soru sorsa cevap vermezdim
Ya yüzüme demiyor ki orta yere konuşuyorBen olsam allah gönlüne göre versin anne herkes bir değil eşim beni böyle seviyor diğer oğluna da onun sevdiği gibi bi kız al derdim hiç takmayınca hem kesecek o lafları hemde milletin içinde kötü olan sen olmazdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?